Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [Ghost Games][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίδιες απαιτήσεις με το RoTR έχει, να θυμίσω ότι η NVIDIA για το RoTR πρότεινε 970/1080P/60FPS(Μέσος όρος πάντα)/High αλλά ξεχνάτε μερικοί ότι τα παιχνίδια έχουν και Very High/Ultra.

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίδιες απαιτήσεις με το RoTR έχει, να θυμίσω ότι η NVIDIA για το RoTR πρότεινε 970/1080P/60FPS(Μέσος όρος πάντα)/High αλλά ξεχνάτε μερικοί ότι τα παιχνίδια έχουν και Very High/Ultra.

και δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες περα του πετσωκοψιμου των fps...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εάν όντως κρατάει 60ρι με μια 970/290 στα 1080 είναι μια χαρά για τέτοιο επίπεδο γραφικών και ανοιχτό κόσμο.Ελπίζω στα 1440 να είναι κάπου στο 40ρι-45ρι. Η 750 όμως μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να είναι μόνο για 720p, όλα low και 30fps.Τέλοσπάντων, κυριακή κοντή γιορτή που λέει.Έχει να καεί το πληκτολόγιό μου με need for speed από το most wanted του 2005, άντε από το carbon την επόμενη χρονιά.Ελπίζω να θυμηθούμε τα προ δεκαετίας.  :fear:

Δεν υπαρχει αλλο MW. :devil:

Το NFS του 12 καπηλευτικε τον τιτλο. :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι οποιος κραταει μικρο καλαθι θα το απολαυσει.τα εγραψα και στο κονσολοθρεντ αλλα δεν...προσωπικα με τα προβληματα του (βλεπε rubberbanding,συνεχεια νυχτα κλπ)το πηγα 100% και το χορτασα.ετσι οπως το βλεπω maxxed σε καλο pc μακαρι να μπορουσα να το τρεξω κ εγω στα 60 frames!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...