Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός του ότι είναι το μέλλον το 4Κ, θέλουν να κάνουν και showcase τα visuals του παιχνιδιού. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 νταξ κλαιν,πόσοι να παίζετε εδώ μέσα σε 4k; 5-10?στους 500? πιστεύω σε παγκόσμια κλίμακα,το ποσοστό θα ναι μικρό και πάλι,οπότε δεν ιδρώνω..
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εμενα γιατί μου φαίνεται αρκετά μικρή η λίστα τον αυτοκινήτων..?
JohnVani18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 38 αυτοκίνητα μέχρι τώρα δεν τα λές και λίγα. Και θα ανακοινωθούν κι άλλα λογικά.
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ναι δίκιο έχεις δεν το έθεσα σωστά,ήθελα να πω ότι δεν έχει ιδιαίτερη ποικιλία και κυρίως εφόσον έχει τόσο customization όσο λένε θα έπρεπε να έχει περισσότερα απλά αυτοκίνητα και έχω 5 εκδόσεις 911 αλλα 3 skyline ,3-4 mustang κτλ.
tonkpils Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ναι δίκιο έχεις δεν το έθεσα σωστά,ήθελα να πω ότι δεν έχει ιδιαίτερη ποικιλία και κυρίως εφόσον έχει τόσο customization όσο λένε θα έπρεπε να έχει περισσότερα απλά αυτοκίνητα και έχω 5 εκδόσεις 911 αλλα 3 skyline ,3-4 mustang κτλ. Βασκ μια χαρα ποικιλια εχει. Αφου εχει R34, EVO, Supra, RX-7, WRX κ S2000...για μενα εχει υπεραρκετα Εχω κανει Like την σελιδα τους στο fb κ καθε τοσο με διαφορες ανακοινωσεις δειχνουν κ κάνα αμαξάκι. Εχει ηδη μεγαλη ποικιλια. Εντάξει, αλλο να οδηγεις μια Diablo τως 80's κ αλλο μια Aventador. Παρακαλάω τώρα για Honda NSX. 2
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εγώ πάλι είμαι τις άποψης εφόσον γυρνάνε στα χνάρια του underground (θα δούμε βεβαια όταν βγει γιατί άλλο τα λόγια και άλλο η πραγματικότητα) θέλω να δω περισσότερα απλά αυτοκίνητα τα οποια να έχει νόημα να τα αναβαθμίσεις παρα να είσαι με την Aventador που είναι ήδη τέρας. ok να έχει και super cars αλλα όχι να μην έχει και κάποια βασικά αυτοκίνητα. γνώμη μου. 2
iceblazer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σταλθηκαν οι κωδικοι για την beta.Με μια πρωτη προχειρη ματια μου θυμιζει πολυ το carbon με customization του underground.
st3vakoz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 απο που βρηκες κωδικο φιλε? Σταλθηκαν οι κωδικοι για την beta.Με μια πρωτη προχειρη ματια μου θυμιζει πολυ το carbon με customization του underground.
iceblazer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Απο το site τους ,ειχε να κανεις εγγραφη για την κλειστη beta.Ακουσα βεβαια οτι πιθανον να εχει και ανοιχτη beta τις επομενες μερες. Επισης να πω οτι οσο παιζω τοσο μου θυμιζει τα παλια need for speed και ο χειρισμος που φοβομουν οτι θα ειναι σαπιος ειναι μια χαρα. 1
euxoulhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Απο το site τους ,ειχε να κανεις εγγραφη για την κλειστη beta.Ακουσα βεβαια οτι πιθανον να εχει και ανοιχτη beta τις επομενες μερες. Επισης να πω οτι οσο παιζω τοσο μου θυμιζει τα παλια need for speed και ο χειρισμος που φοβομουν οτι θα ειναι σαπιος ειναι μια χαρα. γτ δεν ποσταρεις καμια φωτο απο ingame να δουμε και τις επιδοσεις μεσω του msi afterburner?
iceblazer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δυστηχως την beta την εχω στο ps4 prow to paron γιατι οι βλακες ειπαν πως η beta στο pc θα ανοιξει αργοτερα, οταν ανοιξει θα δοκιμασω και την τιμονιερα (g25).
euxoulhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δυστηχως την beta την εχω στο ps4 prow to paron γιατι οι βλακες ειπαν πως η beta στο pc θα ανοιξει αργοτερα, οταν ανοιξει θα δοκιμασω και την τιμονιερα (g25). ποιος ο λογος τοτε να ποσταρεις στο section του pc? :/ 1
panos2171 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 εγώ πάλι είμαι τις άποψης εφόσον γυρνάνε στα χνάρια του underground (θα δούμε βεβαια όταν βγει γιατί άλλο τα λόγια και άλλο η πραγματικότητα) θέλω να δω περισσότερα απλά αυτοκίνητα τα οποια να έχει νόημα να τα αναβαθμίσεις παρα να είσαι με την Aventador που είναι ήδη τέρας. ok να έχει και super cars αλλα όχι να μην έχει και κάποια βασικά αυτοκίνητα. γνώμη μου. +1 Ο λόγος που άρχισε η κατρακύλα μετά τα underground ήταν ο συνδυασμός customization και supercars. Το να βάζεις bodykit, ζαντες, αυτοκόλλητα στο civic πχ κωλολέει αλλά στην F40 όπως και να το κάνουμε, δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα