Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [Ghost Games][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημέρωση: το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου 2016.

Στις 21 Μαΐου 2015 η αποκάλυψη του επόμενου Need for Speed

Η Electronic Arts αποκάλυψε πριν από λίγο, μέσω της επίσημης σελίδας του παιχνιδιού στο facebook, πως το επόμενο Need for Speed θα αποκαλυφθεί στις 21 Μαΐου.
Σύμφωνα με περσινές αναφορές, την ανάπτυξη θα αναλάβει η Ghost Games, η οποία μας έδωσε το NFS Rivals, προσθέτοντας πως θα είναι “μια εμπειρία βασισμένη σε θεμέλια που γνωρίζεται και θα περιμένετε πώς και πώς“.

nfs.jpg
34siib8.jpg

Αξίζει να αναφέρουμε πως γίνεται λόγος για Underground 3 ή Carbon 2.
Ακολουθεί η πιο πρόσφατη εικόνα απο τον επίσημο λογαριασμό NFS στο facebook.

2iaqstx.jpg

Επίσημο site: http://www.needforspeed.com/en_GB
  • Like 3
  • Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2iaqstx.jpg

Αυτήν η εικόνα μου θυμίζει το rivals.Πάλι χωρίς hyundai coupe με μωβ νεον θα μεινουμε.(και το 2015 μοντελο ειναι και ωραιο :P)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτήν η εικόνα μου θυμίζει το rivals.Πάλι χωρίς hyundai coupe με μωβ νεον θα μεινουμε.(και το 2015 μοντελο ειναι και ωραιο :P)

Έτσι ρε φίλε!Μπλε χιουντάλα στο underground 2 με μπλε νέον και άπειρα χιλιόμετρα σε free roaming. :P

Δημοσ.

Ποσο δυσκολο να ναι να παρουμε physics τυπου forza horizon?Τεσπα σκεφτομαι το εντελως αδιαφορο handling και πληττω ηδη.Long live porsche unleashed.

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο δυσκολο να ναι να παρουμε physics τυπου forza horizon?Τεσπα σκεφτομαι το εντελως αδιαφορο handling και πληττω ηδη.Long live porsche unleashed.

Το αδιαφορο handling ειναι λογο της ομαδας που εκανε τα προηγουμενα (ηταν η ομαδα του burnout).Αυτό νομίζω ειναι απτην ομαδα του shift.Για να δουμε

Δημοσ.

please be underground 3

please be underground 3

please be underground 3

please be underground 3

και ελπίζω να μην είναι η ομάδα που έκανε τα burnout....γιατί το παιχνίδι ήταν κάτι το ενδιάμεσο,που δεν μου άρεσε καθόλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...