Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια απορία σχετικά με την κάρτα ήχου. Πως μπορώ να καταλάβω αν μία κάρτα ήχου θα έχει καλύτερη απόδοση από την onboard? Ή μήπως οποιαδήποτε εξωτερική κάρτα ήχου θα είναι καλύτερη?

Συγκεκριμένα έχω την mobo Asus Z-97 pro gamer. Από ποια κάρτα ήχου και παραπάνω θα έχω διαφορά?

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις τα κατάλληλα ηχεία για να δεις διάφορα . Εάν έχεις απλά ηχειακια δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς τζάμπα χρήματα   

Δημοσ.

Ναι οκ το κατάλαβα αυτό.

Άλλα για "ακαδημαϊκούς" λόγους ας πούμε, τι πρέπει να κοιτάξεις για να καταλάβεις ότι η κάρτα ήχου που θα πάρεις, είναι καλύτερη της on board?

Δημοσ.

Ε θα δείς γενικά τα χαρακτηριστικά της τι chip χρησιμοποιεί τι τεχνολογίες για τον ήχο χρησιμοποιούν οι 2 κάρτες και θα συγκρίνεις

Δημοσ.

οι απλες ενσωματομενες καρτες ηχου ειναι για κλωτσιες σε σχεση ακομα και με μια audigy παλια.

ειδικα σε ακουστικα των 30 ευρω η διαφορα ειναι χαοτικη σε ποιοτητα αλλα και σε ενταση.

για μητρικες που ενσωματωνουν καλυτερα κυκλωματα και ενισχυση στη καρτα ηχου,δεν μου εχει τυχει να δοκιμασω,αλλα πιστευω οτι ειναι ισαξιας μια καρτας των 50-60 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν σε ενδιαφερει πολυκαναλη εξοδος,μην πας σε αλλη καρτα ηχου.Αγορασε ενα καλο usb dac και ουσιαστικα κανεις το pc-laptop βασικη πηγη ηχου,οχι μονο για να ακους απο τα ηχεια που εχεις στον υπολογιστη,αλλα στελνοντας και σημα στο ηχοσυστημα σου (αν εχεις ).  Θα συμφωνησω ομως οτι αν δεν εχεις καλη ηχεια υπολογιστη μην ασχοληθεις με καμια αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...