Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός το λέει?

Χα χα χα..αστο ρε συ,δεν ειμαστε για κοντρες,εχει πλακα αλλωστε  !!!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τους χρειάζεται μια αγωγή για ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη. Και άστους να κουρεύονται

Τυχεροι ειναι που δεν εχω λεφτα να υποστηριξω την προσπαθεια,αλλιως θα πεφτανε κορμια..

Βεβαια ποτέ δεν ξερεις..Μπορει να ξημερωσει αυριο πχ και να χω νεα ευχαριστα (ξερω οτι θα τραβηξει η υποθεση,ετσι ειναι αυτα)

Δημοσ.

Αφου δεν μπορουν να το αποδειξουν με τιποτα μη φοβασαι... απλα εμπλεξες με λαλακιες

Και μην ακους τους Αθηνεζους δεν νιωθουν πολυ σε λεω :-)

• Like 1
Δημοσ.

Λετε στον ανθρωπο για τα νευρα του..Δικαιως τα εχει!!Εγω μονο που διαβασα το κειμενο του και την απατεωνια που τον βρηκε ανεβασα πιεση!!Μα ολες οι εταιρειες να ειναι για τα πανηγυρια?? Ελλας!

• Like 2
Δημοσ.

Ο λαος ειναι για τα πανηγυρια και φυσικο επακολουθο ειναι να δουλευουν πανηγυρτζηδες εκει

• Like 1
Δημοσ.

Σε δουλειές να βρίσκεσαι για μαλακίες!

Όσον αφορά τα νεύρα προσωπικά θα τον έκανα ξεφτίλα άμα τον πετύχαινα ειδικά, άμα ήμουν και στην θέση σου που είσαι άνεργος

Με την ευχή μου καλά ξεμπερδέματα με τον αλήτη.

• Like 2
Δημοσ.

Αφου δεν μπορουν να το αποδειξουν με τιποτα μη φοβασαι... απλα εμπλεξες με λαλακιες

Και μην ακους τους Αθηνεζους δεν νιωθουν πολυ σε λεω :-)

Ο αθωος δεν φοβαται ποτε και τιποτε !

Λετε στον ανθρωπο για τα νευρα του..Δικαιως τα εχει!!Εγω μονο που διαβασα το κειμενο του και την απατεωνια που τον βρηκε ανεβασα πιεση!!Μα ολες οι εταιρειες να ειναι για τα πανηγυρια?? Ελλας!

Τα νευρα με εχουν περασει,απλα στο κειμενο ελεγα πως ημουν εκεινες τις μερες.(turbo !!)

Τωρα νιωθω αηδια,απεχθεια και "μπραβο" στην cosmote...Να υποθεσω οτι τον/την  εν λογω υπαλληλο του δωσανε προαγωγη,αυξηση, ισως του φτιαξαν και κανα αγαλμα;;;;;;;

Τους εχω ικανους με ολα αυτα που εζησα !

Σε δουλειές να βρίσκεσαι για μαλακίες!

Όσον αφορά τα νεύρα προσωπικά θα τον έκανα ξεφτίλα άμα τον πετύχαινα ειδικά, άμα ήμουν και στην θέση σου που είσαι άνεργος

Με την ευχή μου καλά ξεμπερδέματα με τον αλήτη.

Πιστεψε με ,προσπαθησα να τον /την βρω και να τον τακτοποιησω δεοντως αυτον τον υπαλληλο..

Χωρις αποτελεσμα ομως.Δοκιμασα με εναν φιλο που εχει λογαρισμο στο facebook και το ξερει το εργο,αλλα αποτελεσμα δεν ειχαμε..Επισης δεν ξερω αν ειναι αντρας ή γυναικα..Ετσι οπως ειναι γραμμενο το ονομα του στα συμβολαια καλλιστα θα μπορουσε να ειναι ή το ενα ή το αλλο  !!(δεν μπορω να το αναφερω εδω).

Δημοσ.

Στην Ελλάδα ο αθώος μια χαρά φοβάται.Γιατί πάντα αυτός την πληρώνει.Τα λαμόγια δε φοβούνται ποτέ και τίποτα.

Τώρα στην περίπτωση σου ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα.

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχαχα με αυτό το πλευρό να κοιμάσε μεγάλε!! Ξέρω άτομο που ήταν πολλά χρόνια φυλακή και αθώος 100% που καταδικάστηκε χωρίς αποδείξεις! Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άλλοι.. ξχνάς σε πια χώρα βρίσκεσαι
  • Like 1
Δημοσ.

ζητα αρση των προσωπικων δεδομενων και ελεγχο των αριθμων επικοινωνιας του τηλ αριθμου που υποθετικα σου ανηκει και αποδειξε οτι δεν υπαρχει κανενα απο τα τηλεφωνα σε συγγενεις και φιλους και αστους να τα βρουν μονοι τους

• Like 3
Δημοσ.

Περνανε λιγες μερες ,ερχονται τα συμβολαια και βλεπω απο ποιον υπαλληλο "περασε" η αιτηση συμβολαιων,(φυσικα δεν τον/την γνωριζω) και αμεσα παρατηρω οτι η υποτιθεμενη υπογραφη μου ειναι μια μουτζουρο-υπογραφη

Και εκει σοκ !!.Με λεει οτι δεν μπορουν να με αναλαβουν γιατι "αυτο ειναι πλαστογραφια και οχι εξαπατηση και επειδη αυτο τιμωρειτε με τοσους μηνες μπλα μπλα,λυπουμαστε ,αλλα οχι..."..

Με ειπε (αφου ειδε οτι θολωσα πολυ ασχημα),οτι αφου ειμαι ανεργος κλπ καλυτερα να κανω μια μηνυση κατα αγνωστου (δεν πληρωνεις).

Ευχαριστω πολυ και ξανα συγγνωμη για το τεραστιο κειμενο.

Αρχικα καλα ξεμπερδέματα, και να σου πω οτι απο την στιγμη που κατατέθηκε αγωγή σε κάποιο δικηγορικό γραφείο μπορείς να το αντιμετωπίσεις σωστα μονο με δικηγόρο και οχι να τρέχεις απο εδω και απο εκει.

Θα μείνω στα τρια παραπάνω θεματακια για τα οποια σε συμβούλεψαν λαθος(κατα τη γνώμη μου)

Στο συμβόλαιο λεει όνομα υπαλλήλου, σωστά; Αν ναι τότε η μήνυση δεν ειναι κατά άγνωστου αλλα κατα του υπαλλήλου, αυτό τώρα εχει τα καλα του εχει και τα κακα του, στρέφεσαι ευθεία κατα του υπάλληλου, παρακάμπτοντας την εταιρεία, το πως θα συνταχθεί η μήνυση λοιπον εχει μεγάλη σημασία και πρέπει να γινει απο δικηγόρο για να εμπλέξει σε αυτήν και την εταιρεία.

...αυτά τα ολίγα

Μην το αφήσεις γιατι τα ποσα αυτα τοκίζονται μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι ανέφερε και πιο πίσω έκανε κατά αγνώστου για οικονομικούς λόγους επειδή είναι τζάμπα.

Τώρα αυτό φυσικά το κατά αγνώστου δεν βγάζει και πουθενά στην συγκεκριμένη υπόθεση αλλά τελοσπάντων

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικα καλα ξεμπερδέματα, και να σου πω οτι απο την στιγμη που κατατέθηκε αγωγή σε κάποιο δικηγορικό γραφείο μπορείς να το αντιμετωπίσεις σωστα μονο με δικηγόρο και οχι να τρέχεις απο εδω και απο εκει.

Θα μείνω στα τρια παραπάνω θεματακια για τα οποια σε συμβούλεψαν λαθος(κατα τη γνώμη μου)

Στο συμβόλαιο λεει όνομα υπαλλήλου, σωστά; Αν ναι τότε η μήνυση δεν ειναι κατά άγνωστου αλλα κατα του υπαλλήλου, αυτό τώρα εχει τα καλα του εχει και τα κακα του, στρέφεσαι ευθεία κατα του υπάλληλου, παρακάμπτοντας την εταιρεία, το πως θα συνταχθεί η μήνυση λοιπον εχει μεγάλη σημασία και πρέπει να γινει απο δικηγόρο για να εμπλέξει σε αυτήν και την εταιρεία.

...αυτά τα ολίγα

Μην το αφήσεις γιατι τα ποσα αυτα τοκίζονται μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου

Την μηνυση την υπεβαλλα κατα αγνωστου λογω οικονομικων θεματων στην ασφαλεια ,το ανεφερα ηδη.

Επισης δεν ειδα καποιον να με συμβουλευει λαθος,ολοι ειπαν την γνωμη τους και δεν ειδα καποιον παραλογισμο.Ακομη κι εγω εγραψα οτι εψαξα να τον βρω ,για να τον τσαλακωσω.(τον τζαμπα μαγκα).

Σαφως και ο υπαλληλος εκανε λαδιά και οπως με ειπαν την επομενη πηγε εκει περιπολικο και τον ψαχνανε.

Τωρα,οταν λες "να μην το αφησω" ,καταλαβαινεις εκτιμω ,οτι δεν μπορω να κανω και πολλα ,απλα περιμενω.Επισης θα χαρω να  τοκιστουν και να φτασουν εως το υψος της στρατοσφαιρας ,ετσι θα χαρω ακομη πιο πολυ για το καθικι που μου εκανε την πλαστογραφια.Δεν θα πληρωσω για κατι που δεν εκανα,απλο ειναι.Ας ψαξουν τα σαινια της cosmote να βρουν ποιος τους βαζει μεσα με τα τσαρουχια  !!

Απ' ότι ανέφερε και πιο πίσω έκανε κατά αγνώστου για οικονομικούς λόγους επειδή είναι τζάμπα.

Τώρα αυτό φυσικά το κατά αγνώστου δεν βγάζει και πουθενά στην συγκεκριμένη υπόθεση αλλά τελοσπάντων

Βγαζει,αλλά αργει ,αργει πολυ...

• Moderators
Δημοσ.

Εκνευρίστηκα με το post σου. Γελοία πράγματα που μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Σου εύχομαι από καρδιάς να βρεις λύση στο πρόβλημά σου (που θα βρεις).

Από εκεί και πέρα, μια απορία έχω: η Cosmote που ευθύνεται ακριβώς;

Το ότι ένας υπάλληλος σε πλαστογράφησε δεν την καθιστά υπαίτια με κάποιον τρόπο. Ίσα ίσα είπες ότι όταν τους ζήτησες τα συμβόλαια σου τα έδωσαν κατευθείαν. Από εκεί και πέρα αν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί που δείχνουν ότι κάποιος χρωστάει το Χ ποσό, πώς ακριβώς θα έπρεπε να κινηθεί πέραν του να ζητήσει τα λεφτά της από αυτόν που φαίνεται ότι της χρωστάει; Το ότι τους είπες ότι είναι πλαστογραφημένη η υπογραφή δεν λέει κάτι, είναι ένα πράγμα που πρέπει να αποδειχθεί σε δικαστήριο.

Ο ανθρωπος λοιπον ειδε οτι η Cosmote ενεκρινε συμβολαια χωρις να υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΑΡΤΙ, παρα μονο η φωτοτυπια ταυτοτητας !!!(προφανως υπηρχε στο συστημα λογω του οτι ημουν συνδρομητης καρτοκινητης)

Βασικά, σε όλες τις εταιρείες μόνο φωτοτυπία ταυτότητας χρειάζεται για να κάνεις συμβόλαιο (προφανώς και φυσική παρουσία ή εξουσιοδότηση αν στείλεις κάποιον τρίτο). Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο, ταυτότητα, υπογραφές και τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...