Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Απριλιο του 2014 (περσι δηλαδη) ,ενημερωθηκα τηλεφωνικα προς μεγαλη μου εκπληξη απο δικηγορικο γραφειο της Αθηνας οτι οφειλω στην εταιρια
Cosmote ενα αρκετα μεγαλο ποσο,βασει συμβολαιου που υπεγραψα (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) και αν θυμαμαι καλα ειναι 1500-1700 ευρω,μικρη σημασια εχει.Υπ οψιν οτι ενημερωθηκα οτι τα συμβολαια εκδοθηκαν το ετος 2012 και( φυσικα) οι λογαριασμοι πηγαιναν ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΧΕΤΗ,παρ ολο που στα συμβολαια αναγραφεται η σωστη, οπως, και οτι δηλωνεται ασχετος τηλ αριθμος (σταθερου τηλεφωνου)  (τα υπολοιπα στοιχεια μου ηταν ολοσωστα,ΑΦΜ κλπ κλπ).

Αμεσως αρχισα το τρεξιμο και το ψαξιμο..Πηγα σε ενα κοντινο καταστημα "Γερμανος",οπου ενας πολυ εξυπηρετικος εργαζομενος εκανε καποια τηλεφωνα και διαπιστωσαμε οτι η "δουλεια" εγινε
σε καταστημα, του οποιου η αποσταση απ το σπιτι μου ειναι παραλογη τουλαχιστον.Μενω Συκιες Θεσσαλονικης και τα συμβολαια εκδοθηκαν στην Δελφων. !!!Οι Θεσσαλονικεις το αντιλαμβανεστε βεβαια.(Πρωτη περιεργη ενδειξη ).
  Αφου ο εν λογω εργαζομενος μιλησε στο τηλεφωνο με τον υπευθυνο του καταστηματος αμεσα αντιληφθηκα απο αυτα που ακουγα,οτι ο υπευθυνος ηθελε να το περασει στο "ντουκου",στα ψιλα ,να το πω κι ετσι,και δεν εδειχνε να ταραζεται,να ενδιαφερεται.
Του δωσαμε μαλιστα το τηλεφωνο μου να επικοινωνησει μαζι μου και οπως αποδειχθηκε τηλεφωνησε την αλλη μερα το μεσημερι (δευτερη περιεργη ενδειξη κατα την γνωμη μου.Αν ημουν εγω ο υπευθυνος του καταστηματος και με θετανε τετοιο σοβαρο θεμα θα παιρνα τηλ αμεσα και οχι μετα απο 12 ωρες ).
  Αμεσως απο κει , φευγω  και παω στο τμημα ασφαλειας της γειτονιας μου για συμβουλες κλπ.Με ειπαν οτι για αρχη ειναι καλη ιδεα να παω απ το καταστημα να ζητησω τα αντιγραφα συμβολαιου για να δω τι συμβαινει τελως παντων.Επισης με ειπαν οτι σε περιπτωση που δεν μου τα δωσουν να παρω τηλ την αμεση δραση για να ερθουν ,οχι για να δοθει λυση, αλλα για να γραφεί στο βιβλιο συμβαντων.Προτιμησα να παω στον Εισαγγελεα Υπηρεσιας πρωτιστως,και την ωρα που ετοιμαζομουν να μπω,
με τηλεφωνει ο εν λογω υπευθυνος του καταστηματος και μου λεει "ελατε απο δω να δουμε τι θα γινει ,θα βρεθει ακρη" ,κατι τετοια τελως παντων.

Φευγω απ τα Δικαστηρια (χωρις να παω στον Εισαγγελεα),  παω στο καταστημα του, και διαπιστωνω οτι ο ιδιος λαμπει δια της απουσιας του και οτι κανεις εργαζομενος εκει δεν ειχε ιδεα ,μιας και ο τυπος δεν ειχε ενημερωσει κανεναν  !!! (Τριτη ενδειξη)
 Ζητω αντιγραφα συμβολαιου και με αρχιζουν στα "ναι,ξερετε,τα συμβολαια τα σκιζουμε μετα απο κατι μερες και δεν γινεται να τα βρουμε"  και κατι τετοια απιστευτα.
 Ειμαι εν εξαλλω ,φευγω εξω,τηλεφωνω,ερχεται το περιπολικο ,τους λεω τα καθεκαστα και αρχιζω να θολωνω απ τα νευρα μου και παω να αρχισω επεισοδια σε ολους εκει μεσα..Με λενε οι αστυνομικοι "σηκω φυγε,θα χασεις το δικιο σου απ τα νευρα" και φευγω.
Παω για τον Εισαγγελεα υπηρεσιας και  με τηλεφωνει ο υπευθυνος ( τον ειπαν οι υπαλληλοι τηλεφωνικα τα γεγονοτα βεβαια) και του λεω οτι παω εισαγγελεα ,οτι "δεν ειμαι κανενα παιδακι να παιζεις μαζι μου και οτι θα τα πουμε στα δικαστηρια."
Ο Εισαγγελεας με ειπε οτι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ το μονο που μπορω να κανω μιας και ειμαι ανεργος,ειναι να στειλω ενα fax στα κεντρικα της Cosmote να τους ζητησω τα αντιγραφα συμβολαιου και να τους αναφερω οτι δεν εχω σχεση με αυτο κλπ κλπ.

Πραγματι στελνω fax με τα στοιχεια μου με φωτοτυπια ταυτοτητας με την γνησια υπογραφη μου κλπ κλπ,τους εξηγω οτι καμια σχεση δεν εχω και ολα τα σχετικα.
Περνανε λιγες μερες ,ερχονται τα συμβολαια και βλεπω απο ποιον υπαλληλο "περασε" η αιτηση συμβολαιων,(φυσικα δεν τον/την γνωριζω) και αμεσα παρατηρω οτι η υποτιθεμενη υπογραφη μου ειναι μια μουτζουρο-υπογραφη που κι ενας με προβληματα ορασεως θα καταλαβαινε οτι δεν ειναι η δικη μου !!!
Τηλεφωνω ξανα στο δικηγορικο γραφειο Αθηνων και τους τα λεω,αξιζει μαλιστα να πω οτι η κυρια που με μιλησε με ειπε το απιστευτο,οτι "εχω καταλαβει απ την πρωτη στιγμη οτι δεν εχετε καμια σχεση με ολο αυτο","με εχετε παρει 5 τηλεφωνα και με ενημερωνετε αμεσα(ενω δεν ημουν υποχρεωμενος φυσικα),ενας που εχει λερωμενη την φωλια του δεν θα το εκανε αυτο και δεν θα απαντουσε καν στο τηλεφωνο" !!!!
Αφου εκατσα να βρω ηρεμια μου ρχετε η ιδεα,να παω στον Δικηγορικο Συλλογο Θεσσαλονικης και ρωταω μηπως και αναλαμβανουν πολιτες δωρεαν με οικονομικα προβληματα.Διαπιστωνω οτι υπαρχει ολοκληρο τμημα γι αυτο !!
Ετοιμαζω τα χαρτια που ζητουσαν στο φτερο (ευκολα ολα ),και παω την επομενη να παρω εγκριση απ την Προεδρο Πρωτοδικων ,(κατι τετοιο ειναι η εν λογω κυρια).
Και εκει σοκ !!.Με λεει οτι δεν μπορουν να με αναλαβουν γιατι "αυτο ειναι πλαστογραφια και οχι εξαπατηση και επειδη αυτο τιμωρειτε με τοσους μηνες μπλα μπλα,λυπουμαστε ,αλλα οχι..."..
 Τρελαινομαι και ειμαι ετοιμος να τρελαθω και την λεω "αν ειναι ετσι να αρχισω κι εγω τις πλαστογραφιες και οπου βγει" και ηδη βγαζω αφρους !
Με προτεινει η ιδια να κατεβω στον εισαγγελεα ,την λεω "για ποιο λογο να παω,πηγα ηδη πριν μερες και οριστε το fax ,και οριστε τι αλλο εκανα με συμβουλη εισαγγελεα  κλπ.Αδικος κοπος δηλαδη.
Τελως παντων παω και εκει αρχισε το θεαμα.Η εισαγγελεας  με λεει "τι ηρθες εδω σε μενα;" και την λεω εξαλλος "παρε τηλ αυτην που με εστειλε εδω και ρωτα την,εγω δεν ηθελα να ερθω να σε δω  !!!!"
Με ειπε (αφου ειδε οτι θολωσα πολυ ασχημα),οτι αφου ειμαι ανεργος κλπ καλυτερα να κανω μια μηνυση κατα αγνωστου (δεν πληρωνεις).

Παω στο τμημα ξανα, τα λεω  ΟΛΑ σε εναν πολυ ευγενικο και εξυπηρετικο Αξιωματικο της Ασφαλειας,οπου ο ιδιος
εκανε διαπιστωσεις που δεν τις ειδα εγω εξ αρχης λογω ψυχικων φορτισεων κυριως.
Ο ανθρωπος λοιπον ειδε οτι η Cosmote ενεκρινε συμβολαια χωρις να υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΑΡΤΙ, παρα μονο η φωτοτυπια ταυτοτητας !!!(προφανως υπηρχε στο συστημα λογω του οτι ημουν συνδρομητης καρτοκινητης)
Αμεσα αντιληφθηκε και με ειπε οτι  "ο/η υπαλληλος απ τον οποιο "περασαν" τα συμβολαια, ΠΙΘΑΝΟΝ,μπηκε στο συστημα με βρηκε μαλλον τυχαια,
απεφυγε καποιες δικλειδες ασφαλειας (ισως) και καταφερε οτι καταφερε.Υπ οψιν οτι εγκριθηκαν οικογενειακα συμβολαια με τρια smartphone πανακριβα τοτε (2012).
 Αξιζει να αναφερω οτι αφου εκανα ολα τα παραπανω καποια στιγμη με τηλεφωνησαν παλι απ το δικηγορικο γραφειο και με ειπαν οτι το νομικο τμημα της Cosmote δεν εκανε πισω και οτι ζητα τα χρηματα απο μενα.
Απαντησα κι εγω "οτι ειναι φως φαναρι απο που και ποιους πρεπει να ψαξουν, και οτι στην τελικη αφου το θετουν ετσι,ελατε απο δω για κατασχεση και αν βρειτε κατι στο ονομα μου,παρτε το !!!"

Απο τοτε περιμενω να δω τι θα γινει.

Εν κατακλειδι θα ηθελα να τελειωσω το κειμενο (και ζητω συγγνωμη),λεγοντας τα εξης :
1)Δεν θα πω να "προσεχετε μην την παθετε οπως εγω" γιατι απλουστατα δεν ειναι κατι που το ελεγχεις.Σου ρχετε ξαφνικα απ το πουθενα.

2)ΝΤΡΟΠΗ στην Cosmote που αντι να εξετασει σε βαθος το ζητημα ,προτιμησε τον "ευκολο δρομο",ενω ειναι ολοφανερο απο που πρεπει να ξεκινησει και που να καταληξει.
  Προτιμα ομως να "ευλογει" την σπιλωση του ονοματος του καθε πολιτη ,ενθαρρυνοντας ετσι και μελλοντικα σχεδια του καθε υποψηφιου απατεωνα .

3)Ειμαι απογοητευμενος απ τον Δικηγορικο Συλλογο Θεσσαλονικης και την απαντηση που πηρα ..Ξαναλεω,λεω να κανω κι εγω 5-6 πλαστογραφιες σε μερικους απο αυτους με τον ιδιο τροπο,θα τους αρεσει αραγε;

4)Το παραπανω κειμενο θα το στειλω φυσικα σε πολλες κατευθυνσεις (ΙΝΚΑ και τα συναφη )και βεβαια στα κεντρικα της εταιριας "Γερμανος" οπου υπαρχει "φορμα" για καταγγελια.

5)Κακως,το ξερω, αλλα καθυστερησα να το γραψω-υποβαλλω,ισως γιατι περιμενα απαντηση απ την μηνυση που υπεβαλλα,ισως γιατι το σκεφτομουν λιγο παραπανω.

6)Οποιος εχει ιδεες για βοηθεια νομικη ή οποιαδηποτε ιδεα ας στειλει πμ ή ας το θεσει δημοσια στο φορουμ,δεν εχω θεμα

7)Αυτονοητο ειναι οτι φυσικα αλλαξα εταιρια .

8)Συνεβη το 2012 και το μαθα περσι μολις.

Ευχαριστω πολυ και ξανα συγγνωμη για το τεραστιο κειμενο.

• Like 6
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πωωω....βρήκες το μπελά σου χωρίς να κάνεις τίποτα

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι

• Like 3
Δημοσ.

Πωωω....βρήκες το μπελά σου χωρίς να κάνεις τίποτα

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι

Ευχαριστω πολυ,ευελπιστω για το καλυτερο..Στην χειροτερη περιπτωση δεν θα παρουν τα λεφτα τους γιατι πολυ απλα δεν το εκανα εγω !!!!.

Στην καλυτερη δεν εχω ιδεα τι μπορει να γινει.

Δημοσ.

Εγω το μόνο πράγμα που αντιλαμβάνομαι από το κείμενο σου είναι τα νεύρα σου.

Μη το στείλεις πουθενά όπως είναι. Ηδη με κούρασε. Φιλικά αυτή η παρατήρηση.

Αυτά τα νευρά όμως σε έχουν κάνει και έχεις χάσει βασικά βήματα. Από πού και ως που στέλνεις φωτοτυπία ταυτότητας και στοιχεία σε μια εταιρία που δε σου έχει εμφανίσει τα υπογεγραμμένα συμβόλαια. Αυτοι σε κατηγορούν για κάτι αλλά δεν σου εμφανίζουν τα στοιχεία κατηγορίας?

Και εφόσον δεν αναγνωρίζεις την υπογραφή, πας συνήγορο του πολίτη αν δε μπορείς να βρεις δικό σου δικηγόρο. Δε ξέρω γιατι πήγες στο δικηγορικό σύλλογο.

Απ΄ότι φαίνεται και οι ίδιοι αναγνωρίζουν έμμεσα ότι έχουν κάνει @@ρια. Μόνο με δικηγόρο και απευθείας μήνυση μέχρι να κάνουν οι ίδιοι την έρευνά τους να δουν τι έχει συμβεί.

• Like 2
Δημοσ.

Tι μπανανια ειναι εκει κατω ρεεεεε ?????

Eυχομαι οχι μονο να βρεθει λυση αμεσα στο προβλημα σου, αλλα και να τιμωρηθει και ο υπευθυνος του καταστηματος που το εκανε.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν πληρώσεις δικηγόρο άκρη δεν θα βγάλεις σε αυτό. Η cosmote θα κάνει οτι μπορεί για να πάρει τα χρήματα από εσένα και δεν ενδιαφέρεται αν θα βγάλεις εσύ το φίδι απ' την τρύπα. Καλά ξεμπερδέματα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω το μόνο πράγμα που αντιλαμβάνομαι από το κείμενο σου είναι τα νεύρα σου.

Μη το στείλεις πουθενά όπως είναι. Ηδη με κούρασε. Φιλικά αυτή η παρατήρηση.

Αυτά τα νευρά όμως σε έχουν κάνει και έχεις χάσει βασικά βήματα. Από πού και ως που στέλνεις φωτοτυπία ταυτότητας και στοιχεία σε μια εταιρία που δε σου έχει εμφανίσει τα υπογεγραμμένα συμβόλαια. Αυτοι σε κατηγορούν για κάτι αλλά δεν σου εμφανίζουν τα στοιχεία κατηγορίας?

Και εφόσον δεν αναγνωρίζεις την υπογραφή, πας συνήγορο του πολίτη αν δε μπορείς να βρεις δικό σου δικηγόρο. Δε ξέρω γιατι πήγες στο δικηγορικό σύλλογο.

Απ΄ότι φαίνεται και οι ίδιοι αναγνωρίζουν έμμεσα ότι έχουν κάνει @@ρια. Μόνο με δικηγόρο και απευθείας μήνυση μέχρι να κάνουν οι ίδιοι την έρευνά τους να δουν τι έχει συμβεί.

Και σε απαντω :

1)Οντως το τεραστιο κειμενο σε μπερδεψε ,αλλα δεν γινοταν αλλιως !!

2)Τα νευρα περασαν πλεον ,τωρα περιμενω εδω κι ενα χρονο

3) Με στειλανε συμβολαια (το αναγραφω μεσα, με λανθασμενα το σταθερο τηλ , τους λογαριασμους τους στελνανε αλλου ,με το ειπε το δικηγορικο  γραφειο που με μιλησαν εξ αρχης),Στα συμβολαια αναγραφεται η  σωστη διευθυνση ομως !!!

4)Πηγα Δικηγορικο συλλογο γιατι ανακαλυψα οτι αναλαμβανουν ανεργους κλπ

5)Οι ιδιοι οπως εγραψα με ελαφρα τη καρδια ειπαν να πληρωσω εγω.Δεν σφαξανε  !!

6)Θα ψαξω αυριο τι παιζει με συνηγορο του πολιτη.

Αν δεν πληρώσεις δικηγόρο άκρη δεν θα βγάλεις σε αυτό. Η cosmote θα κάνει οτι μπορεί για να πάρει τα χρήματα από εσένα και δεν ενδιαφέρεται αν θα βγάλεις εσύ το φίδι απ' την τρύπα. Καλά ξεμπερδέματα.

Ξερω,ετσι ειναι,αλλα δεν παιζει προς το παρον.

Δημοσ.

εχεις μπλεξει με ολη την μουργα..  τον δικηγορικο συλλογο θεσνικης "ο θεος να τον κανει" και την cosmote...

φωναξε τα καναλια.. ειναι τα μονα που μπορουν να κανουν την μεγαλη εταιρια cosmote να δει αλλιως το θεμα

• Like 1
Δημοσ.

εχεις μπλεξει με ολη την μουργα..  τον δικηγορικο συλλογο θεσνικης "ο θεος να τον κανει" και την cosmote...

φωναξε τα καναλια.. ειναι τα μονα που μπορουν να κανουν την μεγαλη εταιρια cosmote να δει αλλιως το θεμα

Κι αυτο το σκεφτηκα,αν δεν βρω ακρη με συνηγορο πολιτη με βλεπω στα καναλια  !!

Θα μπορουσε το κειμενο μου να ειναι σαφως μικροτερο,αλλα μετα ολοι σας ,δικαιως,θα ζητουσατε διαφορες λεπτομερειες οποτε ειπα να το προλαβω !!

Δημοσ.

Μολις μπηκα στο site του συνηγορου του πολιτη και αναγραφουν μεταξυ αλλων οτι δεν δεχονται-αναλαμβανουν υποθεσεις τηλεφωνιας..Βεβαια θα κανω κι ενα τηλ αυριο ,δεν τους προλαβα ,κλεισανε πριν λγο !!!

ΜΟΥ ειπε
ΜΟΥ λεει
ΜΟΥ προτεινει

Θεσσαλονικιος ειμαι,δεν γινεται αλλιως σε λεω. !!

• Like 2
Δημοσ.

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος...

Οχι δεν εισαι ο μονος   !!!!

Γιατί κατά αγνώστου αφού υπάρχει διεύθυνση και τηλέφωνο του παραβάτη;

Η μηνυση μεσω δικηγορου ξεκιναει  απο 300 και ανεβαινει...Απο αστυνομικο τμημα σκας 100 ευρω, κι αν κανεις κατ αγνωστου δωρεαν.

Δεν υπαρχει διευθυνση και τηλ του παραβατη,δεν τα χω εγω εννοω..

Το μονο που ξερω ειναι οτι την επομενη της μηνυσεως πηγε περιπολικο και τον ψαχνανε τον τζαμπα μαγκα που "περασε" τα συμβολαια που ουδεποτε υπεγραψα  !!

Απο κει και περα δεν ενημερωθηκα ποτε απο το τμημα ,με ειπαν "θα σε παρουμε εμεις αν υπαρξει νεοτερο "και φυσικα με επαν οτι θα εξετασει γραφολογος τον γραφικο μου χαρακτηρα καποια στιγμη, και τους ειπα "αν θελετε φερτε τον και τωρα" !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...