ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έχω ένα skoda fabia του 2001 . Το έχω πάρει εργολαβία από τον πατέρα μου εδώ και 1,5 χρόνο μιας και ο πατέρας άντε να το κινουσε μια δυο φορές το μήνα. Του έσκασα αρκετά χρήματα πέρσι (φρενα , τακάκια , ψαλίδια , δίσκο πλατό ) αλλά πρέπει οπωσδήποτε τις προσεχείς μέρες να του αλλάξω αναρτήσεις (δεν εχει αλλάξει ποτε) και λάστιχα τα οποία έχουν αρχίσει και καταπονούνται από τα κοπανήματα με τις παλιες αναρτήσεις Δεν θέλω κάτι ακριβό. Υπολογιζω κανά 200αρι για τα λάστιχα και περίπου τόσα για τις αναρτήσεις Το θέμα είναι ότι δεν εχω τα χρήματα για εφάπαξ και θέλω άντε το πολύ 4 δόσεις. Να δωσω πχ μια προκαταβολή 150 ευρώ και τα υπόλοιπα σε 3 δόσεις. Ξέρετε κανενα μαγαζί στην Αθήνα ο οποίος μπορεί να με εξυπηρετήσει? Δεν εχω πιστωτική δυστυχως οπότε πάμε σε γραμμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δύσκολο με γραμμάτια πλέον έχεις "κασέρι" τοποθετείς ,ΔΕΝ έχεις.. δύσκολα τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μονο σε γνωστο Ή αλλαξε αναρτησεις και μετα λαστιχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Οπως ειπαν και οι παραπανω μονο σε γνωστο και παλι να πληρωσεις εννοειται εφαπαξ τα ανταλλακτικα και να του χρωστας την εργασια.Δεν θα βαλει κανεις απο την τσεπη του για εσενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τι λάστιχα θα βάλεις με 200€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τι λάστιχα θα βάλεις με 200€? Στην εργοστασιακή διάσταση αρκούν τα 200€ για λάστιχο πρώτης μάρκας(πχ michelin, goodyear, continental κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Όντως, έχεις δίκιο. Θυμόμουν λάθος διάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μάλλον θα βάλω τίποτα petlas τα οποία τα είχα βάλει πριν χρόνια στο citroen Που ειχα και ηταν μια χαρα. Γενικά βρήκα και επώνυμα (pirelli) με παρόμοιο κόστος αλλά δεν τα εμπιστεύομαι γιατί πρέπει να είναι πολύ απλό το λάστιχο για να το δίνουν τόσο φτηνά και μάλιστα επώνυμο. Τώρα για αναρτήσεις εκεί γύρω στα ίδια χρήματα υπολογίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Κάνεις πλάκα έτσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 petlas? οχι ρε παιχτη, οσα και να μην εχεις καλυτερα βαλε ενα καλο μεταχειρισμένο με 50-80€ η τετραδα μεχρι να ξαλαφρώσεις οικονομικά παρα μουφα λαστιχα... επισης για φθηνά και καλα δες τα hankook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μάλλον θα βάλω τίποτα petlas τα οποία τα είχα βάλει πριν χρόνια στο citroen Που ειχα και ηταν μια χαρα. Γενικά βρήκα και επώνυμα (pirelli) με παρόμοιο κόστος αλλά δεν τα εμπιστεύομαι γιατί πρέπει να είναι πολύ απλό το λάστιχο για να το δίνουν τόσο φτηνά και μάλιστα επώνυμο. Τα λάστιχα, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, είναι στις εξής κατηγορίες: Πρώτες μάρκες(michelin, pirelli κτλ) Δεύτερες μάρκες(barum, firestone κτλ) Τρίτες μάρκες(petlas κτλ) Τώρα όσον αφορά το "απλό", εφόσον φοράς 165/70/14 που υποψιάζομαι, μόνο "απλά" λάστιχα υπάρχουν σε αυτή τη διάσταση. Πχ σε goodyear αυτό: http://www.ityres.gr/165-70-r14-81t-goodyear-effi-grip-compact-gy1657014teffco-99983.html κάπου κοντά στα 200€. Σίγουρα δεν υπάρχει πχ f1 assymetric στη δική σου διάσταση. Επίσης αν σου ζήτησαν 200 για αυτή τη διάσταση σε petlas θα έλεγα πως θέλουν να σε γδάρουν. Βάλε ότι θες, αλλά όπου και να πεις ότι έβαλες petlas γιατί είναι καλύτερα από τα pirelli θα γελάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αν είναι για φθηνά βάλε Hankook ή την θυγατρική της Michelin την Kleber. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 bridgestone /Firestone/ Tires Plus Michelin brand, it also owns the BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran and Uniroyal (in North America) Strial goodyear: Douglas Tires Dunlop Tyres The Kelly Springfield Tire Company Fierce Lee Goodyear Dunlop Sava Tires (Slovenia) Fulda (Germany) Dębica (Poland) Wingfoot Commercial Tire Systems, LLC Bluestreak (Indonesia) Regetta (Australia) Distributed by KMART LS2000 (Japan) Distributed by Goodyear Autocare Kelly-Springfield, Sava Tires chemchina ->pirelli->Agom, Courier, Metzeler, Continental Corporation[18][19][20] Germany 1871 Ameri*Steel (USA), Barum, Continental India Modipuram, Meerut Continental, ContiRe, ContiTread, Dunlop (Malaysia, Singapore and Brunei), Euzkadi, General Tire, Gislaved, Mabor, Matador, Point S, Semperit, Sime Tyres, Sportiva, Viking υ.γ. οι θυγατρικες δεν παει να πει οτι ειναι ιδια ποιοτητα!!!ακομα και οι 2ες τους...... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tire_companies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 bridgestone /Firestone/ Tires Plus Michelin brand, it also owns the BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran and Uniroyal (in North America) Strial goodyear: Douglas Tires Dunlop Tyres The Kelly Springfield Tire Company Fierce Lee Goodyear Dunlop Sava Tires (Slovenia) Fulda (Germany) Dębica (Poland) Wingfoot Commercial Tire Systems, LLC Bluestreak (Indonesia) Regetta (Australia) Distributed by KMART LS2000 (Japan) Distributed by Goodyear Autocare Kelly-Springfield, Sava Tires chemchina ->pirelli->Agom, Courier, Metzeler, Continental Corporation[18][19][20] Germany 1871 Ameri*Steel (USA), Barum, Continental India Modipuram, Meerut Continental, ContiRe, ContiTread, Dunlop (Malaysia, Singapore and Brunei), Euzkadi, General Tire, Gislaved, Mabor, Matador, Point S, Semperit, Sime Tyres, Sportiva, Viking υ.γ. οι θυγατρικες δεν παει να πει οτι ειναι ιδια ποιοτητα!!!ακομα και οι 2ες τους...... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tire_companies ισχυει αυτο παιδια δεν ειναι ιδια ποιοτητα...μου προτεινε ενας λαστιχας πριν κανα 3μηνο να βαλω Tigar ! θυγατρικη της michelin! Και λεω για πλακα δεν τον αφηνω να μου πει τις @@! ποσο πανε του λεω? προσοχη ιδιες διαστασεις Michelin/ continental= 530e και γυριζε και μου λεει Tigar 4αδα 275ε! δεν μπορει να συγκρινονται παιδια μιλαμε για κατω απο μιση τιμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα