PAVMK3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μόλις πας να μας πείς......εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ελπίζω να μην είσαι σε περιοχή που υπάρχουν νέα KV ή που θα μπουν σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ελπίζω να μην είσαι σε περιοχή που υπάρχουν νέα KV ή που θα μπουν σύντομα... γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve.spil Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 χαλια εχω forthnet και εχω βλασφημισει για κανενα λογο μην πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 γιατι? γιατί η Forthnet δεν παρέχει VDSL μέσω αυτών, μόνο HOL/WIND/OTE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarnik Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Έχω έχω 8 χρόνια forthnet, καμια αποσύνδεση ειτε σε τηλεφωνία ειτε ίντερνετ. Οτι μικρο προβληματακια είχα, με εξυπηρετούσαν αμέσως. Άν και υφιστάμενος πελάτης εκανα/δεχόντουσαν παντα κάποια αλλαγή πακέτου που υπήρχε σε προσφορά απί χρονο σε χρονο (δεν άλλαζαν και κάθε χρονο). Ίντερνετ πιάνω 22mbps απο τα 24. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Εγώ είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος. Τώρα κάποιοι που γκρινιαζουν ίσως να φταίει η περιοχή. Ρωτά κάποιον γείτονά ή κάποιον στην περιοχή σου που έχει forthnet. Αν δεν έχει προβλήματα λογο περιοχης, πάνε με κλειστά τα ματια. Στην δικιά μου περιοχή μετα τον ΟΤΕ είναι η φορθνετ όλα τα αλλά, μαύρα χαλια. :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα