Προς το περιεχόμενο

Προσφορά Forthnet. Γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα συμφορουμητές, είμαι στον ΟΤΕ και δίνω 36 ευρώ/μηνα για 24αρι ιντερνετ, δωρεάν σταθερά + 30λεπτά προς κινητά.

Λέω να αλλάξω σε Forthnet γι'αυτήν την προσφορά (25 ευρώ/μήνα και δίνει 12 ώρες προς κινητά).

Τι λέτε? Θα ήθελα γνώμες κυρίως απ'όσους  έχουν ή είχαν Forthnet. Είχατε τυχών θέματα με την συγκεκριμένη εταιρία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

forthnet κοντα στο 2 χρονια μικρα  προβλημα τωρα τελευταια με το ping ,γενικα ομως καμια διακοπη, πολυ καλες ταχυτητες για την περιοχη μου και καλη εξυπηρετηση. ααα μου το συνδεσαν σε 7 μερες

πριν ειχα cyta επιανα 2mbps λιγοτερο και οποτε εβρεχε ειχα διακοπες και μου το συνδεσαν σε 2 μηνες.

για εμενα η ποιο αξιοπιστες ειναι forthnet και η wind με ote και cyta ειχα συνεχεια προβληματα.

σαν πακετο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, παρομια υπαρχουν απο wind και hol με λιγοτερες ωρες ομως προς κινητα.

Έχω Forthnet από πολλά χρόνια α) 3play σε μια γραμμή, β) μόνο τηλεφωνία σε άλλη και γ) 2play σε τρίτη αλλά έκανα φορητότητα γιατί δεν δίνει vdsl από KV που ήθελα. Δεν είχα σοβαρό πρόβλημα μέχρι σήμερα αλλά, αντίθετα, καλή εξυπηρέτηση, όποτε τη ζήτησα, και μάλιστα με τη (σημαντική) βοήθεια που δίνει η ομάδα υποστήριξης σε δύο διπλανά fora (δυστυχώς, η πρότασή μου να δημιουργηθεί αντίστοιχη ομάδα και σ' αυτό το forum δεν έγινε δεκτή).

έχω χρόνια.

Πάντως καλύτερα από ΟΤΕ δεν θα σαι, αλλά η διαφορά χρηματικά έιναι μεγάλη.

Τα ρουτερ της δεν μου χουν κάτσει καθόλου καλά (αλλά όλοι πλεον αυτά τα κινέζικα δινουν). Επίσης τα χαρίζουν και δεν τα δανείζουν,μεγάλο + :)

Δεν πιάνω μεγάλη ταχύτητα δυστυχώς, μετά τα 8mbps έχω αποσυνδέσεις.Μου λένε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά οι γραμμές που ναι παλιές και όπου και να πάω θα ναι το ίδιο. Δεν είχα σε άλλη εταιρεία adsl, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει. Εσύ κρίνεις...

Το μόνο ότι αρκετές φορές παρατηρώ πολύ συχνές αποσυνδέσεις τις πρώτες πρωινές ώρες (2-3-4 πμ...)

Για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ταχύτητες που πιάνουμε θα είναι περίπου οι ίδιες σε κάθε πάροχο, αφού όλοι χρησιμοποιούν το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ. Οι μικρές διαφορές οφείλονται στις ρυθμίσεις (προφίλ) που δίνει κάθε πάροχος και η Forthnet δίνει το χαμηλότερο snr (6) που μας δίνει λίγο υψηλότερες ταχύτητες, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Το θέμα είναι να έχουμε εξυπηρέτηση εάν και όποτε χρειαστεί.

κ εγω προσφατα μεταφερθηκα απο οτε σε forthnet σε αυτο το πακετο..ολα κομπλε μη δισταζεις!

παρεπιπτοντως ομως να πω οτι στις λαδιες ειναι κ η forthnet αστα να πανε...αυθαιρετα μου αλλαξανε το ιδιο προγραμμα των 25 σε 30 ευρω(τοσο το χρεωναν στην ψηφιακη αλληλεγγυη)κ το διαπιστωσα χτες που εκδοθηκε ο λογαριασμος!

η επιλογη ομως που εκανα τοτε ηταν η εκπτωση σε ηδη υφισταμενους πελατες διχως αλλαγη πακετου,το οποιο βεβαια φαινεται περασμενο κ στο site του inclusion!

πηρα τηλ ο 1ος μου ελεγε κατι μλκιες του τυπου στειλε μας fax κτλ..στο 2ο τηλεφωνημα ο υπαλληλος ειπε πως εδωσε εντολη να επιστρεψω στο πακετο των 25 συν την εκπτωση κ θα ενημερωθω λεει με sms!ειδωμεν...  :P

Έχω forthnet 2play από το 2007 μέχρι σήμερα , κανένα απολύτως παράπονο, μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα το πακέτο που αναφέρεις παρόλο που αφορά νέους συνδρομητές μου έκαναν την αλλαγή και μου έδωσαν και καινούργιο router( αν και είναι για πέταμα τα zte που δίνουν). Είναι από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο, παλαιότερα υπήρχε σημαντικό πρόβλημα με την τηλεφωνική υποστήριξη και περίμενες αρκετή ώρα για να εξυπηρετηθείς αλλά πλέον είναι και σε αυτό το θέμα καλύτερα τα πράγματα.

Εγώ θα την έκανα την αλλαγή! Έχεις και πάλι απεριόριστα προς σταθερά + περισσότερο χρόνο προς κινητά και το ίντερνετ θα είναι ίδιο. Προσωπικά με forthnet είχα παλιότερα πολλές διακοπές στη σύνδεση, αλλά πήρα τηλ στο service και μόλις τους είπα με τι ρούτερ είχα ξεμείνει μου είπαν ότι αυτό έφταιγε και μου έστειλαν καινούριο τζάμπα!

Οσον αφορά τις γραμμές της περιοχής μου, είναι οι ίδιες ανεξάρτητα τον πάροχο ή αλλάζουν κι'αυτές?

Όπως έγραψα παραπάνω, όλοι οι πάροχοι φτάνουν με το δίκτυό τους έως το ΑΚ του ΟΤΕ της περιοχής σου και από εκεί φτάνουν στο χώρο σου μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.

Έτσι, οι διαφορές στις ταχύτητες είναι πολύ μικρές και εξαρτώνται από το προφίλ που δίνει κάθε πάροχος, αλλά με τη Forthnet θα έχεις κάτι καλλίτερο εάν σου δώσουν snr 6.

Εγώ θα την έκανα την αλλαγή! Έχεις και πάλι απεριόριστα προς σταθερά + περισσότερο χρόνο προς κινητά και το ίντερνετ θα είναι ίδιο. Προσωπικά με forthnet είχα παλιότερα πολλές διακοπές στη σύνδεση, αλλά πήρα τηλ στο service και μόλις τους είπα με τι ρούτερ είχα ξεμείνει μου είπαν ότι αυτό έφταιγε και μου έστειλαν καινούριο τζάμπα!

sorry για το διπλό ποστ, σκάλωσε ο browser! 

Επισκέπτης

Ο χαλκός είναι ο ίδιος και τα προφίλ αλλάζουν με 2 τηλέφωνα (ο αριθμός των τηλεφώνων ποικίλει ανάλογα την εταιρία  :lol: )
Σημασία έχει η εξυπηρέτηση, όπως ανέφερε και ο makfil, και η forthnet έχει καλή φήμη.

Go for it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...