Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi Sports Cam 64.28€

Anekselektos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια για ακομα μια φορα ΟΧΙ, δεν αξιζει καμια αλλη περισσοτερο απο αυτην!! Πρωτη επιλογη παντα ειναι το τελευταιο μοντελο gopro, ΑΝ δεν θελετε να δωσετε τοσα λεφτα παρτε την xiaomi.. τελος

μια καλη προσφορα για stick : http://www.banggood.com/BlitzWolf-Ultimate-4-Button-Bluetooth-Extendable-Aluminium-Selfie-Stick-Monopod-p-979129.html

σε ενα αλλο site το εδινε 20$

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πιστευω οτι αξιζει πολυ η Xiaomi, και θελω να κανω παραγγελεια (καπου στα 110€ βγαινει) αν βαλω επιλογη 4-7 εργασιμες που ειναι +8.5€ θα μου ερθει μεσα σε 4 με 7 εργασιμες? Επισης επειδη ψηθηκα αγρια να την τσιμπησω, εχει κανει κανεις απο εσας κανα firmware update, αν ναι, τι βελτιωθηκε? Κυριως για το καλοκαιρακι την θελω και για υποβρυχιες ληψεις!

Αν όμως αποφασίσεις να την πάρεις, με όλα τα καλούδια, βγαίνει πολύ πιο ακριβή από την sj4000

Οταν αγοραζεις καμερα το πρωτο που σε νοιαζει ειναι η ποιοτητα. (αλλιως παιρνεις και μια αδιαβροχη θηκη για το κινητο και τραβας απο αυτην με πολυ μικρο κοστος)

Τι να τα κανω τα 100 εξαρτηματακια τσαμπα αν το βιντεο ειναι κλασεις κατωτερο.

Αν δεν εχεις το Budget απλα παρε την καμερα και μετα σιγα σιγα την χτιζεις.

Πιστευω οτι αξιζει πολυ η Xiaomi, και θελω να κανω παραγγελεια (καπου στα 110€ βγαινει) αν βαλω επιλογη 4-7 εργασιμες που ειναι +8.5€ θα μου ερθει μεσα σε 4 με 7 εργασιμες? Επισης επειδη ψηθηκα αγρια να την τσιμπησω, εχει κανει κανεις απο εσας κανα firmware update, αν ναι, τι βελτιωθηκε? Κυριως για το καλοκαιρακι την θελω και για υποβρυχιες ληψεις!

Προχτες του περασα το 1.1 η υποστηριξη και απο την unofficial σκηνη ειναι απιστευτη.(ηδη εχουν βγαλει Script για 2Κ που δουλευει μια χαρα)

Ουτε για αστειο Express εστω και αν γραφει EMS.

Απο Geekbuying 2 παραγγελιες απλο Singapore Post χωρις extra χρεωση ηρθαν στις 8 και 10 μερες.

(απο οτι μου ειπαν τις καμερες τις στελνουν απο το Honk Kong ενω τα αξεσουαρ κλπ απο τις αποθηκες του στην Shenzhen οποτε παιρνει λιγο παραπανω)

• Like 1

Εγινε θα λαβω υποψην μου! Φυσικα με ενδιαφερεινη ποιοτητα εικονας και βιντεο, αλλα δεν θα κινδυνεψω να χαλασω το g3 μου αν γινει μια στραβη με καποια θηκη!

για τις αδιάβροχες θήκες της δε διαβάζω τα καλύτερα.. ποια προτείνετε;

το gb δίνει αυτή http://www.geekbuying.com/item/Kingma-Waterproof-Case-for-Xiaomi-Yi-Sports-Camera-Diving-40M-Back-Up-Case-344946.html

για τις αδιάβροχες θήκες της δε διαβάζω τα καλύτερα.. ποια προτείνετε;

το gb δίνει αυτή http://www.geekbuying.com/item/Kingma-Waterproof-Case-for-Xiaomi-Yi-Sports-Camera-Diving-40M-Back-Up-Case-344946.html

τι εννοεις δεν διαβαζεις τα καλυτερα? τι αρνητικα λενε?

Κατ αρχήν την έχω παραγγείλει ήδη. Για το waterproof housing λένε ότι δεν είναι καλής ποιότητας.

Θα δείξει η πράξη πλέον! Ελπίζω να μην το μετανιώσω, όλα τα reviews λένε καλά πράγματα για την camera.

Την τσίμπησα από geekbying

Εμένα δύο πράγματα με έκοψαν από την αγωρά μέχρι στιγμής... η Amk5000S στα τεστ δείχνει πιο ωραίο το βίντεο, χωράει σε όλες τις θήκες του εμπορίου (ενώ η xiaomi θέλει αποκληστικά δικά της αξεσουάρ) και η AMK έχει έστω μια μικρή οθονούλα που σου λέει 2-3 πραγματάκια!

<p>Κατ αρχήν την έχω παραγγείλει ήδη. Για το waterproof housing λένε ότι δεν είναι καλής ποιότητας.</p>

<p> </p>

<p>Θα δείξει η πράξη πλέον! Ελπίζω να μην το μετανιώσω, όλα τα reviews λένε καλά πράγματα για την camera.</p>

<p> </p>

<p>Την τσίμπησα από geekbying</p>

Επειδη μπερδευτηκα ρε φιλε μου, μαλλον εννοεις για τις μη γνησιες θηκες σωστος; Δεν νομιζω η γνησια να εχει θεμα.

Sent from my U9200 using Insomnia

Εμένα δύο πράγματα με έκοψαν από την αγωρά μέχρι στιγμής... η Amk5000S στα τεστ δείχνει πιο ωραίο το βίντεο, χωράει σε όλες τις θήκες του εμπορίου (ενώ η xiaomi θέλει αποκληστικά δικά της αξεσουάρ) και η AMK έχει έστω μια μικρή οθονούλα που σου λέει 2-3 πραγματάκια!

Νομίζω ότι η xiaomi και μονό σαν όνομα εταιρίας υπερτερεί .... και τώρα αν μιλήσουμε για επιδώσεις out of the box μιλάμε για 1080 30p  vs   1080 60p   που έχει η yi χώρια που το support σε ανεπίσημα forum είναι αληθινά πολύ μεγάλο , σε custom κατάσταση έχουν ανεβάσει  το bitrate σε μεγάλα νούμερα όπως επίσης και την ανάλυση που έχει φτάσει αισίως σε 2304x1926  30fps  35Mbits......https://forum.dashcamtalk.com/threads/yi-hacked-resolution-2304x1296-30fps-35mbits.11589/

• Like 1

https://www.youtube.com/watch?v=XQKQlU93m3U

Αν αναφερεσαι σε αυτο το βιντεο για συμπερασματα νταξει απλα για κλαματα.

Που να σταθω;Στο oversatturation,στο Dynamic Contrast στον 170αρι φακο της Amkov; 

Θελει τρελη προσπαθεια να κανεις την Yi να φαινεται τοσο χαλια και δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε μαγαζια που τους εχουν μεινει Stock καμερουλες και θα κανουν τα παντα για να τις ξεφορτωθουν.

Η Amkov ειναι και αυτη μια τιμια λυση μη λεμε οτι θελουμε αλλα μονο αν σε ενδιαφερει να την βαλεις σε ενα Gimbal για το UAV σου στα μετρα της GoPro.

Πήγα να πατήσω να την παραγγειλω λοιπόν κι εγώ.... η κάμερα ξαφνικά από 63 ευρώ πήγε στα 69! οκ... βάζω από την αρχή τα πράγματα που θέλω (σύνολο 125 ευρώ) πάω να την πάρω και ΔΕΝ με δίνει επιλογή για FREE SHIPPING... πάτησα μια ακύρωση σε όλα και ησήχασα :)

Πήγα να πατήσω να την παραγγειλω λοιπόν κι εγώ.... η κάμερα ξαφνικά από 63 ευρώ πήγε στα 69! οκ... βάζω από την αρχή τα πράγματα που θέλω (σύνολο 125 ευρώ) πάω να την πάρω και ΔΕΝ με δίνει επιλογή για FREE SHIPPING... πάτησα μια ακύρωση σε όλα και ησήχασα :)

Απο ποιο site? Gearbest???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...