aGka8l Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 δεν υπάρχει ρε παιδια ενα bundle με αδιαβροχη θηκη και mounts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παιδες επειδή τώρα άρχισα να το ψάχνω για sport cam, για αυτή που συζητάμε πως συγκρίνεται με αυτή πχ http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/videocamera/Turbo-X-Action-Cam-Act-80-MDV80000.htm?cm_sp=20150529-ActionCams-promo-_-cta-_-Turbo-X-Act-80 εννοώ κυρίως για την ποιότητα της εικόνας της καθώς για όλα τα υπόλοιπα πάνω κάτω όλες τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν (απομιμήσεις της gopro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παιδες επειδή τώρα άρχισα να το ψάχνω για sport cam, για αυτή που συζητάμε πως συγκρίνεται με αυτή πχ http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/videocamera/Turbo-X-Action-Cam-Act-80-MDV80000.htm?cm_sp=20150529-ActionCams-promo-_-cta-_-Turbo-X-Act-80 εννοώ κυρίως για την ποιότητα της εικόνας της καθώς για όλα τα υπόλοιπα πάνω κάτω όλες τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν (απομιμήσεις της gopro) Δεν αξίζει να πάρεις τυρβοχ.. Είναι ίδιες με διάφορες κινέζικες απλά έχεις την εγγύηση και τις πληρώνεις πολύ παραπάνω. Οι διαφορές με gopro και κινέζικες είναι το stabilizer. Οι gopro είναι σίγουρα οι καλύτερες . αν έχεις να δώσεις 300 ευρώ για να πάρεις την καλύτερη θα την χαρείς για τουλάχιστον μια πενταετία..αν όχι πάρε την καλύτερη φθηνή που είναι η χιαομι..υπάρχουν πολλά βίντεο που συγκρίνουν στο YouTube οποία θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 θελω να την παραγγειλω και θελω τη βοηθεια σας ειμαι φοιτητης στο Ηρακλειο Κρητης και θα ειμαι στο Ηρακλειο μεχρι το τελος του μηνα...αν κανω αυριο την παραγγελια λετε να προλαβει να ειναι Ηρακλειο μεχρι το τελος του μηνα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anekselektos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 θελω να την παραγγειλω και θελω τη βοηθεια σας ειμαι φοιτητης στο Ηρακλειο Κρητης και θα ειμαι στο Ηρακλειο μεχρι το τελος του μηνα...αν κανω αυριο την παραγγελια λετε να προλαβει να ειναι Ηρακλειο μεχρι το τελος του μηνα;; Γεια σου φιλε μου , και εγω απο Ηρακλειο ειμαι, εγω την εκανα προπαραγγελια απο gearbest και εκανε λιγο παραπανω απο μηνα να ερθει (με netherlands post)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ερώτηση, γιατί μου κόβει τα βιντεακια σε κομματια των 2 gb οταν ειναι μεγαλης διαρκειας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ολοι οι Ηρακλειωτες εδω μαζευτηκαμε; Οι μπαταριες μου απο Gearbest μεσω NL Post 23 μερες. Καμερα και ψιλολοιδια απο Geekbuying 8 και 10 μερες. Τα Xiaomi Leds μεσω Sweden Post 20 μερες και ακομα περιμενω. Η Singapore Post πρεπει να εχει αναβαθμιστηκε δεν εξηγητε αλλιως Ερώτηση, γιατί μου κόβει τα βιντεακια σε κομματια των 2 gb οταν ειναι μεγαλης διαρκειας; Αν στα εκοβε κοντα στα 4GB θα ελεγα περιορισμος του Fat32 της καρτας Ευτυχως εμενα μια διαδρομη στο ηρακλειο 7 λεπτων μου σταματησε στα 1.2GB σε 1080p 60fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 και μενα 2 παραγγελειες που εκανα αυτες τις μερες 15 μερες αποστολη με nlpost απο gearbest (20 νομιζω απο την παραγγελια) μαλλον θα κανω μια παραγγελια τις επομενες μερες μαζι με τα αξεσουαρ για να παω να την παρω απο Ροδο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αν παραγγειλω ενα σετ για gopro οπως π.χ. αυτο (http://www.aliexpress.com/item/Gopro-Hero-Accessories-Set-Helmet-Floating-Selfie-stick-Monopod-Chest-Belt-Head-Mount-Strap-Gopro-Hero/32325788653.html) θα ειμαι μια χαρα για xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anekselektos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αν παραγγειλω ενα σετ για gopro οπως π.χ. αυτο (http://www.aliexpress.com/item/Gopro-Hero-Accessories-Set-Helmet-Floating-Selfie-stick-Monopod-Chest-Belt-Head-Mount-Strap-Gopro-Hero/32325788653.html) θα ειμαι μια χαρα για xiaomi? Ναι μια χαρα κανει, αρκει να παρεις και την αδιαβροχη θηκη της καμερας ή ανταπτορα(tripod adapter screw gopro) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Για νομό Ηρακλείου Κρήτης και εμένα ήρθε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γρήγορα. Παρέλαβα σήμερα με αγορά 14 Μαίου. 2015-05-28 10:57K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2015-05-27 23:43RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-05-21 20:33NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2015-05-21 20:33NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μεγιες φιλε.Αν δεις κανεναν με την πρασινωπη στο Ηρακλειο πες ενα γεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ρε παιδια καποιος που να εχει Underwater video γιατι στο youtube δε βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και καμια φωτογραφία μεσα στο νερο επίσης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ 13 Μαίου και είναι ακόμα Μαλαισία... από Banggood... ¨όποιος βρει καλό σετ με αξεσουάρ και σε καλή τιμή ας δώσει λινκ... Η αυθεντική αδιάβροχη είναι πολύ ακριβή και γι αυτό πήρα μία από εδώ και περιμένω http://www.ebay.com/itm/201343534821?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ελπίζω να κρατάει... εντάξει δε θέλω στα 40 μέτρα αλλά στα 2-3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις