soundkeeper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τελικα αυτη αξιζει περισσοτερο η η sj? Αυτή ..... και με διαφορά !
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω σε εκπομπές που βλέπουμε στην tv χρησιμοποιούν gopro? Για χρήση όπως μια κανονικής κάμερας κάνει αυτή? Αν βγάλουμε το κομμάτι του οικονομικού ποια είναι καλύτερη ανάμεσα στην Xiaomi Yi Sports - GoPro 3+ - GPro 4 ?
Sotosgl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όχι στην τηλεόραση επαγγελματικές κάμερες που είναι τελείως άλλη κατηγορία αλλά και σε πολλά κανάλια του YouTube πάλι χρησιμοποιούν καθαρά Camcorders. Αν βγάλουμε την τιμή η Gopro τα ακριβά μοντέλα είναι μπροστά αν όμως χρειάζεται 3 4 fixed κάμερες για λήψεις από άλλες γωνίες Xiaomi με το κιλό και είσαι κομπλε 1
panagiotisr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ενημερωτικά δοκίμασα την KINGMA στα 5 μέτρα για 50 λεπτά και βάζει υγρασία. Ευτυχώς άκουσα τους φίλους από εδώ και τη δοκίμασα πρώτα με χαρτοπετσέτα γιατί σε κάτι σύντομες βουτιές είχα δει να θολώνει πολύ... 1) Το PAYPAL καλύπτει τα έξοδα επιστροφής αν χρειαστεί; Εγώ την παρήγγειλα μέσα Μαΐου... 2) Ποια θήκη προτείνετε από Gearbest που είναι με διαφορά φθηνότερο στις θήκες. Λέω να πάρω την κόκκινη για 60μ. Τι λέτε;
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 και γω έχω πρόβλημα με την kingma και δε γνωρίζω κάποια εγγυημένα καλή. Αν γνωρίζει κάποιος, ας γράψει.
szaf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο μαγαζί προτείνετε για αγορά; Θα γίνει από Αγγλία οπότε δεν παίζει θέμα με χρήση κάρτας κλπ Στο banggood την έχει 60 ευρώ από Κίνα..υπάρχει τίποτα καλύτερο;
shadowmann Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να την πάρουμε από το gearbest τώρα με τα capital control?
eddie1996 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να την πάρουμε από το gearbest τώρα με τα capital control? Ναι υπάρχει. Περισσότερα στο σχετικό νήμα http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-316?do=findComment&comment=54242938 Πήγαινε στην σελίδα 182 να δεις τον οδηγό. Είναι θέμα τύχης της κάρτας όμως.
shadowmann Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για να δούμε,σε ευχαριστώ Α κάτι τελευταίο, αν έχω balance μέσα στο PayPal δεν γίνεται?
eddie1996 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για να δούμε,σε ευχαριστώ Α κάτι τελευταίο, αν έχω balance μέσα στο PayPal δεν γίνεται? άμα έχεις balance στο paypal γίνεται.
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κάποιος κάποια γνώμη για την θήκη αυτή ? http://www.banggood.com/Waterproof-Case-Diving-60M-Durable-Underwater-Protective-Cover-For-Xiaomi-yi-Camera-p-983104.html Επίσης αξίζει να έχεις 3-4 μπαταρίες ( είναι φτηνές απότι βλέπω ) ?
panagiotisr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερωτικά δοκίμασα την KINGMA στα 5 μέτρα για 50 λεπτά και βάζει υγρασία. Ευτυχώς άκουσα τους φίλους από εδώ και τη δοκίμασα πρώτα με χαρτοπετσέτα γιατί σε κάτι σύντομες βουτιές είχα δει να θολώνει πολύ... 1) Το PAYPAL καλύπτει τα έξοδα επιστροφής αν χρειαστεί; Εγώ την παρήγγειλα μέσα Μαΐου... 2) Ποια θήκη προτείνετε από Gearbest που είναι με διαφορά φθηνότερο στις θήκες. Λέω να πάρω την κόκκινη για 60μ. Τι λέτε; Έχει κάποιος κάποια γνώμη για την θήκη αυτή ? http://www.banggood.com/Waterproof-Case-Diving-60M-Durable-Underwater-Protective-Cover-For-Xiaomi-yi-Camera-p-983104.html Επίσης αξίζει να έχεις 3-4 μπαταρίες ( είναι φτηνές απότι βλέπω ) ? Κι εγώ αυτό ρωτούσα παραπάνω. Επίσης από Gearbest η τιμή είναι μισή...
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ αυτό ρωτούσα παραπάνω. Επίσης από Gearbest η τιμή είναι μισή... εγώ προχώρησα σήμερα σε παραγγελία πλήρες πακέτο και θα μου έρθει αυτή η θήκη οπότε μόλις την πάρω θα σας πω γνώμη. 1
shadowmann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 δυο ερωτήσεις, περίπου πόσες μέρες κάνει από κίνα? και με την εγγύηση τι παίζει?
panagiotisr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά την παρότρυνση ενός φίλου που έχει την KINGMA θήκη το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο κουμπί ON/OFF μπροστά. Το κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή από πάνω δεν βάζει νερά όση ώρα και να το πατήσεις. Το πλαινό δεν το δοκίμασα καθώς στο νερό δεν ενεργοποιώ το wifi. Η δοκιμή έγινε για 45 λεπτά μέχρι τα 5 μέτρα. Άρα αν ανοιγοκλείνετε τη μηχανή εκτός νερού ή θήκη είναι ΟΚ. Οσοι έχετε πρόβλημα δοκιμάστε και πείτε εδώ αν και σε σας δουλεύει έτσι η θήκη. Λογικά για να ισχύει σε 2 ισχύει στην παρτίδα που πωλήθηκε γύρω μέσα Μαΐου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις