jobous Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 μιλάτε για διαφορετικές κάμερες Ναι σωστός !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifsta Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλημερα,γνωριζει κανεις αν υπαρχει επιλογη οπως στις gopro να πατησεις ληψη φωτογραφιας και η μηχανη να βγαζει μονη της καθε (π.χ.) 2 δευτερολεπτα μεχρις οτου να ξαναπατησεις το κουμπι της ληψης? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλημερα,γνωριζει κανεις αν υπαρχει επιλογη οπως στις gopro να πατησεις ληψη φωτογραφιας και η μηχανη να βγαζει μονη της καθε (π.χ.) 2 δευτερολεπτα μεχρις οτου να ξαναπατησεις το κουμπι της ληψης? Ευχαριστω. Ναι, υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Firmware update....και καλωσήρθες 2Κ και επισημα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzelakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλύτερος τρόπος αγοράς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και από μένα.Ψάχνοντας και εγώ για την κάμερα έπεσα σε αυτό το λίνκ http://www.gearbest.com/m-promotion-active-181.htm. Ξέρει κανείς τι παίζει;; Μήπως είναι "too good to be true?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και από μένα.Ψάχνοντας και εγώ για την κάμερα έπεσα σε αυτό το λίνκ http://www.gearbest.com/m-promotion-active-181.htm. Ξέρει κανείς τι παίζει;; Μήπως είναι "too good to be true?" Αυτή η τιμή είναι για 1 και μοναδικό κομμάτι... Επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος, το sale έγινε πριν από 5 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ποια θηκη προτεινετε απο τις 3? οριτζιναλ, μαιμου η kingma? παιδια μαλλον βρηκα ενα bug Που κανει μεγαλη εκπτωση στο checkout! θα το επιβεβαιωσω και θα σας πω σε λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ ταλαιπωρώ μία kingma 40 μέρες στη θάλασσα και όλα πάνε καλά από θέμα στεγανότιτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzelakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος οδηγίες στο πως να την αγοράσω αφού η PayPal μας έχει αποκλείσει από της συναλλαγές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το Banggood δέχεται και κάρτες... Προσπάθησε με κάρτα (χρεωστικη ή πιστωτική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ποια θηκη προτεινετε απο τις 3? οριτζιναλ, μαιμου η kingma? παιδια μαλλον βρηκα ενα bug Που κανει μεγαλη εκπτωση στο checkout! θα το επιβεβαιωσω και θα σας πω σε λιγο Ενημέρωσέ μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ενημέρωσέ μας! ακυρο τελικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τελικα αυτη αξιζει περισσοτερο η η sj? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 To bluetooth remote control το έχει κανείς ; Δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά γίνεται να χρησιμοποιηθεί και με smartphone με selfie stick πχ ή είναι αποκλειστικό στη κάμερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις