Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα,γνωριζει κανεις αν υπαρχει επιλογη οπως στις gopro να πατησεις ληψη φωτογραφιας και η μηχανη να βγαζει μονη της καθε (π.χ.) 2 δευτερολεπτα μεχρις οτου να ξαναπατησεις το κουμπι της ληψης? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα,γνωριζει κανεις αν υπαρχει επιλογη οπως στις gopro να πατησεις ληψη φωτογραφιας και η μηχανη να βγαζει μονη της καθε (π.χ.) 2 δευτερολεπτα μεχρις οτου να ξαναπατησεις το κουμπι της ληψης? Ευχαριστω.

Ναι, υπάρχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.Ψάχνοντας και εγώ για την κάμερα έπεσα σε αυτό το λίνκ http://www.gearbest.com/m-promotion-active-181.htm. Ξέρει κανείς τι παίζει;; Μήπως είναι "too good to be true?"

Αυτή η τιμή είναι για 1 και μοναδικό κομμάτι... Επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος, το sale έγινε πριν από 5 ώρες.

Δημοσ.

ποια θηκη προτεινετε απο τις 3?

οριτζιναλ, μαιμου η kingma?

παιδια μαλλον βρηκα ενα bug Που κανει μεγαλη εκπτωση στο checkout!

θα το επιβεβαιωσω και θα σας πω σε λιγο

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος οδηγίες στο πως να την αγοράσω αφού η PayPal μας έχει αποκλείσει από της συναλλαγές ?

Δημοσ.

ποια θηκη προτεινετε απο τις 3?

οριτζιναλ, μαιμου η kingma?

παιδια μαλλον βρηκα ενα bug Που κανει μεγαλη εκπτωση στο checkout!

θα το επιβεβαιωσω και θα σας πω σε λιγο

Ενημέρωσέ μας! 

Δημοσ.

To bluetooth remote control το έχει κανείς ;  Δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά γίνεται να χρησιμοποιηθεί και με smartphone με selfie stick πχ ή είναι αποκλειστικό στη κάμερα ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...