Anekselektos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Σαν το paintball είναι μόνο που γεμίζεις με πλαστικό το περιβάλλον. στην ιδεα και μονο ειναι σαν πειντμπολ, στην πραγματικοτητα ειναι ενα μιλσιμ, υπαρχουν και βιοδιασπωμενες μπιλιες. Τι ακριβώς είναι αυτό το βίντεο; Σαν να παίζεις fps αλλά στην πραγματικότητα;! Είναι διαδεδομένα τέτοια βίντεο; Σόρυ που ρωτάω άσχετα πράγματα με την προσφορά απλά μου έκανε εντύπωση! Μπορεις να γκουγκλαρεις airsoft υπαρχουν παρα πολλα τετοια βιντεο στο ιντερνετ, εινα war simulation ουσιαστικα με σεναρια κανονικα, εχω ανεβασει 2-3 βιντακια ακομη στο καναλι μου στο youtube μπορεις να τα δεις! πρέπει να πονάει πιο πολύ από το paintball Κοιτα να δεις στο πειντμπολ παιζουν με περισσοτερα joule (δυναμη) αεροβολων και εχουν μεγαλυτερο διαμετρο τα σφαιριδια επομενως πονανε περισσοτερο, απλα στο ερσοφτ ´´φευγουν´´ πολλες περισσοτερες μπιλιες το δευτερολεπτο αρα πονας λιγοτερο σε σχεση με το πειντμπολ αλλα σε περισσοτερα σημεια στο σωμα σου Επεξ/σία 24 Μαΐου 2015 από Anekselektos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) μόλις την άνοιξα..βέβαια ήρθε μόνο το ένα πακέτο μόνο με την κάμερα..το άλλο με τα αξεσουάρ είναι ακόμα Αθήνα για κάποιο λόγο. Δεν βρίσκω το app για android για να την ρυθμίσω. Έχετε καμιά διεύθυνση που να παίζει; edit..camera app από mui.forum OK camera fw update 1.0.3 --> 1.0.12 OK Επεξ/σία 23 Μαΐου 2015 από FISHERMAN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 αν επιλεξω autofree shipping θα μου δωσουν tracking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anekselektos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 αν επιλεξω autofree shipping θα μου δωσουν tracking Κοιτα να δεις , εγω πατησα autofree και τους εγραψα κατω στις σημειωσεις να μου βαλουν tracking number γιατι ειναι ακριβη η παραγγελια μου(κανενα 100αρικο ηταν),και μ εβαλαν με netherlands post!!! αργησε βεβαια λιγακι παραπανω απο μηνα αλλα ισως ηταν επειδη την ειχα κανει προπαραγγελια και δν ειχαν ακομη στοκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Η κιτρινη-πρασινη γιατι ειναι πιο ακριβη? εχει κατι παραπανω ή μονο για το χρωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Η κιτρινη-πρασινη γιατι ειναι πιο ακριβη? εχει κατι παραπανω ή μονο για το χρωμα? Πουλ Μουρ και τιποτα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εχθές ήρθε και το δεύτερο δέμα με τα αξεσουάρ...είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω καν πως τα χρησιμοποιούν. Αντάπτορες, βέλκρο,συρματόσχοινα..ομολογώ χάθηκα και δεν έχουν και οδηγίες. Η κάμερα τραβάει μια χαρά και ήδη μου ζήτησαν και άλλοι 2-3 φίλοι να τους παραγγείλω. Τελικά ξέρει κανείς ποιες είναι οι "βέλτιστες" ρυθμίσεις; ανάλυση/καρέ για μάξιμουμ απόδοση και διάρκεια μπαταρίας; Ποια η διαφορά 48p/50p; Κάθε άποψη θα είναι χρήσιμη. http://sjcamguides.com/xiaomi-yi-action-camera-review/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abdulah Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 θεωρητικά το καλύτερο είναι να τραβας στα 1080/60p, που είναι ακριβώς η ανάλυση και η ανανέωση όλων των σύγχρονων full hd τηλεοράσεων και monitor. Επίσης τα 60p δημιουργούν λιγότερα σπασίματα κατά την κίνηση. Είπα θεωρητικά, γιατι δεν έχω δοκιμάσει την κάμερα να δω αν όντως δουλεύει σωστά. Τα παραπάνω ισχύουν για ποιότητα εικόνας, όχι για μέγεθος αρχείου ή διάρκεια μπαταρίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewUser1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Επειδή το επίσημο android app της Xiaomi Yi είναι μισό στα κινέζικα κ μισό στα Αγγλικά κυκλοφορεί μία tweaked έκδοση η οποία έχει μεταφραστεί πλήρως στα Αγγλικά. Το σχετικό thread: http://en.miui.com/thread-93465-1-1.html Επειδή για να εμφανιστούν τα links στο φόρουμ πρέπει να είστε registered user, μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία version (1.5) εδώ: https://mega.co.nz/#!3x13nRqB!czYKSTlB9NKXMGsfKKxiAA8-k3HZwtmrG252eg4BvVg Την έχω εγκαταστήσει και λειτουργεί άψογα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 κοιτα αυτο το βιντεο και θα καταλαβεις που πανε τα περισσοτερα ειναι απο την sj4000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Xiaoyi-WiFi-Action-Camera-16MP-1080P-60FPS-Ambarella-A7LS-155-Degree-Wide-Lens-Bluetooth-40M-Diving-Sports-DV---White--Basic--345948.html 79$ μαζι με αδιαβροχη θηκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αυτό το πακετακι έχω πάρει κι εγώ, περιμένω να μου το στείλουν. Δεν είναι η αυθεντική αδιάβροχη θήκη βέβαια, αλλά και πάλι βγαίνει πιο φθηνά απο το να αγοραστεί ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdrov Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδία με τί συσκευασία ήρθε ήταν σε πλαστικό μέσα ή ένα αυτοκόλλητο μόνο πάνω στο κοθτί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εχθές ήρθε και το δεύτερο δέμα με τα αξεσουάρ...είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω καν πως τα χρησιμοποιούν. Αντάπτορες, βέλκρο,συρματόσχοινα..ομολογώ χάθηκα και δεν έχουν και οδηγίες. Η κάμερα τραβάει μια χαρά και ήδη μου ζήτησαν και άλλοι 2-3 φίλοι να τους παραγγείλω. Τελικά ξέρει κανείς ποιες είναι οι "βέλτιστες" ρυθμίσεις; ανάλυση/καρέ για μάξιμουμ απόδοση και διάρκεια μπαταρίας; Ποια η διαφορά 48p/50p; Κάθε άποψη θα είναι χρήσιμη. http://sjcamguides.com/xiaomi-yi-action-camera-review/ Ποιο πακέτο με αξεσουάρ πήρες; Πόσο σου βγήκε σύνολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις