aekfc212 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 στο banggood εχει την ιδια τιμη κ στα 2 χρωμματα στα 67,38 δολλαρια. για την πρασινη μαλλον ειναι η χαμηλοτερη τιμη αν δεν κανω λαθος http://www.banggood.com/Original-XiaoYi-Ambarella-A7LS-BSI-CMOS-WIFI-Sports-Action-Camera-p-969228.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Στο allbuy απο ταμπλετ ή κινητο κανει 63.71$ αλλα γενικα ειναι τα ζωα μου αργα η παραδοση https://www.allbuy.com/detail/Xiaomi-Xiaoyi-1080P-16MP-CMOS-Sports-Camera-Camcorder-w-Wi-Fi--Bluetooth-V40-Green-127358 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 σήμερα παρέλαβα από gearbest (παραγγελία στις 5/6 και έφτασε στα ΕΛΤΑ στις 18/6, πολύ γρήγορα ήρθε από την Κίνα δε νομίζετε?) η συνολική συσκευασία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι πχ η αδιάβροχη θήκη. θα τη δοκιμάσω σύντομα! Συνολικά παρήγγειλα τα παρακάτω: Original XiaoMi Yi 1080P Ambarella A7LS WIFI Sports Action Camera 122006302 1 $67.89YuanBoTong GP322 Useful Camera Accessories Kits for Professional Photography / Outdoor Sport / Travel 125799701 1 $22.911010mAh Li - ion Battery for XiaoMi Yi Sports Camera - 3.7V 127364001 1 $3.5240M Water - proof Cover Case for Xiaomi Yi Action Sport Camera with High Transmittance 129459902 1 $18.56 thanks στον topic starter! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Delete me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εγω παρηγγειλα και μια θηκη που ειναι για 60Μ απο aliexpress, γιατι αυτη απο gearbest μου εχει κατι γρατσουνιτσες διπλα απο 2 κουμπια και την φοβαμαι... Παντως αυτη η 60αρα εχει δοκιμαστικο βιντεο και εχω διαβασει καλες κριτικες στο ιντερνετ http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Original-Camera-Waterproof-Case-for-Xiaomi-yi-Xiaoyi-yi-Action-Sport-Camera-Accessories-Diving/32341549223.html την εχουν και σε προσφορα για 12 ωρες ακομα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 αν την συνδεσεις με usb καλωδιο με tablet ή υπολογιστη δειχνει κατευθειαν εικονα? το εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 αν την συνδεσεις με usb καλωδιο με tablet ή υπολογιστη δειχνει κατευθειαν εικονα? το εχει δοκιμασει κανεις? όχι δεν δείχνει και προς το παρόν δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν webcam, αν αυτό σκεφτεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 λοιπόν, τη δοκίμασα χτες το βράδυ και διαπίστωσα ότι σε iphone5 δεν σώζει τα αρχεία (ενώ το app τους λειτουργεί κανονικά) και μάλλον θα πρέπει να τη συνδέσω με το usb κατευθείαν στο pc για να κατεβάσω...βγάζει και μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται το download σε iphone5. Σε android το έχει δοκιμάσει κανείς και κατεβάζει κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 λοιπόν, τη δοκίμασα χτες το βράδυ και διαπίστωσα ότι σε iphone5 δεν σώζει τα αρχεία (ενώ το app τους λειτουργεί κανονικά) και μάλλον θα πρέπει να τη συνδέσω με το usb κατευθείαν στο pc για να κατεβάσω...βγάζει και μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται το download σε iphone5. Σε android το έχει δοκιμάσει κανείς και κατεβάζει κανονικά? σε nexus 4 μια χαρα..εχεις δοκιμασει να κανεις firmware update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 λοιπόν, τη δοκίμασα χτες το βράδυ και διαπίστωσα ότι σε iphone5 δεν σώζει τα αρχεία (ενώ το app τους λειτουργεί κανονικά) και μάλλον θα πρέπει να τη συνδέσω με το usb κατευθείαν στο pc για να κατεβάσω...βγάζει και μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται το download σε iphone5. Σε android το έχει δοκιμάσει κανείς και κατεβάζει κανονικά? σε nexus 4 μια χαρα..εχεις δοκιμασει να κανεις firmware update? Σε android κινητο κατεβαζεις κανονικά φωτό, αλλά οχι βιντεο... ναι εγώ πλεον ειμαι με firmware 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 σε nexus 4 μια χαρα..εχεις δοκιμασει να κανεις firmware update? εννοείς το firmware της κάμερας? δεν μου βγάζει ότι υπάρχει νεότερο, πρέπει να το ψάξω κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σε android κινητο κατεβαζεις κανονικά φωτό, αλλά οχι βιντεο... ναι εγώ πλεον ειμαι με firmware 1.2 και βιντεο μια χαρα μου κατεβαζει.. εννοείς το firmware της κάμερας? δεν μου βγάζει ότι υπάρχει νεότερο, πρέπει να το ψάξω κάπου? ναι.. αφου την συνδεσεις με το κινητο σου, στις ρυθμισεις κατω κατω σου λεει τι version ειναι! Αν δεν ειναι 1.2 τοτε με ενα απλο search στο google θα βρεις το καινουριο firmware.. Και για να γνωριζετε, τα βιντεο με αναλυση 120fps, αμα πατε να τα ανεβασετε σε fb-insta ή να τα στειλετε αλλου παιζουν κανονικα.. Εγω αυτο που εκανα μετα απο ωρες ψαξιματος, χωρις να χρειαστει να κατεβασω κανενα video editor, το ανεβασα στο youtube του αλλαξα το speed και μετα το εκανα παλι download.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Από το bestgear που είχα κανει preorder την επίσημη αδιάβροχη θήκη μου έστειλαν σημερινή email λέγοντας μου οτι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν και οτι θα μου δώσουν refund σε BG points ή αν θέλω μπορώ να ξανά παραγγείλω κάτι ίσης αξίας. Τι βλακείες ειναι αυτές; Μπορώ να κάνω dispute στο PayPal ώστε να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να την παραγγείλω απο αλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εννοείται αυτό, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.Ζήτα το ευγενικά πρώτα και αν σου το αρνηθούν dispute στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Από το bestgear που είχα κανει preorder την επίσημη αδιάβροχη θήκη μου έστειλαν σημερινή email λέγοντας μου οτι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν και οτι θα μου δώσουν refund σε BG points ή αν θέλω μπορώ να ξανά παραγγείλω κάτι ίσης αξίας. Τι βλακείες ειναι αυτές; Μπορώ να κάνω dispute στο PayPal ώστε να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να την παραγγείλω απο αλλου; οπως ανεφερα και παραπανω η original case της xiaomi ειχε προβλημα και ακυρωθηκε η παραγωγη της. Εσπαγε το μπροστα κουμπι, οποτε τυχερος εισαι απο την μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις