Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα κινητό απο ένα μέλος όπου μετα απο μια χρήση 2 ημερών αντιμετοπησα ένα προβλημα υπερθέρμανση του κινητού. πως μπορώ να βρω το δικιο μου τωρα εφόσον ισχυρίζεται άλλα? είναι εκτεθειμένος? δεν μπορώ απλά να του το επιστρέψω? Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργο... Έπαιξες κάνα παιχνίδι για παραπάνω από 10-15'? Ποιο κινητό είναι? Εγγύηση έχει? Αν το πείραζες συνέχεια λογικό είναι να ζεσταθεί.

You smell that smelly smell...?

Επεξ/σία από Iris_89
Δημοσ.

οκ αλλα πιο κινητο δεν υπερθερμαινεται κατα διαστηματα και γιατι λες οτι ειναι προβλημα, παρατηρησες και κατι αλλο κολλημα του κινητου για παραδειγμα ή μηπως δεν σου αρεσει και ψαχνεις δικαιολογια να το επιστρεψεις  :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο 2 μερες εβγαλε υπερθερμανση  ?

αν ειχε προβλημα,  απο την πρωτη ωρα θα το ειχε το θεμα...... Οποτε κατι δεν μας λες..... :ph34r: :ph34r: :ph34r: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά, ένα κινητό αν μετά από 2 μέρες έβγαλε πρόβλημα (αν την πρώτη μέρα δεν το χάλασε ο αγοραστής), σημαίνει πως είχε πρόβλημα που ο πωλήτής γνώριζε.

Απλά το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι δυνατόν να ήταν εντοπίσιμο κατά την αγορά οπότε έχουμε μια μορφή εξαπάτησης.

Πάντως και δίκιο να έχεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και όλα εξαρτώνται από την καλή προαίρεση του άλλου.
Τί να έκανες δηλαδή? Αυτά τα ρίσκα έχουν οι αγγελίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αρνητική αξιολόγηση πως σου πούλησε κάτι προβληματικό.

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά, ένα κινητό αν μετά από 2 μέρες έβγαλε πρόβλημα (αν την πρώτη μέρα δεν το χάλασε ο αγοραστής), σημαίνει πως είχε πρόβλημα που ο πωλήτής γνώριζε.

Απλά το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι δυνατόν να ήταν εντοπίσιμο κατά την αγορά οπότε έχουμε μια μορφή εξαπάτησης.

Αυτο πως μπορεις να το συμπερανεις ?

Aν εγω παρω μια τηλεοραση απο εναν απο εδω μεσα, την δουλεψω 3 μερες και μετα μου καει, θα φταιει ο πωλητης ?

Δημοσ.

Αυτο πως μπορεις να το συμπερανεις ?

Aν εγω παρω μια τηλεοραση απο εναν απο εδω μεσα, την δουλεψω 3 μερες και μετα μου καει, θα φταιει ο πωλητης ?

Δηλαδή αν ο αγοραστής την πρώτη μέρα δεν έκανε κάτι ριζοσπαστικό ώστε να το χαλάσει ή αν δεν το τέσταρε και πολύ και την 2η μέρα ασχολήθηκε περισσότερο και παρατήρησε σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης (γιατί για να άνοιξε θέμα δεν νομίζω να ζεσταίνεται απλά λίγο) άρα και λειτουργικότητας, τι είναι πιο πιθανό:

1. Να έτυχε να χαλάσει μόνο του σε 24 ώρες χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις ή
  2. να είχε το πρόβλημα από πριν και ο πωλητής να το κουκούλωσε? 

Αν πρόκειται για πρόβλημα που εμφανίζεται όταν δουλέψεις λίγο την συσκευή και δεν είναι εύκολα εντοπίσιμο κατά την συναλλαγή τότε ενισχύεται το σενάριο που λέω.

Προφανώς και τίποτα δεν είναι σίγουρο ούτε μπορεί να το αποδείξει πλέον ο αγοραστής αλλά θεωρώ το σενάριο 1 πιθανότερο από το σενάριο 2. Προσωπική εκτίμηση είναι μην χτυπιέσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν ο αγοραστής την πρώτη μέρα δεν έκανε κάτι ριζοσπαστικό ώστε να το χαλάσει ή αν δεν το τέσταρε και πολύ και την 2η μέρα ασχολήθηκε περισσότερο και παρατήρησε σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης (γιατί για να άνοιξε θέμα δεν νομίζω να ζεσταίνεται απλά λίγο) άρα και λειτουργικότητας, τι είναι πιο πιθανό:

1. Να έτυχε να χαλάσει μόνο του σε 24 ώρες χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις ή
  2. να είχε το πρόβλημα από πριν και ο πωλητής να το κουκούλωσε? 
  3.  Nα μην το γουσταρει πλεον το κινητο και να θελει να το δωσει πισω  ? :devil:

Αν πρόκειται για πρόβλημα που εμφανίζεται όταν δουλέψεις λίγο την συσκευη΄και δεν είναι εύκολα εντοπίσιμο κατά την συναλλαγή τότε ενισχύεται το σενάριο που λέω.

Προφανώς και τίποτα δεν είναι σίγουρο ούτε μπορεί να το αποδείξει πλέον ο αγοραστής αλλά θεωρώ το σενάριο 1 πιθανότερο από το σενάριο 2. Προσωπική εκτίμηση είναι μην χτυπιέσαι.

Εγω τι ανεφερα πιο πανω ?

To ιδιο λεμε....

Επεξ/σία από Unabomber
Δημοσ.

Εγω τι ανεφερα ποιο πανω ?

To ιδιο λεμε....

Δηλαδή με το σενάριο 3 τι εννοείς?

3α.  Ότι δεν υπερθερμαίνεται και λέει ψέματα

3β. ή ότι το χάλασε αυτός την 1η μέρα με κάτι που έκανε και τώρα θέλει να το ξεφορτωθεί?

Το 3α δεν το θεωρώ πιθανό γιατί αν επιδιώκει να το επιστρέψει η μη υπερθέρμανση είναι αποδείξιμη.

Τo 3β έχει κάποιες πιθανότητες απλά δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο που να χαλάσει κάνεις ένα κινητό και να υπερθερμαίνεται.

(εκτός αν είναι τελείως άσχετος το χρήστης και το φόρτωσε με άπειρο κακό software που κάνει τον επεξεργαστή να δουλεύει χωρίς λόγο μόνιμα στο full και το αποτέλεσμα αυτό το θεωρεί υπερθέρμανση λόγω hardware, οπότε ας μας πει τι είδους παρεμβάσεις έκανε)

Δημοσ.

η υπερθερμανση εγω δεν νομιζω πως ειναι κριτηριο ελαττωματος. Ειναι αναλογα τι χρηση κανει ο αλλος στο κινητο, μπορει  να το λιωνει στα παιχνιδια, η να εχει κατεβασει ενα παιχνιδι που καταναλωνει πολυ ενεργεια στο κινητο. Επισης το πως αντιλαμβανεται κανεις τη θερμοκρασια του κινητου ειναι παλι διαφορετικο. Μπορει ο αλλος να κανει τη τρίχα τριχιά.

Απο την στιγμη που δεν ειδε κολληματα στο λειτουργικο του κινητου και αντιληφθηκε μονο την "θερμοκρασια", εγω δεν θα το επαιρνα πισω (δεν το πηρε απο εμενα).

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή με το σενάριο 3 τι εννοείς?

3α.  Ότι δεν υπερθερμαίνεται και λέει ψέματα

3β. ή ότι το χάλασε αυτός την 1η μέρα με κάτι που έκανε και τώρα θέλει να το ξεφορτωθεί?

Το 3α δεν το θεωρώ πιθανό γιατί αν επιδιώκει να το επιστρέψει η μη υπερθέρμανση είναι αποδείξιμη.

Τo 3β έχει κάποιες πιθανότητες απλά δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο που να χαλάσει κάνεις ένα κινητό και να υπερθερμαίνεται.

(εκτός αν είναι τελείως άσχετος το χρήστης και το φόρτωσε με άπειρο κακό software που κάνει τον επεξεργαστή να δουλεύει χωρίς λόγο μόνιμα στο full και το αποτέλεσμα αυτό το θεωρεί υπερθέρμανση λόγω hardware, οπότε ας μας πει τι είδους παρεμβάσεις έκανε)

Τo Β κυριως......

Αν δεν πει ο ts περισσοτερα, οτι και να λεμε εμεις, αδικα τα λεμε....

ισως δινουμε και ιδεες, ποτε δεν ξερεις.... :devil: :X

• Like 2
Δημοσ.

Όλα τα τηλέφωνα θερμαίνονται ακόμα και με συνομιλία μεγάλης διάρκειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...