Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Dell παρουσίασε το νέο Inspiron Micro. Πρόκειται για ένα μικρού μεγέθους desktop PC που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 with Bing και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με επεξεργαστή Intel Celeron J1800 (dual-core, 2,58GHz) ή με επεξεργαστή Intel Pentium J2900 (quad-core, 2,41GHz), με κόστος από $179.Η έκδοση με τον επεξεργαστή Pentium κοστίζει $229. Το Inspiron Mini διαθέτει 2GB RAM, 32GB SSD και τέσσερις θύρες USB (μία USB3.0 και τρεις USB2.0 για περιφερειακά και εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης).

Επίσης διαθέτει πλήρους μεγέθους SD card slot ενώ δεν απουσιάζουν Ethernet και WiFi 802.11ac για ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση αντίστοιχα. Φυσικά προσφέρονται έξοδοι εικόνας, τύπου DisplayPort αλλά και HDMI.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Lilliputin

Δημοσ.

αν είχαν επιλογή για κανονικό σκληρό και 4g ram στην ίδια τιμή θα ήταν καλή επιλογή για workstations.

Δημοσ.

Πιστευω για χρηση σε γραφεια με μερικα tabs σε  browser και κανα word,excel,ppt η μνημη αρκει και καλυτερα ssd με αποθηκευση αρχειων σε εξωτερικο και συννεφα.

• Like 5
Δημοσ.

αν είχαν επιλογή για κανονικό σκληρό και 4g ram στην ίδια τιμή θα ήταν καλή επιλογή για workstations.

κλειστο form factor αρα ελαχιστη επεκτασιμοτητα με Celeron /Pentium καθε αλλο παρα για workstation κανει...

δεν ειναι παρα αλλο ενα light htpc με stripped specs για να πλασαριστει με χαμηλη τιμη στην αγορα...

Δημοσ.

κλειστο form factor αρα ελαχιστη επεκτασιμοτητα με Celeron /Pentium καθε αλλο παρα για workstation κανει...

δεν ειναι παρα αλλο ενα light htpc με stripped specs για να πλασαριστει με χαμηλη τιμη στην αγορα...

Κάνεις μεγάλο λάθος. Είμαι υπεύθυνος μηχανοργάνωσης σε ιδιωτική κλινική και αυτά θα μου έλυναν τα χέρια(δε χρειάζεται κάθε 3μηνο να τα πάω για καθάρισμα στο κονφλερ). Για word και το πρόγραμμα διαχείρισης που έχουμε είναι ότι πρέπει.

• Like 5
Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Είμαι υπεύθυνος μηχανοργάνωσης σε ιδιωτική κλινική και αυτά θα μου έλυναν τα χέρια(δε χρειάζεται κάθε 3μηνο να τα πάω για καθάρισμα στο κονφλερ). Για word και το πρόγραμμα διαχείρισης που έχουμε είναι ότι πρέπει.

Ως κάτοχος μιας ανερχόμενης startup στην Αγγλία I second this. Βέβαια προτιμήσαμε ακόμα φθηνότερες εναλλακτικές.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι τέλεια λύση για Workstation.

Μόνο εξειδικευμένα επαγγέλματα θέλουν κάτι περισσότερο.

Αν έχει 64 bit Windows και όχι 32 και μπορεί να πάρει και 4 gb ram, μάλλον θα τσιμπίσω και εγώ ένα για development.

EDIT: Έχει τελικά 64 bit Windows. Η Ethernet όμως είναι 100ρα. Πράγμα που διορθώνεται εύκολα με ένα USB-ethernet adapter αφού έχει USB 3.

Δημοσ.

Compact and capable: Easily upgrade memory and storage with an ultra-small design that makes customization simple.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι τέλεια λύση για Workstation.

Μόνο εξειδικευμένα επαγγέλματα θέλουν κάτι περισσότερο.

Αν έχει 64 bit Windows και όχι 32 και μπορεί να πάρει και 4 gb ram, μάλλον θα τσιμπίσω και εγώ ένα για development.

EDIT: Έχει τελικά 64 bit Windows. Η Ethernet όμως είναι 100ρα. Πράγμα που διορθώνεται εύκολα με ένα USB-ethernet adapter αφού έχει USB 3.

Καλό αυτό με το usb 3.0 με adapter δεν το ήξερα.

Απλό browsing και στην ανάγκη καμιά φωτογραφία αλλά για παραπάνω δεν θα αργήσει να γίνει πονοκέφαλος, ίσως και να είμαι λάθος.

Έχει κανείς τέτοιο υπολογιστή σε τι το χρησιμοποιεί πχ. σε εξοχικό;

Δημοσ.

Καλή προσέγγιση, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά σε αυτό το μέγεθος. Ήδη η hp έχει βγάλει μηχανήματα αντίστοιχου μεγέθους με καλύτερους επεξεργαστές. Πχ αυτός από άρθρο που είχε δημοσιευτεί πρόσφατα. Βέβαια δεν είναι συγκρίσιμοι σε κόστος, αλλά νομίζω ότι αν θες pc για γραφείο θες ένα καλό επεξεργαστή για να μην κολλάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...