DaemonLord92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Paladin??? άμα υπήρχε κάτι που μισούσα ήταν οι paladin. Ειδικά, αν θυμάμαι καλά, στο wrath of the lich king τους είχαν buffαρει κιόλας και είχε γεμίσει ο σερβερ με αυτή τη μισητή κλάση 1
king2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 2016 η χρονιά των παιχνιδιών. Θα βγει warcraft, assassin Creed, ratchet and clank, sly Cooper, uncharted, last of us. Για να δούμε εκτός και αν είναι σαν το dragonball evolution πιστεύω όλα θα βγουν αρκετά καλά αν ακολουθήσουν πίστα τα παιχνίδια τα οποία όλα βγήκαν εξαιρετικά.
panathatube Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλό. Λίγο μικρό το κεφάλι όμως στην πρώτη φωτό
sferatos2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 επιτελους!! απο την παιχνιδαρα στην ταινιαρα! 16-17 χρονων λιωσιμο ωρες στο ονλαιν!!!..στα 28 τωρα με γυριζει πισω
Norone92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έχω ακούσει κάτι με το οποίο συμφωνώ. Όσες ταινίες έχουν βγει και είναι βασισμένες σε game, είναι κάτω του μετρίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως μιλάμε για τη Blizzard η οποία ό,τι έχει κάνει είναι πολύ προσεγμένο (εκτός απ'το D3 στην αρχή) και έχει πάει πολύ καλά. Οπότε δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι η ταινία δε θα τα σπάσει. Ξέρουν πολύ καλά ότι την περιμένει πολύς κόσμος πάρα πολλά χρόνια. Επίσης ξέρoυν ότι αν πετύχει, θα προσελκύσει πολύ κόσμο που δεν έχει παίξει τα games της (κυρίως το WoW μιας και η ταινία μ' αυτό σχετίζεται πιο πολύ). Ακόμα και οι πλέον οικογενειάρχες μπορεί να κάνουν το comeback Εγώ προσωπικά θα κατασκηνώσω έξω απ' τον κινηματογράφο μια εβδομάδα πριν βγει...
doommaster667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 φήμες λένε ότι έχουν ήδη nerf-άρει την ταινία 2 φορές blizzard style
sepsekasan Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Όσες ταινίες έχουν βγει και είναι βασισμένες σε game, είναι κάτω του μετρίου. οσες εχεις δει εσυ προφανως
Regulus Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τα σπάει το Hollywood. Άντε βγάλτε ταινία και το tetris.
KilliK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλό. Λίγο μικρό το κεφάλι όμως στην πρώτη φωτό ετσι ειναι τα Orcs στο Warcraft, μεγαλο σωμα, μικρο κεφαλι:
Norone92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 οσες εχεις δει εσυ προφανως Προφανώς. Τις περισσότερες τις έχω δει πάντως και αυτή την άποψη μου δημιούργησαν και εμένα.
Drake27 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παιδιά δείτε λίγο στο imdb,director & writer της ταινίας είναι ο Duncan Jones ,η blizzard δεν βάζει χέρι μέσα στην ταινία,παραγωγός είναι η legendary.Ελπίζω να το κάνουν καλό και να μείνουν μέσα στο lore και να μην το μαμησουν ανάποδα. Υ.Γ Κατά εμου θα ήταν καλύτερο να είχαν σαν voice actors τους ίδιους που δώσανε της φωνές τους στους ίδιους χαρακτήρες στο παιχνίδι!!
panathatube Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ετσι ειναι τα Orcs στο Warcraft, μεγαλο σωμα, μικρο κεφαλι:
panathatube Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Mιλάω για in game graphics όχι για τις εισαγωγές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα