Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα,

Έχω το λαπτοπ Lenovo G710 και αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με το wifi της ενσωματωμένης κάρτας ασυρματης συνδεσης. Πολλές φορές ενω είμαι συνδεδεμενος στο δίκτυο μου το κάνει limited και χρειάζεται να κλείσω και να ανοιξω το wifi  των windows 8.1 για να ξανασυνδεθω και επιπλέον οι ταχυτητες που μου βγαζει απ το speedtest.net είναι πολυ χαμηλότερες σε σχεση με το πραγματικο. Σ αυτό το σημείο να τονίσω ότι έχω εγκαταστήσει ένα κάρο διαφορετικούς drivers (από παλιούς μέχρι και τους τελευταιους) χωρις κανενα αποτέλεσμα (και απο windows update αλλα και απ το site της lenovo). Επίσης να τονισω ότι στο ίδιο δικτυο ολες οι υπόλοιπες συσκευές που έχω δοκιμασει (άλλα 2 λαπτοπ, ταμπλετ, κινητα) παιζουν χωρις κανενα προβλημα και δεν χάνουν ποτέ τη συνδεση τους. Γι αυτό το λόγο σκεφτομαι μηπως να αγοράσω μια εξωτερική κάρτα wifi και θα ηθελα να μου προτείνετε κάποια της οποίας το βασικό χαρακτηριστικό να είναι το stability και να μην χάνει ποτε τη συνδεση της. Το λεω αυτό γιατι παλιά χρησιμοποιούσα στο σταθερό μου υπολογιστή την 

http://www.tp-link.de/products/details/?categoryid=240&model=TL-WN8200ND 

η οποία είναι οτι χειρότερο υπαρχει. Επιανε φουλ ταχυτητα αλλά το πρόβλημα ηταν οτι εχανε τελειως τη συνδεση usb και σταματουσε να δουλευει και επρεπε καθε λιγο και λιγακι να το βγαλω και να το ξαναβαλω. Γι αυτό θα ηθελα να μου προτεινετε μια αλλη ανεξαρτητως κοστους η οποια να μην παρουσιαζει κανενα απ τα παραπάνω προβληματα. Ποια είναι η καλυτερη??

Δημοσ.

Όσο αφορά την ταχύτητα το speedtest εκτος του οτι ειναι αναξιόπιστο δεν μετράει την ταχύτητα του wifi αλλα την ταχύτητα της σύνδεσης σου στο internet ... απο εκει και πέρα θα έλεγα να δοκιμάσεις και με εναν linux live cd να δείς αν χάνει και εκει το wifi γιατι αυτό που περιγράφεις πιο πολύ για θέμα software μου κάνει παρα hardware

Δημοσ.

Σε λαπτοπ λενοβο g500 και σε μενα οντως η καρτα δεν ειναι πολυ καλη και χρησιμοποιω εξωτερικη usb (μια tenda αν και παλιοτερα ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος και απο μια tp-link.. Συγκεκριμενα αυτη http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn722n-150mbps-high-gain-wireless-n-usb-adapter-p-PER.612420).. <br>

Τωρα, αν εισαι εκτος εγγυησης μια πιθανη λυση ειναι να αλλαξεις τα καλωδιακια πανω στην εσωτερικη καρτα του λαπτοπ.. Κανονικα πρεπει να ειναι το ασπρο στη θεση main κ το μαυρο στην aux , αλλα στα λενοβο για καποιο λογο πολλες φορες ειναι αναποδα..<br>

Το εκανα στο δικο μου και ειδα μια σχετικη βελτιωση, αλλα και παλι δεν πλησιαζει την αποδοση της εξωτερικης.. Αν δεν δουλεψει μπορεις να τα ξαναλλαξεις.. Οδηγιες βρισκεις ευκολα στο ιντερνετ..<br>

Τελος για εξωτερικο dongle, γνωμη μου να παρεις καποιο με ενσωματωμενη κεραια. Εχουν καλυτερη αποδοση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...