Avatar_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Έχω 1γραμμή PSTN και θέλω να βάλω 2 τηλέφωνα. Αυτό που θέλω είναι όταν καλεί κάποιος το νούμερο να πατάει μετά το 1 και να πάει στο πρώτο τηλέφωνο και 2 και να πάει στο δεύτερο τηλέφωνο. Γίνεται κάτι τέτοιο;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σαφως και γινεται, αγοραζεις ενα κεντρακι και κανεις οτι θελεις
Avatar_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σαφως και γινεται, αγοραζεις ενα κεντρακι και κανεις οτι θελεις Όταν λες κεντράκι;;; Είμαι άσχετος με το όλο θέμα. Κάτι τέτοιο εννοείς; http://stokostos.gr/tc-108c.html
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ναι υπαρχουν χιλιαδες τέτοια, αυτό που θέλεις το κανουν και καποιες τλφ συσκευές που δουλεύουν σαν κεντρα, πας σε ενα μαγαζί και ρώτας
Avatar_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κάτι φτηνό ψάχνω. Η μόνη απαίτηση που έχω είναι αυτό, όταν με καλούν να επιλέγουν 1 για το πρώτο τηλέφωνο και 2 για το δεύτερο τηλέφωνο. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι για αγορά από το ιντερνετ. Thanks
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το κεντρο μπορει να ειναι και καποιο Pc αλλα κατι φτηνο δεν εχω δει.αν εννοεις πχ σε 100 ευρω και λιγοτερα.δεν ξερω αλλα νομιζω οτι υπαρχουν συσκευες που μπορεις να κανεις transfer αλλα εκει πρεπει να το σηκωσει καποιος και να το γυρισει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα