web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Την καλημερα μου αγρυπνα αλανια. εχω το λαπτοπακι του τιτλου,στο οποιο εχω καθαρισει ανεμιστηρα και εξαγωγη και εχω αλλαξει παστα. το εβαλα με hwmonitor,αλλα οι θερμοκρασιες ηταν νορμαλ,το ανεμιστηρακι ειχε σταματησει και ο κομπιουτορας εκλεινε ξερα,συνηθως στα 1-2 λεπτα λειτουργειας του. εβαλα αλλες μνημες και δοκιμασα να κανω εγκατασταση σε αλλο δισκο,αλλα εμεινε στη μεση.. το λαπτοπακι αναβει αμεσως μολις κλεισει κ του το ζητησω. υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο του? δεν αναγνωριζει τη μπαταρια,εννω ειναι συνδεδεμενη επανω του. καμια ιδεα για το τι παιζει,εκτος απο την προφανη,οτι παμε δλδ για μητρικη ? ενα ερωτημα μπονους,πιο πολυ πληροφοριακα. αν βαλω παραπανω παστα τι επακολουθα θα εχει? θα δουμε να ανεβαζει θερμοκρασια κ μετα θα σβησει? χρησιμοποιω τη μεθοδο της σταγονας.
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν βάλεις παραπάνω πάστα δεν θα λειτουργήσει σωστά η απομάκρυνση της θερμότητας και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα , αν το ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί καθόλου πρέπει να το αλλάξεις γιατι πιθανόν να ειναι αυτη η αιτία και δεν έχει σημασία που δεν ανεβάζει θερμοκρασία ή που δεν στο δείχνει γιατι μπορεί να έχει χαλάσει ο σένσορας η οτιδήποτε το ανεμιστηράκι πρέπει να αλλαχθεί αν δεν δουλεύει. Με τροφοδοτικό επάνω χωρίς μπαταρία λειτουργεί κανονικά ?
nikοs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σταματάει να δουλεύει το ανεμιστηράκι ή δουλεύει σε χαμηλές στροφές;;;Βάλε το αυτί σου κοντά και τσέκαρε! Αν τελικά σταματάει το ανεμιστηράκι τότε ίσως να είναι και αυτή η πιθανή αιτία που σου κλείνει το pc!
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ακουγεται λιγο στην αρχη να δουλευει φουλ οταν ξεκινα ο υπολογιστης,μετα δουλευει σε χαμηλες στροφες. τωρα που το ανοιξα πηγε 40 βαθμους στο hw και εκλεισε παλι το λαπτοπ,το ανεμιστηρακι δουλευε.
nikοs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μήπως κάπου έχει χαλάσει το καλώδιο τροφοδοσίας και με το που κουνιέται λίγο κλείνει;;; Μπες από safe mode και δες αν στο κάνει και εκεί. Κατέβασε μια διανομή λινουξ καψτην σε ενα στικάκι και τρέξτην...δες αν στο κάνει και εκεί.
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 οχι,το τσεκαρα το καλωδιο,ειναι τσιτα. απο hirens μπορω να κανω τποτ? απο safe mode τα ιδια,κλεινει στο λεπτο.
nikοs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τι να σου πω...εγώ θα δοκίμαζα μια έκδοση λινουξ από live usb για να δούμε αν ειναι θέμα λογισμικού ή του λαπτοπ.
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 δοκιμασα παντως να κανω εγκατασταση σε αλλο δισκο και εκλεισε στο 5λεπτο της εγκαταστασης starter. τα ιδια και απο hirens με tiny xp. τι διανομη να κατεβασω,ποια προτεινεις? απο lili θα το κανω το live?
nikοs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν έκανες αυτά που μου πες και πάλι έκλεινε τότε δεν είναι θέμα λογισμικού. Να φανταστώ δοκίμασες και χωρίς την μπαταρία πάνω;
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 γενικοτερα τη μπαταρια δεν τη βλεπει,λεει οτι δε βρεθηκε,αλλα ναι,το δοκιμασα με και χωρις μπαταρια. δεν εχω τροφοδοτικο να δοκιμασω,αν και δε νομιζω να φταιει κατι τετοιο. μαλλον παμε για μητρικη ε?
nikοs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μπορεί να είναι το τροφοδοτικό...μπορεί και η μητρική...μπορεί να είναι και πυκνωτές...Πρέπει να τα τσεκάρεις όλα!!!!
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 δεν εχω γνωσεις ηλεκτρονικων ομως.. οι πυκνωτες θα ειναι σκασμενοι? δεν προσεξα κατι οταν το ελυσα χθες.. μονο τροφοδοτικο μπορω να τσεκαρω..
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δοκίμασε αλλο τροφοδοτικό για αρχή οσο για τους πυκνωτες πρέπει να δείς αν ειναι φουσκωμένοι ή χάνουν υγρό απο το πάνω μέρος
mitsus Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Πυκνωτές που να βγάλουν υγρά ή φουσκωμένους, δεν θα βρείς, γιατί δεν έχει ηλεκτρολυτικούς αλλά SMD/SMT. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό, όπως σου είπε o nikos και ο spank
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Θα ψαξω να βρω ενα,γιατι εχω universal και δεν κανει το ριμαδι.. θα σας ενημερωσω,ευχαριστω πολυ παιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα