Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! θα ήθελα μια βοήθεια με το τι είδος upgrade μπορώ να κάνω στο PC έτσι ώστε να το κάνω να παιζει Next-Gen Games σε Mid/High γραφικά, αρχικά λίγο άσχετο όμως σκεφτόμουνα ένα SSD και μια RAM upgrade, μετά μου πέρασε απο το μυαλό και μια καινούργια κάρτα γραφικών, περίπου με 400 ευρώ budget θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες προτιμήσεις σε SSD,RAM και GPU αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα με το τη θέλει αναβαθμισή, καλοδεχούμενη! :-D

Τα χαρακτηριστκά του PC μου:

Case: Cooler Master K380 Black 

Motherboard: Asus F2A85-M 
CPU: AMD A8-6600K x4 Quad Core FM2 
Memory: Kingston HyperX KHX1(x2) 
Graphic Card: Asus Radeon HD 7770 2GD5 2GB DDR5 
Hard Disk: Seagate Barracuda 500GB SataIII 
DVDRW: Samsung SH-224DB SATA Black 
Power Supplier: Cooler Master B500 500W 

Ευχαριστώ!

Alex

Δημοσ.

Σιγουρα μεσα στο budget θα σου εβαζα και ψυκτρα για να κανεις overclock τον επεξεργαστη. Θα βοηθησει αρκετα.

Μνημη τι εχεις; ποσα GB?

SSD 850 Evo, OCZ Arc 100

Καρτα γραφικων R9 280X, GTX 960

Δημοσ.

σε κάρτα γραφικών μπορείς να πας μέχρι την  NVIDIA  960 (220 έως 270ευρώ) 970(350-400ευρώ περίπου)

σε 280Χ ΑΤΙ δύσκολα γιατί θα είσαι οριακά σε τροφοδοτικό αφού όταν την στρεσσάρεις μπορεί να πλησιάσει τα 300W

αν καταλαβαίνω καλά RAM έχεις 8GB οπότε το να πας στα 16 στα σημερινά παιχνίδια με MID-range vga δεν θα βοηθήσει πολυ.

εγώ θα έβαζα ένα SSD 2440..256GB  , ή θα τα έχωνα για τον κορυφαίο SAMSUNG 850EVO αλλά μάλλον θα κοίταζα να αγοράσω με 100ευρώ κάποιον που θα μου έδινε το 90+% της απόδοσης του samsung 

άποψη μου είναι ότι ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ βελτίωση θα έχεις με vga , ssd

Δημοσ.

λοίπον καταρχάς έχω μόνο 4GB RAM που είναι χάλια όποτε σκέφτομαι να πάρω άλλα 4 να το κάνω 8. Και εγώ την Samsung EVO 850 για τα λεφτά της είναι κομπλέ και έχω ακούσει πολλά καλά σχόλια. για GPU μαλλον θα στραφώ στην 960 λόγω Budget ποιό πολύ! Ευχαριστώ πάντως! :)

Ααα... και μπορείτε να μου στείλετε κάνα λινκάκι για της προτιμήσεις σας.

Ευχαριστώ!!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...