Dennoukos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα.Εχω πολλα TCP Connections Established.Το κανονικο ειναι να εχεις απο 4 μεχρι το πολυ 8 Established TCP Connections και εχω 40 +.Αυτο μαλιστα και στα 2 pc.Εχω κανει ολικο scan με Mallware Bytes και BitDefender (και στα 2 pc) και παρολα αυτα εχω ακομα established δυκτια.Ισως καποιος με zombiaρει.Εχω πολυ χαμηλο download & upload speed.Παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθεισει.Αποδεκτες ολες οι απαντησεις.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
.:Cabal:. Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Πέραν από τις πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις και την χαμηλή ταχύτητα internet, έχεις παρατηρήσει αυξημένη χρήση της CPU; Αν ο υπολογιστής σου χρησιμοποιείται σαν τερματικό zombie δεν θα έχει επηρεαστεί μόνο η σύνδεση σου. Εάν δεν έχουν εντοπίσει κάτι τα εργαλεία που έχεις χρησιμοποιήσει τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα εξειδικευμένο εργαλείο για Trojan removal (αν και δεν νομίζω πως θα βρει κάτι, αν δεν έχουν βρει το bitdefender ή το malwarebytes). Στην έσχατη περίπτωση που όντως υπάρχει μόλυνση και δεν μπορείς να την απομακρύνεις θα πρεπει να προβείς σε format. Sent from my iPhone using Insomnia
Dennoukos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Οχι δεν εχω δει καποια αυξημένη χρήση της CPU.Στην γραμμη του νετ ερχονται 7mbs και εγω εχω απο αφτα το 1/10 ειναι φυσιολογικο?Δηλαδη εχω download speed 700 kb/s . Σε format δεν θελω να προχωρισω γιατι το pcaki ειναι καινουργιο και του εχω βαρεσει ηδη 2 λογω SSD .Μηπως ειναι φθσιολογικο διοτι ολα δειχνουν για εξωτερικη συνδεση το pc μου.
voldemort Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης προβλημα.Εχω πολλα TCP Connections Established.Το κανονικο ειναι να εχεις απο 4 μεχρι το πολυ 8 Established TCP Connections και εχω 40 +.Αυτο μαλιστα και στα 2 pc.Εχω κανει ολικο scan με Mallware Bytes και BitDefender (και στα 2 pc) και παρολα αυτα εχω ακομα established δυκτια.Ισως καποιος με zombiaρει.Εχω πολυ χαμηλο download & upload speed.Παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθεισει.Αποδεκτες ολες οι απαντησεις.Ευχαριστω για τον χρονο σας. Mη τρελενεσαι απευθειας.Αυτο δεν σημαινει οτι καποιος σε χακαρισε... Κανε ενα πολυ απλο πραγμα... Ανοιξε τον task manager και ορισε να σου δειχνει τα PID.Βλεπεις σε αντιστοιχια τι σου δειχνει ο Task μαζι με την εντολη netstat - ano του παραθυρου dos και ξερεις ποια διεργασια εχει συνδεθει στο pc σου.Eαν κατι σου φανει υποπτο το απενεργοποιεις κλπ. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 εγώ θα σου πρότεινα να κλείσεις browser και utorrent και να τσεκάρεις με το PID μέσα απο το task manager. Δηλ αυτό που είπε ο @voldemort και όποια περίεργη εφαρμογή εντοπίσεις την τσεκάρεις με το virustotal να δεις αν όντως είναι ύποπτη. Υ.Γ. Εδώ θα βρεις έναν πολύ καλό οδηγό για το πως να χρησιμοποιείς σωστά τον task manager
Acepower Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Στην γραμμη του νετ ερχονται 7mbs και εγω εχω απο αφτα το 1/10 ειναι φυσιολογικο?Δηλαδη εχω download speed 700 kb/s . Doh... Δώσε προσοχή στο ότι τα "mbs" που αναφέρει ο πάροχος σημαίνουν megaBits/sec-mbits/sec και όχι, όπως λανθασμένα πιστεύεις, mebibytes/s-miB/s (ή megabytes/s-mB/s, όπως λεγόταν παλαιότερα). Δεδομένου ότι χρειαζόμαστε 8 bits για να φτιάξουμε ένα byte, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά του 1mb, που ισούται με 1000bits, με το 1miB, που ισούται με 1024kiB=1024x1024bytes=1048576 bytes=8388608 bits. Σύμφωνα με τα παραπάνω τα 7 mbits/s αντιστοιχούν σε 7.000.000 bits, που αν τα διαιρέσεις με το 8 μας κάνουν 875.000 bytes, που επίσης αν το διαιρέσεις με το 1024, έχουμε 854,49 kiB, που αυτή είναι και η μέγιστη ταχύτητα, ανά sec, που μπορεί να δώσει η γραμμή σου -πολύ κοντά λοιπόν, στα "700 kb/s".
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Doh... Δώσε προσοχή στο ότι τα "mbs" που αναφέρει ο πάροχος σημαίνουν megaBits/sec-mbits/sec και όχι, όπως λανθασμένα πιστεύεις, mebibytes/s-miB/s (ή megabytes/s-mB/s, όπως λεγόταν παλαιότερα). Δεδομένου ότι χρειαζόμαστε 8 bits για να φτιάξουμε ένα byte, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά του 1mb, που ισούται με 1000bits, με το 1miB, που ισούται με 1024kiB=1024x1024bytes=1048576 bytes=8388608 bits. Σύμφωνα με τα παραπάνω τα 7 mbits/s αντιστοιχούν σε 7.000.000 bits, που αν τα διαιρέσεις με το 8 μας κάνουν 875.000 bytes, που επίσης αν το διαιρέσεις με το 1024, έχουμε 854,49 kiB, που αυτή είναι και η μέγιστη ταχύτητα, ανά sec, που μπορεί να δώσει η γραμμή σου -πολύ κοντά λοιπόν, στα "700 kb/s". Ήσουν ακριβέστατος και πολύ σωστός, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσες πράξεις. Η αναλογία 1 προς 10 που παρατήρησε ο Dennoukos είναι και η ποιο ακριβείς προσέγγιση. Έχουμε 1Mbps=κατεβάζουμε με 100KB/s, έχουμε 7=κατεβάζουμε με 700. C'est la vie! Όσο για το πρόβλημα σου Dennoukos, κλείσε πρώτα τον chrome και δες μήπως στο tray τρέχει κάποιο torrent client
Acepower Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μα αυτό που αναφέρεις ως προσέγγιση είναι ακριβώς, το "πρόβλημα" του Dennoukos, το οποίο σε μπέρδεψε και εσένα, αγαπητέ micos000... Τα 700kiB/s τα πιάνει κανονικά με τη γραμμή του, αλλά του φαίνονται λίγα και θέλει να κατεβάζει με χονδρικά τη δεκαπλάσια ταχύτητα, δηλαδή με 7miB/s! Μπερδεύει τα megabit με τα megabyte (νυν mebibyte) δηλαδή και ψάχνουμε εμείς να του βρούμε τι του κλέβει το bandwidth και δεν κατεβάζει με 7miB/s! Αυτός είναι και ο λόγος, που ανέλυσα τόσο πολύ τη διαφορά mbit με miB...
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν με μπέρδεψε τίποτα. Κατάλαβα τι έλεγες και ξέρω ακριβώς τι είναι b και τι Β (bit, Βyte) και τις αναλογίες B, KB, MB κοκ. Γι αυτό και στο τέλος είπα 7=700
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα