SteveWisejohn Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα !! Είμαι ένα βήμα πριν αναβαθμίσω το Ipad από την 7.1.2 στην 8.3 !! Αξίζει τον κόπο η όχι; Υπάρχει κάποιος φίλος που έκανε την αναβάθμιση και αν ναι εντόπισε κάποια κολλήματα κτλ κτλ . Ευχαριστώ....
TEOKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα !! Είμαι ένα βήμα πριν αναβαθμίσω το Ipad από την 7.1.2 στην 8.3 !! Αξίζει τον κόπο η όχι; Υπάρχει κάποιος φίλος που έκανε την αναβάθμιση και αν ναι εντόπισε κάποια κολλήματα κτλ κτλ . Ευχαριστώ.... Ωωωωωπ! Σε πρόλαβα ;;;; Μην κάνεις κανένα τέτοιο λάθος. Σαν android tablet του 100ευρου έγινε το δικό μου. Προπαντώς στο browsing άστρα να πάνε. Στα παιχνίδια εφαρμογές δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από TEOKOS
SteveWisejohn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά για την 9 έκδοση υπάρχει λόγος ;;; Ευχαριστώ !! Είμαι ακόμη στην 7.1.2 με jailbreak
coffeex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά για την 9 έκδοση υπάρχει λόγος ;;; Ευχαριστώ !! Είμαι ακόμη στην 7.1.2 με jailbreak Η 9 είναι καλύτερη από την 8 αλλά σαν την απόδοση που έχεις στο σερφάρισμα με την 7x δεν την έχει. Αν δεν μπαίνεις σε περίεργα sites μείνε με αυτή που έχεις. (Κάτοχος iPad 3)
SaFiS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα !! Είμαι ένα βήμα πριν αναβαθμίσω το Ipad από την 7.1.2 στην 8.3 !! Αξίζει τον κόπο η όχι; Υπάρχει κάποιος φίλος που έκανε την αναβάθμιση και αν ναι εντόπισε κάποια κολλήματα κτλ κτλ . Ευχαριστώ.... Απλά προς ενημέρωση, δεν μπορείς να πας στην 8.3 αλλά μόνο στην 9.1 μιας και είναι η μοναδική που υπογράφει η Apple αυτή την στιγμή. Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να διαλέγαμε έκδοση iOS, αλλά δεν γίνεται. Όσο για αυτά που λένε οι από πάνω, νομίζω παίδες ότι τα παραλέτε. Σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνει Android του 100άρικου. Να είχε iPad 2, ναι να πούμε ότι η ιδανική ήταν η 7.1.2. Γενικά τα μεγαλύτερο θέμα που υπάρχει απο την 8 και μετά έχει να κάνει κυρίως με τον Safari που τον κατέστρεψαν... 1
basilis5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 συμφωνο, μεινε εκει που εισαι. εγω εχω την 8 σε ipad 3 στην οποια πηγα απο 6, και το μετανιωσα. απλα ειναι η βλακεια πως δεν μπορουσα να περασω σχεδον καμια συγχρονη εφαρμογη. σε 7 που εισαι λογικα εχεις ακομα κανενα χρονο updates σε μερικες εφαρμογες.
georgeadams Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Να είχε iPad 2, ναι να πούμε ότι η ιδανική ήταν η 7.1.2.Το iPad 3 έχει σχεδόν ίδιο επεξεργαστή με το iPad 2 (A5x αντί για A5). Διαφέρει μόνο στην υποστήριξη retina ανάλυσης. Οπότε, δεν πρόκειται να δει βελτίωση απόδοσης με αναβάθμιση του iOS, ειδικά στο Safari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα