djmiky Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει εάν μπορώ να τρέξω coreldraw στο macΕυχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μονο μεσω parallels η bootcamp. Εδω ειναι τα προγραμματα της corel για mac http://www.corel.com/us/mac-compatible/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmiky Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά με το bootcamp πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση κάθε φορά που θέλεις να μεταφερθείς από Mac σε windows και αντίστροφα και θα πρέπει να διατηρείς διπλά αρχεία και στα δύο λειτουργικά. Όσο για parallel ο υπολογιστής επεξεργάζεται συγχρόνως δύο λειτουργικά και η ταχύτητα του γίνετε αργή. Από ψάξιμο βρήκα μόνο το coreldraw 11 να συνεργάζεται με Mac δηλαδή να γυρίσω 6 χρόνια πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Eμ, ετσι ειναι...... Εγω το εχω σε bootcamp το ενα mac γι'αυτον ακριβως τον λογο..... Tο X7 εχω και το παει νερακι.... Το 11 το ειχα περασει στην αρχη απευθειας στο mac, αλλα οντως αρκετα ξεπερασμενο σε συγκριση με το X7.... Mεχρι και email ειχα στειλει στην Corel για το ποτε θα ξαναβγαλουν για mac, και η απαντηση ηταν οτι εχουν κατι στα σχεδια τους, αλλα οχι αμεσα. Τρεχα γυρευε δηλαδη.... To 2002 βγηκε το 11 οποτε 13 χρονια οχι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα