Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θελω αποψεις απο οσους εχουν ή εχουν απλα δουλεψει το s6. πως σας φενεται? και αν υπαρχουν και ελλατωματα ποια ειναι...

σκευτομαι αν πεσει λιγο η τιμη του να το τσιμπισω απο κανενα σκρουτζομαγαζο.

εχω δει πολλα review ενα προβλημα που εχω δει και "ακουγεται" ειναι οτι ξεφλουδιζει πλαισιο της καμερας επειδη προεξεχει απ ολο το κινητο.

ευχαριστω.

Δημοσ.

ναι και εγω εχω ακουσει για την καμερα + οτι ανεβαζει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες, μιλαμε για τα αρνητικα εφοσον τα θετικα φανταζομαι τα ξερεις. Και η μπαταρια του ειναι λιγο μικρη. 

Δημοσ.

ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

1)Απαράδεκτη μπαταρία

2)Αν και έχει απαράδεκτη μπαταρία, δεν αφαιρείται (πράγμα που θα διορθωνε καπως την κατάσταση)

3)Χωρίς micro sd(εντάξει μπορεί να σου φτάνουν τα 32gb

4)Γυαλί πίσω (μπορούσαν να βαλουν μεταλο ή δέρμα για να έχει την αίσθηση της <πολυτέλειας>)

5)Note 4 ή Note 5

ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ:

1)άψογη οθόνη

2)άψογη κάμερα

3) το ταχύτερο smartphone(οχι μόνο android)

4)ελαφρύ, βολικό

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης το touchwiz υπολείπεται σε ταχύτητα του ios/pure android/sense.

Κι όμως το touchwiz του s6 (μονο) σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή του το κανουν το ποιο γρήγορο smartphone (ανεξαρτήτως και λογισμικου)

• Like 1
Δημοσ.

Το δέρμα έχει την αίσθηση του κιτς, δεν είναι πολυτέλεια. Η μπαταρία σίγουρα επιδέχεται βελτίωση αλλά δεν είναι λόγος απόρριψης αν η εναλλακτική είναι το Iphone 6.

Δημοσ.

σκεφτόμουν και για g4 αλλά από ότι το έψαξα σκέτη αποτυχία σε αυτά τα λεφτα...περίμενα κάτι καλύτερο από την LG. αντί να μειώνει τα bezzels αυξάνει το μέγεθος της συσκευής αντί να προσπαθήσει να αυξήσει τη διάρκεια μπαταρίας βάζει την ίδια με το προκάτοχό του g3 το οποίο είχε και αυτό άθλια αυτονομια. το μόνο καλό που βρίσκω είναι η κάμερα και το ότι έχει αποσπομενη μπαταρία

στο s6 Που είπατε προηγουμένως για την μπαταρία ότι δεν έχει καλή αυτονομια, πιστεύω να με καλύψει διότι το θετικό είναι ότι φορτίζει σε μόνο μια ώρα και το πρόβλημα με την sd Δεν με αγχώνει γιατί τα 32 gb Μου φαίνονται αρκετά για τη χρήση που κανω

Δημοσ.

Παρα πολύ καλό, το είδα εχθες σε πολυκατάστημα κι έπαιξα λιγο, τρομερή αίσθηση αφής, οθονη, εχει γυαλί ειναι πολυ ωραιο και φαίνεται πολυ αριστοκρατικό κινητό

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το μονο που εχω να πω ειναι που παρολο που σε διαφημισεις το edge φαινοταν πολυ ωραιο το ειδα απο κοντα και η μονη λεξη που μου ηρθε ειναι...απαισιο

Απο μπροστα εντυπωσιακο,το πισω μερος ειναι τρισαθλιο

Δημοσ.

Παρα πολύ καλό, το είδα εχθες σε πολυκατάστημα κι έπαιξα λιγο, τρομερή αίσθηση αφής, οθονη, εχει γυαλί ειναι πολυ ωραιο και φαίνεται πολυ αριστοκρατικό κινητό

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν το δει καποιος απο μπροστα σε σχεση με το S5 δεν νομιζω οτι θα το πει αυτο,ασχετως αν στα πολυ καταστηματα τα παρουσιαζουν λες και εχουν Specs 4φορες καλυτερα του ανταγωνισμου και ποιοτητα κατασκευης το ιδιο.

Βεβαια η Samsung οπως και η Sony στις κονσολες ξερουν που βαδιζουν στην Ελλαδα και τα παρα πολλα ατομα που προτιμανε τα Samsung γιαυτο και εχουμε γεμισει παντου με διαφημισεις για το κινητο αυτο,ακομα και πανω στα λεωφορεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...