4GGELOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στο forum. Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με το pc και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το pc είναι αυτό της υπογραφής και σε τυχαίες στιγμές δεν bootαρει. Στην αρχή δεν δίνει καθόλου σήμα. Μέτα από 2-3 restart δίνει σήμα αλλά βγάζει τις παρακάτω εικόνες. (μια την μια, μια την άλλη, όχι την μια μετά την άλλη). Αν πατήσω να μπω στο bios το pc απλά παγώνει. Μετά από πολλά(πολλά όμως) restarts, άνοιξε-κλεισε το τροφοδοτικό, το pc παίρνει μπρος και λειτουργεί κανονικά. Να πω ότι την προτελευταία φορά που δεν bootαρε, έδωσα 200mhz(3.4ghz) boost στον επεξεργαστή και ως δια μαγείας ξεκίνησε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;
hliastsek Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ειχα το ιδιο θεμα, με μητρικη asrock και εγω! Πηγα σε gigabyte και ησυχασα....
manzah80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 μπαταρια ισως μπορει να χανει τις ρυθμισεις στο bios
spiti Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλημέρα Πριν πάμε για μητρική .... τσεκάρουμε δίσκους. Αποσύνδεσε τους γιατί προβληματικός δίσκος μπορεί να έχει τέτοιο σύμπτωμα και να μας κολλάει την μητρική.
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ^^ Αυτό,κάτι παίζει με τους δίσκους και δεν τους αναγνωρίζει το σύστημα,μπορεί να είναι και από το τροφοδοτικό από κάποιο βύσμα ή καλώδιο να μην δίνει σταθερό ρεύμα και να χάνονται.
4GGELOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η μπαταρία δεν νομίζω να είναι γιατί δεν χάνει τις ρυθμίσεις το bios. Όσο για τους δίσκους που λέτε, τον ssd τον άλλαξα πριν λίγο καιρό. Και με τον παλιό τον ssd είχα το πρόβλημα. Αλλά και πρόβλημα να είχε κάποιος δίσκος δεν θα έπρεπε έστω να μπαίνει στο bios?
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αλλά και πρόβλημα να είχε κάποιος δίσκος δεν θα έπρεπε έστω να μπαίνει στο bios?Οι εικόνες που ανέβασες είναι το bios που διαμαρτύρεται ότι δεν βρίσκει τους δίσκους. Βασικά λέει ότι δεν κατάφερε να γίνει εκκίνηση που σαφώς μπορεί να προκαλείται και από κάτι άλλο,αλλά το ποιο πιθανό είναι πρόβλημα με δίσκο.
4GGELOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τους δίσκους τους αποκλείω προσωπικά γιατί πριν λίγο καιρό τον άλλαξα τον έναν που έχει το λειτουργικό. Δεν νομίζω να είμαι τόσο γκαντέμης και να έχει πρόβλημα ο δεύτερος (ο πρώτος δεν είχε). Παρατήρησα και κάτι άλλο περίεργο τώρα το απόγευμα που τον ξανά άνοιξα. Μετά από πολλά restart κατάφερα και μπήκα bios. Παρατήρησα ότι οι ρυθμίσεις στο bios για το oc πήραν περίεργες τιμές(4000mhz nb freq). Τις επανέφερα στις κανονικές και το pc bootαρε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα