ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γειά σας, έβαλα σήμερα το openVpn σε ubuntu 14.04, όλα πήγαν καλά, έκλεισα το pc το ξανα άνοιξα δίνω την εντολή openvpn --config /etc/openvpn/tux-full-udp.ovpn και πλέον μου πετάει error: Options error: --ca fails with 'cacert.pem': No such file or directory υπάρχει αρχείο cacert.pem μέσα στη διαδρομή /etc/openvpn
Ilias95 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Λογικά εκεί που βρήκες το tux-full-udp.ovpn, είχε μαζί και το cacert.pem.Τα βάζεις στον ίδιο φάκελο και τρέχεις σαν root: openvpn tux-full-udp.ovpn Στο vpn του teithe προσπαθείς να συνδεθείς;
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ναι το έχω βάλει και το cacert.pem στον ίδιο φάκελο, δούλευε κανονικά αλλά τώρα που ξανα προσπάθησα δε δουλεύειΝαι στου teithe θέλω..
Ilias95 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τι σφάλμα παίρνεις;Δίνεις σωστά credentials; Επίσης έχεις αποδεχτεί το σχετικό policy;
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 To σφάλμα που έπερνα ήταν πως δεν έβρισκε το αρχείο cacert.pem ενώ υπήρχε μέσα στο φάκελο, τέλος πάντων γι κάποιο λόγο μετά από ένα reboot δούλεψε!
Ilias95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μαντεύω ότι δεν το έτρεχες απ' τον σωστό κατάλογο. Το cacert.pem μέσα στο tux-full-udp.ovpn δηλώνεται σαν relative path, οπότε πρέπει να το τρέξει απ' τον κατάλληλο κατάλογο (στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να τα τρέξεις μέσα απ' τον κατάλογο στα οποία τα τοποθέτησες.
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Α λες? Δε θυμάμαι καθόλου σε πιο κατάλογο ήμουν πριν και μετά το error..Edit: μόλις δοκίμασα αυτό που είπες και όντως αν είμαι σε άλλη διαδρομή δε δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα