poli4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Αγόρασα σήμερα έναν Western Digital Caviar Blue 1TB και τον σύνδεσα στο pc στης υπογραφής μου σαν δεύτερο μαζί με τον 840 evo για αρχεία κλπ.Ο δίσκος αυτήν την στιγμή είναι άδειος και επειδή το σύστημα είναι ήσυχο μπορώ εύκολα να τον ακούσω να γυρίζει-δουλεύει(???) συνέχεια...!Έχω καιρό να ασχοληθώ με hdd και επειδή στα προηγούμενα συστήματα που είχα ο δίσκος ήταν σίγουρα ότι πιο ήσυχο υπήρχε μέσα,το παρατηρώ πρώτη φορά και φοβάμαι μήπως δεν είναι φυσιολογικό και του βγάλω τα ματάκια! Θα ήθελα την γνώμη σας!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χμμμ η αλήθεια ειναι περίεργο να τον ακούς να γυρίζει και ειναι και 2ός που σημαίνει οτι δεν λειτουργεί συνέχεια στο full οπως αυτος που έχεις το λειτουργικό , εμένα για παράδειγμα κανένας απο τους δίσκους μου δεν ακούγεται. Για κάνε του εναν έλεγχο με το hdsentinel και αν μπορείς να τον τραβήξεις ενα βίντεο να τον ακούσουμε να δούμε
poli4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χμμμ η αλήθεια ειναι περίεργο να τον ακούς να γυρίζει και ειναι και 2ός που σημαίνει οτι δεν λειτουργεί συνέχεια στο full οπως αυτος που έχεις το λειτουργικό , εμένα για παράδειγμα κανένας απο τους δίσκους μου δεν ακούγεται. Για κάνε του εναν έλεγχο με το hdsentinel και αν μπορείς να τον τραβήξεις ενα βίντεο να τον ακούσουμε να δούμεΕυχαριστω για την απαντηση SPANK!περασα το sentinel και η υγεια ειναι 100% οπως και οι επιδοσεις...θα τον τραβηξω και βιντεο μολις γυρισω σπιτι!σκεφτομαι μηπως καποια ρυθμιση που εχω κανει στα windows 7 για να λειτουργει σωστα ο ssd το προκαλει...!
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καμία ρύθμιση δεν υπάρχει που να επηρεάζεται ο δίσκος και κατ επέκταση να επηρεάζει πως λειτουργεί δηλαδή να κάνεις θόρυβο ή οχι
poli4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καμία ρύθμιση δεν υπάρχει που να επηρεάζεται ο δίσκος και κατ επέκταση να επηρεάζει πως λειτουργεί δηλαδή να κάνεις θόρυβο ή οχι οκ Spank το τράβηξα το βίντεο αλλά πως να το ανεβάσω εδώ?(είμαι τελείως noob )Πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό που ακούω είναι νορμάλ απλά λόγω χαμηλής στάθμης θορύβου από το υπόλοιπο σύστημα ξεχωρίζει ο ήχος του σκληρού...Έτρεξα και το crystal disk mark 4 για να τον ακούσω ενώ δουλεύει και ακούστηκε ο κλασσικός ήχος που κάνει όταν διαβάζει!
hliastsek Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μην μου λες τετοια... και ημουν ετοιμος να τον παραγγειλω...
poli4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μην μου λες τετοια... και ημουν ετοιμος να τον παραγγειλω... μην απογοητεύεσαι hliastsek ίσως είναι φυσιολογικό!Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να γυρίζει και να ακούγεται είναι όπως φαίνεται από τις επιλογές παροχής ενέργειας να επιλέξεις μετά από ένα χρονικό διάστημα να "κοιμούνται" οι δίσκοι.(εγώ το είχα βάλει "ποτέ" λόγω του ssd)Και πάλι βέβαια ο hdd ξεκινάει να δουλεύει χωρίς να ανοίξω κάποιο αρχείο από τον δίσκο μετά από λίγο.
hliastsek Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγω εχω εναν παλιο (6 χρονια) 320αρι σαν 2ο σκληρο, και ηθελα να τον αλλαξω με εναν πιο γρηγορο, με μεγαλυτερη χωρητικότητα αλλα προπαντως αθορυβο! Γι αυτο κοιταγα για blue μιας και εχω διαβασει πολλα σχολια οτι ειναι αθορυβος!
poli4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εγω εχω εναν παλιο (6 χρονια) 320αρι σαν 2ο σκληρο, και ηθελα να τον αλλαξω με εναν πιο γρηγορο, με μεγαλυτερη χωρητικότητα αλλα προπαντως αθορυβο! Γι αυτο κοιταγα για blue μιας και εχω διαβασει πολλα σχολια οτι ειναι αθορυβος! κοίτα αν κρίνω από τον δικό μου,δεν ξέρω αν είναι όντως αθόρυβος...δυστυχώς στο βίντεο που τραβάω από το κινητό δεν ακούγεται ο θόρυβος που κάνει!θα τον πάω και από την δουλεία το Σάββατο να τον ακούσουν 2-3 ζευγάρια αυτιά να δούμε τι γίνεται!
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μπορεί να να έπεσες και στην περίπτωση η πλειοψηφία των δίσκων πλέον ειναι εντελώς αθόρυβοι
poli4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μπορεί να να έπεσες και στην περίπτωση η πλειοψηφία των δίσκων πλέον ειναι εντελώς αθόρυβοι Αν όντως είναι βλαμμένο το κομμάτι που πήρα μπορώ να το αλλάξω ή θα μου βγάλουν την ψυχή και θα μου που να σταλεί στην εταιρία?Από eshop τον πήρα!
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αν το hdsentinel και το διαγνωστικό της western digital βγάζει οκ λειτουργικά τον δίσκο δεν νομίζω οτι θα στον αλλάξουν αφου ουσιαστικά δεν έχει πρόβλημα
poli4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οκ κατάλαβα!Άρα τον παντρεύτηκα όπως είναι!ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! θα επανέλθω το Σάββατο βράδυ με τις γνώμες πιο φυσιολογικών ανθρώπων που θα τον ακούσουν(γιατί εγώ είμαι και λίγο υπερβολικός με τον θόρυβο γενικά)για τυχόν ενδιαφερόμενους που θέλουν τον ίδιο δίσκο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα