technology_guy Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γεια σας. Έχω βάλει στο μάτι το ipad air 2. Έχω ήδη ένα tablet samsung (galaxy tab 2) όπου με το ζόρι ανοίγει broswer και θέλω να αποκτήσω το air 2 σαν αντικαταστάτη του. Δίνω το πολύ μέχρι 600 ευρώ για μια τέτοια αγορά. Γενικώς όποια συσκευή πιάνω την ξεσκίζω στην χρήση και στα παιχνίδια. Είναι καλή επιλογή?
InfernoN Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 πολυ καλο ειναι, το μειον αποτι εχω ακουσει ειναι το τριξιμο των ηχειων, δηλαδη αμα εχεις ανοιχτα τα ηχεια εστω και λιγο τρεμει αλλα κατα τα αλλα ταχυτατο https://www.skroutz.gr/s/5617273/Apple-iPad-Air-2-Wifi-64GB.html
Makis38 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Έχουμε γράψει τόσες σελίδες για το 2 και πάτε και ανοίγετε κι' άλλες...
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μπορείς να ανατρέξεις σε παρακάτω θέματα να βρεις παραπάνω πληροφορίες.. Γενικά είναι άριστο για παιχνίδια και για ότι θες να του κάνεις δεν θα καταλάβει τίποτα... Δεν θα το μετανιώσεις όσο για τα ηχεία μη νομίζεις δεν παίζει και πρόβλημα.. άπλα είναι σίγουρα αισθητή η δόνηση. ο ήχος είναι βέβαια πάρα που κάλος και δυνατός. Με μια θήκη δεν θα καταλάβεις καν τις δονήσεις..
technology_guy Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αλλά απ' ότι παρατήρησα στο σκρούτζ, υπάρχουν κάποια tablets φθηνότερα από αυτό (π.χ. samsung galaxy note 10.1 και το tab s) χωρίς ιδιαίτερες διαφορές από το ipad. Προσφέρει κάτι παραπάνω το ipad?
mork Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αλλά απ' ότι παρατήρησα στο σκρούτζ, υπάρχουν κάποια tablets φθηνότερα από αυτό (π.χ. samsung galaxy note 10.1 και το tab s) χωρίς ιδιαίτερες διαφορές από το ipad. Προσφέρει κάτι παραπάνω το ipad? Ναι... Διαφορετικό λειτουργικό σύστημα!
technology_guy Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Και γι αυτό είναι 100 ευρώ (και λίγα λέω) παραπάνω?
flyer Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Και γι αυτό είναι 100 ευρώ (και λίγα λέω) παραπάνω? Όντως τραγικό... Πάρε android (που τα σπάει)l και τα ρέστα σουβλάκια 1
technology_guy Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 XD έχω ακούσει ότι είναι πολύ βολικό όμως κι ότι είναι καλό για φιγούρα
iMarilina Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αλλά απ' ότι παρατήρησα στο σκρούτζ, υπάρχουν κάποια tablets φθηνότερα από αυτό (π.χ. samsung galaxy note 10.1 και το tab s) χωρίς ιδιαίτερες διαφορές από το ipad. Προσφέρει κάτι παραπάνω το ipad? Τωρα είναι δύσκολο να σου δώσουμε να καταλάβεις τη διαφορά του ipad από το android tablet αν δεν το δεις στην πράξη. Στα τάμπλετ είναι σκάλες ανώτερο σα λογισμικό το iOS από το android, γενικά. Πολύ γρηγορότερη απόκριση, γλυτώνεις τις άχρηστες εφαρμογές που φορτώνει η κάθε εταιρία μέσα και τρώνε χώρο και μνήμη, καμία σχέση στην ταχύτητα και την απόδοση γενικότερα.
technology_guy Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τωρα είναι δύσκολο να σου δώσουμε να καταλάβεις τη διαφορά του ipad από το android tablet αν δεν το δεις στην πράξη. Στα τάμπλετ είναι σκάλες ανώτερο σα λογισμικό το iOS από το android, γενικά. Πολύ γρηγορότερη απόκριση, γλυτώνεις τις άχρηστες εφαρμογές που φορτώνει η κάθε εταιρία μέσα και τρώνε χώρο και μνήμη, καμία σχέση στην ταχύτητα και την απόδοση γενικότερα. Αααα πολύ ωραία. Έχω πολλές εμπειρίες με android και αυτο μάλλον θα είναι η πρώτη μου συσκευή από το μηλαράκι. Το τάμπλετ που έχω κολλάει αφάνταστα και μου σπάει τα νεύρα. Το λογισμικό έχει μείνει στο jelly bean (αν το έγραψα και σωστά). Μάλλον θα πάει για ανακύκλωση....
mork Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Γιατί δεν πας σε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα να τα δουλέψεις δίπλα-δίπλα και να δεις εκεί τις διαφορές; Επίσης αν είναι να πάρεις ipad για φιγούρα, πάρε κανένα αντίγραφο να γλιτώσεις και τα πολλά λεφτά! Εγώ για παράδειγμα, ενώ είμαι καιρό με android smartphone, οπότε θεωρούσα λογικό να προτιμήσω ένα android tablet, μόλις έπιασα στα χέρια μου το Ipad Air 2 δεν ήθελα να το αποχωριστώ. Επίσης, η επιλογή σου έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τις εφαρμογές που θέλεις να τρέξεις. Τουλάχιστον για επαγγελματικές εφαρμογές, τα Ipad είναι η ιδανική λύση. Σε κλασσικές εφαρμογές νομίζω ότι και τα δύο λειτουργικά σε καλύπτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα