mentoras99 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Υπαρχει καμια φτηνη συσκευουλα στο ebay, για να δεχομαι και να στελνω fax απο τον υπολογιστη μου; Επειδη ειμαι πολλα χρονια στο χωρο, οπως και αρκετοι αλλοι αλλωστε, ολοι θυμομαστε τις προ-dsl εποχες, με τα 'κλασικα' fax/modem που χρησιμοποιουσαμε για να συνδεομαστε στο internet. Με την προοδο της τεχνολογιας αυτα ειναι πλεον παρωχημενα. Ωστοσο, θα ηθελα κατι που δεν χρειαζεται καν να ειναι modem, αλλα μονο για fax, ωστε να ειναι οσο το δυνατον απλουστερο και να μην εχω μεγαλη εξαρτηση απο drivers. Πχ μην βαλω μεθαυριο windows 10 στο μηχανημα και παψει να παιζει λογω drivers.... Θελω κατι που να συνδεεται με usb στον υπολογιστη, καθως το θελω για laptop. Και κατι φτηνο, πιθανως μεσω ebay, ή eshop.gr Ξέρει κανεις να μου προτεινει κατι;
Fubar.gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 http://www.ebay.com/bhp/usb-fax-modem Υποστηρίζουν Windows 8.1 οπότε δέν βλέπω το λόγο να μήν βγούν drivers και για 10
mentoras99 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ηθελα κατι φτηνο. Αλλα να υποστηριζει win 8.1 Με 40€ πας και αγοραζεις κανονικη συσκευη φαξ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα