ChaosDelusion Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γεια χαρα. Εχω ενα λαπτοπ του οποιου η οθονη δεν εμφανιζει τιποτα. Εχω αντικαταστησει ηδη to video cable και την οθονη αλλα το προβλημα παραμενει. Δεν ειναι σκοτεινη, το backlight δουλευει κανονικα απλως δεν εμφανιζει τιποτα. Επισης, το λαπτοπ δουλευει κανονικα σε εξωτερικες οθονες. Μου ειπαν οτι αποκλειεται να ειναι motherboard η καρτα γραφικων αλλιως δε θα εμφανιζε καν τιποτα σε εξωτερικη οθονη. Καμια βοηθεια; Ειμαι πραγματικα απελπισμενος, εχω δωσει ηδη τοσα λεφτα χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω..
teo20net Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό που σου είπαν. Υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να δώσει σε εξωτερική οθόνη και να μην δίνει στην κανονική.
web_assasin Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Λαθος στα ειπαν,τσεκαρισμενα μια καρτα μπορει να δινει σημα στην εξωτερικη,αλλα οχι στην εσωτερικη οθονη. το βιωσα προσφατα αυτο. παρ ολα αυτα,αν πιανουν τα χερια σου και εχεις καποια οθονη εσυ η καποιος φιλος σου,μπορεις να δοκιμασεις να την αλλαξεις και να τσεκαρεις.
ChaosDelusion Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ψιλομπερδευτηκα.. Βασικα εκανα τη βλακεια και πηρα αλλη οθονη αφου πιστευα οτι εφταιγε αυτο. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Αρα μπορει να φταιει η καρτα γραφικων; Αν φταιει η καρτα γιατι δειχνει σε εξωτερικη οθονη κανονικα;
nikοs Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δοκίμασε αν έχεις 2 ραμ να τις βάλεις μια-μια...αν πάλι έχεις μονο μια ραμ τότε τσέκαρε και με μια άλλη...ισως να ναι και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα