fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ή βαζεις νερα και παιζεις max 40C , δινεις κατι παραπανω αλλα ησυχια και αποδοση. Μεταχειρισμενα λογικα μπορεις να βρεις οποτε το κοστος δεν ειναι και τοσο μεγαλο, ποσο μαλλον εαν πεις να βαλεις ολο το PC στο κυκλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ή βαζεις νερα και παιζεις max 40C , δινεις κατι παραπανω αλλα ησυχια και αποδοση. Μεταχειρισμενα λογικα μπορεις να βρεις οποτε το κοστος δεν ειναι και τοσο μεγαλο, ποσο μαλλον εαν πεις να βαλεις ολο το PC στο κυκλωμα. Ξέρω οτι υπερβάλλεις , άλλα για να μήν παρασυρθεί κανένας, να αναφέρω οτι δέν πρόκειται να δείς 40°C με μια custom run of the mill υδρόψυξη που να χτυπιέσαι!Με δύο 240mm ψυγεία (το ένα μάλιστα 80αρι) είχα 50°C τον χειμώνα, με 17°C θερμοκρασία δωματίου και 30°C θερμοκρασία ψυκτικού. Θα συμφωνήσω με την αλλαγή πάστας.Στην Gigabyte R9 290 OC που έχω στα χέρια μου,είχε γίνει στόκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ξέρω οτι υπερβάλλεις , άλλα για να μήν παρασυρθεί κανένας, να αναφέρω οτι δέν πρόκειται να δείς 40°C με μια custom run of the mill υδρόψυξη που να χτυπιέσαι!Με δύο 240mm ψυγεία (το ένα μάλιστα 80αρι) είχα 50°C τον χειμώνα, με 17°C θερμοκρασία δωματίου και 30°C θερμοκρασία ψυκτικού. Θα συμφωνήσω με την αλλαγή πάστας.Στην Gigabyte R9 290 OC που έχω στα χέρια μου,είχε γίνει στόκος. Βασικα δεν υπερβαλλω αλλα οκ νομιζω εχω αναφερθει σε αυτο το θεμα με τον φιλο alldaynews που ειχε θεμα με την δικια του καποια στιγμη με ανεβασμενα temp στα VRM. 17C εξωτερικη με 30 νερα ειναι πολλα δυστηχως. Λογο απουσιας θα ρωτησω τον μικρο που εχει κανει καταληψη στο μηχανημα και θα σου πω αναλυτικα θερμοκρασιες τωρινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Βασικα δεν υπερβαλλω αλλα οκ νομιζω εχω αναφερθει σε αυτο το θεμα με τον φιλο alldaynews που ειχε θεμα με την δικια του καποια στιγμη με ανεβασμενα temp στα VRM. 17C εξωτερικη με 30 νερα ειναι πολλα δυστηχως. Λογο απουσιας θα ρωτησω τον μικρο που εχει κανει καταληψη στο μηχανημα και θα σου πω αναλυτικα θερμοκρασιες τωρινες. Φυσικά μιλάω για μέγιστες θερμοκρασίες,κατά την διάρκεια stress test ή πολύωρης ενασχόλησης με κάποιο τίτλο. Η θερμοκρασία που ανέφερες είναι εφικτή,αν υφίσταται και η κατάλληλη επιφάνεια για να γίνει απαγωγή της θερμότητας...χωρίς φυσικά να γίνεται λόγος για τους ανεμιστήρες και την ταχύτητα που περιστρέφονται. Θα εκπλαγώ ευχάριστα όμως αν κάποιος με 2x360mm ψυγεία δηλώσει -10°C σε σχέση με τις θερμοκρασίες που βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έχω την vtx 7970 x edition και στο furmark έπιανα 90+ βαθμούς και μόλις την καθάρισα την παλιά πάστα και την άλλαξα με arctic silver 5 τώρα πιάνω max 76c 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Λοιπον μιας και ο μικρος δεν βλεπω να μου κανει το χατηρι, βρηκα απο ποστ που εκανα 8 Μαρτιου. Εδω η καρτα με μετριο OC μετα απο μερικα Valley και 3DMark. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=892478 Επισης θερμοκρασια νερου (αριστερα) και εσωτερικου κουτιου (δεξια). Απο κατω ειναι η στροφες που παιζουν τα φουρφουρια. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=892504 Επισης ενα ss του φιλου alldaynews πριν κανα 10ημερο με την καρτα να κανει mining (εχουμε σχεδον ιδιο setup) http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=946659 Ελπιζω να σε καλυψα φιλε μου Tenshi, εαν χρειαζεται κατι αλλο πολυ ευχαριστως αν μου κανει το χατηρι ο καταληψιας και μου βγαλει κανα ss . To setup ειναι 1χ360 push-pull βγαζει αερα απο το κουτι και 1χ240 push βαζει αερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δέν μπορώ να εκφέρω άποψη με σιγουριά και δέν αναφέρομαι στα σκαμπανεβάσματα του GPU load.Με προβληματίζει οτι έχεις παραπλήσια θερμοκρασία κυκλώματος/εσωτερικό κουτιού,κάτι που γίνεται μόνο σε περίπτωση cold boot. Αν όντως είναι σωστές οι θερμοκρασίες και μάλιστα σε load,με προβληματίζει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία του χώρου που βρίσκεται το pc και αν οι ένοικοι είναι απόγονοι των Vikings (ή κάτι τέτοιο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Χαχαχαχαχα αφου ειπα 8 μαρτιου βρε δεν το ειπα; Στο ποστ αναφερω οτι δεν ειχα αναψει θερμανση εκεινη την ωρα ξεχασα να το αναφερω συγνωμη καμια 15αρια παιζει να ειχε το δωματιο. Η διαφορα θερμοκρασιας παντως κουτιου-loop εκει καπου παιζει 2-3 max 4C. Τις θερμοκρασιες τις μετραω με XSPC sensors για την ωρα 1 inline στο loop στο τελος και εναν πισω απο την μητρικη κατω σχεδον απο τα SATA. Θελω καποια στιγμη να βαλώ 2 ακομη να μετραω κουτι αλλα οταν βρω χρονο αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc-neon Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 θα δοκιμάσω μια αλλαγή της πάστας και αν δεν δω κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην θερμοκρασία..θα πάω σε αλλαγή ψηχτρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα