pc-neon Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή αερόψυξη για gpu ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4833053/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-Vapor-X-11227-04-40G.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc-neon Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 φιλε ρώτησα μια καλή αερόψυξη γεια να βάλω σε μια 290 ............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Arctic's Accelero Xtreme IV http://www.e-shop.gr/arctic-accelero-xtreme-iv-p-PER.641420 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc-neon Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 σκέφτηκα και την Accelero Xtreme IV... εγώ τώρα σε full load με πρόγραμμα πιάνω 94c με την Arctic's Accelero Xtreme iv πόσο λες να πιάνω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ποια υλοποιηση της 290 εχεις και πιανεις 94 βαθμους???Το κουτι σου πως ειναι?Εχει χωρο,αεριζεται σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc-neon Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 έχω την vtx 3d.. κουτί corsair 200r..ναι αεριζεται σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αρα να υποθεσω οτι εχεις Reference καρτα αλλιως δεν δικαιολογουνται τοσο υψηλες θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc-neon Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αρα και εγω θα προτεινω την Accelero μιας και ειναι απο τις πιο δημοφιλης ψυκτρες που θυμαμαι οτι επελεγε ο κοσμος που αγοραζε Reference 290. Οσο για θερμοκρασιες πιστευω οτι θα πεσεις αρκετα απο τους 94 που εισαι τωρα ισως κατω και απο 65 αναλογα την ψυκτρα. Να ενα παραδειγμα οπου οι θερμοκρασιες πεσανε 20 βαθμους κατω παρακαλω http://www.overclock.net/t/1459728/guide-and-review-accelero-xtreme-iii-on-r9-290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Προσάρμοσα τον τίτλο. Προφανώς τους τίτλους τους βάζετε με την ίδια λογική που βάζουν εδώ στο Ελλάντα τους τίτλους στις ξένες ταινίες. Κάτι σαν πρωτότυπο "From Dusk Till Dawn" και κυκλοφορεί μετά στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο :"Τσουμτριαλαριλαρό"..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Συγνώμη αλλά ο pc neon έκανε μια λάθος διατύπωση, επειδή τον ξέρω τον άνθρωπο και έχω δει πως πάει η κάρτα του από κοντά, δεν έχει την reference, αλλά αυτή με τα 2 φανάκια και μου έκανε εντύπωσε πως χτυπάει 94 βαθμούς κελσίου. Το καλύτερο που έχει να κάνει για αρχή, είναι να αλλάξει την άθλια στοκ πάστα, γιατί με τέτοιες θερμοκρασίες η πάστα θα είναι 100% υπαίτια (πιθανότατα να είναι ξεραμένη και να μην κάνει σωστή απαγωγή θερμότητας). Ας πάρει μια arctic mx-4 και ας την αλλάξει με την στοκ, θα δει σίγουρα διαφορά. Έχει την παρακάτω : http://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-290-x-edition-v2-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Είχα την r9 290 της xfx με τα δύο ανεμιστηράκια πριν κανα χρόνο και με τις ζέστες και εμένα έπιανε 94 βαθμούς.Δοκίμασε για αρτχή αλλαγή πάστας που είναι και πολύ φτηνή λύση και αν δεν δείς διαφορά πήγαινε σε arctic accelero iv οπως πρότειναν και απο πάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Οσοι συμβουλευετε για αλλαγη παστας,ψυχτρας κτλ,καλο ειναι να αναφερετε και οτι χανεται η εγγυηση στις περισσοτερες καρτες μετα απο την αφαιρεση της stock ψυχτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Διαλεξε ALPENFOEHN PETER 2 UNIVERSAL HIGH-END VGA COOLER 69.51 € PROLIMATECH MK-26 VGA COOLER 69.85 € ARCTIC ACCELERO XTREME IV 76.11 €στις 2 πρωτες θα χρειαστεις και ανεμιστηρες. επισης οι 2 πρωτες,χωρανε σε μηκος ανετα αλλα βγαινουν παραπανω σε πλατος,αρκετα παραπανω απο το πλατος της καρτας γραφικων.οποτε εαν εισαι στα ορια του πλαινου του κουτιου,ξεκινα να μετρας. στης 3η βγαινει σε μηκος,απο πλατος ειναι οκ.οποτε εαν εχεις hdd cage απο πισω και τετοια,παλι ξεκινα να μετρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα