Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το Doom3 ήταν υπέροχο, αλλά είχε σχετικά μικρά και Linear Maps, λίγους εχθρούς, με ελάχιστα μυστικά και ανύπαρκτο exploration factor σε σχέση με τα Doom I & II. Ακόμα καλύτερα με τεράστια Non-linear maps, φανταστική / επιβλητική μουσική, επικά story-lines / script, και υπέροχο game-play & τα πιο κακόβουλα όπλα που έχουν περάσει ποτέ από το FPS genre, είναι τα Heretic, Hexen, Hexen II και τα expansion τους,

Εάν δεν τα έχεις παίξει το προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα εάν συνδυαστούν με κάποιο 3D HD textures pack / patch όπως το Doomsday που αξιοποιεί τις γραφικές δυνατότητες του Modern hardware.

Κατα τη ταπηνοτατη αποψη μου φιλε μου τα πρωτα doom σε σχεση με το doom3 ειναι οτι σχεση εχει το φεγγαρι με τις καλτσες μου. Καμια. Αν σου αρεσουν το σεβομαι απολυτα και χαιρομαι γι αυτο που εχουν πολλους φανς τα πρωτα doom.

Δημοσ.

Εχω παιξει την εκδοση για Ν64 που τα εσπαγε και το 3 το οποιο ηταν τρελο χεσιμο!

Ωχ Ακακιε τι αισχος avatar ειναι αυτο?

Doom σταθερή αξία !!!

Παλι θα τρομοκρατησω τα τερατα. :devil: Και μολις εγκατατεστησα το Doom3 BFG και το ξαναπαιζω για warm up.

Δημοσ.

Ωχ Ακακιε τι αισχος avatar ειναι αυτο?

Ζεις ? Νομιζα οτι μας ειχες εγκαταληψει :P

Y.γ

Λιγα τα λογια σου για τον καλιβατση γιατι θα σε μακεροσο  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιος μ αρεσεις. Ειναι παιχνιδαρα με κερατα.. Θα δουμε τι θα παιξει. Μακαρι τουλαχιστον να εχει καλο multiplayer και support. Μακαρι.

Να μη ξεχασω να αναφερω οτι οταν ειχε βγει το doom3 ΔΕΝ υπηρχε ακομα καρτα γραφικων να μπορουσες να το παιξεις στα Ultra αφου ζητουσε 512mb+ μνημης γραφικων κατι που δεν υπηρχε!!! Μεγαλη φολα ειχε φαει ο κοσμος που αγοραζε καρτες για sli. Η πλακαρα ειναι οτι σημερα αν δεις ποσο χρησιμοποιει με ultra και 16Χ antialising φτανει στα κοντα τα 900mb μνημης lol , παιχνιδι που ειχε κυκλοφορήσει οταν η καλυτερη καρτα ειχε 256mb! Δηλαδη φαντασου το νεο doom να απαιτει για 1080p αναλυση στα ultra καμια 12gig+ , εστω και 6gig+. Ελπιζω να μη φαμε φολα!

Τι εποχάρες μου θύμισες τώρα. Εχω ακομη τα περιοδικα PC Master εκεινης της εποχης με συγκριτικα τεστ καρτων γραφικων, την νεα τεχνολογια sli η οποια ηταν για λιγους κ εκλεκτους κ τα Doom 3 κ Half-Life 2 να ειναι η επιτομη των γραφικων εκεινης της εποχης. 

Μετα βγηκε το Fear...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...