akumiris Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σαν παλαιος old school doomας εχοντας τερματισει 10αδες φορες ότι εχει σχεση με όλα τα doom, το περιμενω σαν την εξοδο απ το μνημονιο! Και η ελλειψη subtitle κατω από το doom μυριζει reboot!!! Και το κλασσικοτερο theme των doom μεσα από το απολυτο remake που υπαρχει στο youtube. A tribute to doom
OLDjunior Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Παιχνιδαρα τρελή και αγαπημένη. Κατά την γνώμη μου από τα πιο ατμοσφαιρικά και αγωνιώδη παιχνίδια
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ελπιζω ναναι remake του 2, και οχι του 1 αφου κατι τετοιο ειχαμε ηδη με το Doom 3.
smpt Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Θα παιζει και με ipx/spx; οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην ξεστηνω το δικτυο του multiplay doom που ειχα φταξει.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχω παιξει την εκδοση για Ν64 που τα εσπαγε και το 3 το οποιο ηταν τρελο χεσιμο!
panacync Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εξαιτίας του Doom 3 έχω σπάσει καρέκλα... Δώστε Doom, Quake και Unreal στο λαό! 2
jnrmont Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 To DooM3 ειναι το game που με εβαλε στο pc gaming. Ειναι το παιχνιδι που αγαπησα οσο τιποτα αλλο. Δε ξερω ποσες φορες το εχω τερματισει. Ακομα παιζω online και θα παιζω. Εχει γραφικα και story που ακομα δεν εχω βρει σε αλλο game περαν του metro franchise που το θεωρω λιγο κατωτερου του. Η διαρκεια του ειναι χορταστικη μεχρι αηδιας. Καθε map και κατι καινουριο. Σε συνδιασμο με το expansion του ειναι για μενα οτι καλυτερο εχω παιξει στη ζωη μου. Τωρα για το νεο doom ειδωμεν. Πραγματικα το πρωτο doom και το δευτερο δεν μου αρεσουν καθολου και απορω πραγματικα με κοσμο που τα προτιμαει απο το 3 που για μενα εχει και το καλυτερο και ποιο μερακλειδικο Multiplayer μαζι με του Quake ever. Ειναι φως φαναρι οτι εχουν επειρεαστει στην id απο κοσμο που λατρευουν τα πρωτα που ειναι απλα τρεχω και βαραω αβερτα κουβερτα χωρις να νοιαζονται για γραφικα και λοιπα περιττα γι αυτους πραγματα. Απλα shooters βρε παιδι μου. Εμενα ομως με κερδισαν σε τεραστιο βαθμο και τα γραφικα και η απιστευτη ατμοσφαιρα του 3. Θελω να γινει στο νεο doom συνδιασμος αυτων των πραγματων: Καινουριο multiplayer καινοτομο που να εχει διαφορα goodies και καλουδια που να γουστερνουμε για καμια 20αρια χρονια ακομα. Singleplayer που να γαζωνει. Δε μπορω να φανταστω τι, αλλα νομιζω οτι θα απεχει κατα καποιο βαθμο απο τη στορυ φαση του 3. Ας ελπισουμε να γινει καποιο παντρεμα με τα πρωτα doom για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι Γραφικα κρυσταλλινα και κουκλιστικα που να μη χρειαζεσε 2 pc μαζι και να τριζουν να πατωματα ταυτοχρονα. Να εχει υποστηριξη συνεχομενη και για χρονια με διαρκεια. Το doom3 το κατακαημενο λες και ριξαν μαυρη πετρα πισω τους οι developers. Φτιαξαν 5 πιστες multiplayer και παπαλα. Ριξαν και 3 πατσακια συνολο καμια 30αρια Mb και τελος ΛΟΛ. Απαραδεκτοι. Αν δεν ηταν οι Moders και διαφορες klans οπως οι EMZ και EWZ το online θα ειχε πεθανει απο το 2005. Τα παιδια καναν θαυμασια δουλεια και φτιαξαν Maps που κρατησαν το game ζωντανο μεχρι και σημερα. Και φυσικα μιλαω παντα για το original doom3 και οχι το κακεκτυπο bfg edition που βγηκε για ποιο λογο ακομα το ψαχνω.. Ελληψη χρηματων μαλλον επαιξε... Αυτα προς το παρων. DooM FOREVER! Ποσο δικιο εχεις... Συμφωνω και μεχρι και σημερα ακομα δεν εχω παιξει παιχνιδι που να με εχει κανει να γουσταρω τοσο. Αν και το φοβαμαι το καινουργιο μην ειναι πατατα αλλα ιδωμεν.. 1
Erthell Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ποσο δικιο εχεις... Συμφωνω και μεχρι και σημερα ακομα δεν εχω παιξει παιχνιδι που να με εχει κανει να γουσταρω τοσο. Αν και το φοβαμαι το καινουργιο μην ειναι πατατα αλλα ιδωμεν.. Ωραιος μ αρεσεις. Ειναι παιχνιδαρα με κερατα.. Θα δουμε τι θα παιξει. Μακαρι τουλαχιστον να εχει καλο multiplayer και support. Μακαρι. Να μη ξεχασω να αναφερω οτι οταν ειχε βγει το doom3 ΔΕΝ υπηρχε ακομα καρτα γραφικων να μπορουσες να το παιξεις στα Ultra αφου ζητουσε 512mb+ μνημης γραφικων κατι που δεν υπηρχε!!! Μεγαλη φολα ειχε φαει ο κοσμος που αγοραζε καρτες για sli. Η πλακαρα ειναι οτι σημερα αν δεις ποσο χρησιμοποιει με ultra και 16Χ antialising φτανει στα κοντα τα 900mb μνημης lol , παιχνιδι που ειχε κυκλοφορήσει οταν η καλυτερη καρτα ειχε 256mb! Δηλαδη φαντασου το νεο doom να απαιτει για 1080p αναλυση στα ultra καμια 12gig+ , εστω και 6gig+. Ελπιζω να μη φαμε φολα!
mordred Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 1st Second buy... Εντάξει bethesda είναι... Μου δίνει μία σιγουριά
erevos_csd Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 To DooM3 ειναι το game που με εβαλε στο pc gaming. Ειναι το παιχνιδι που αγαπησα οσο τιποτα αλλο. Δε ξερω ποσες φορες το εχω τερματισει. Ακομα παιζω online και θα παιζω. Εχει γραφικα και story που ακομα δεν εχω βρει σε αλλο game περαν του metro franchise που το θεωρω λιγο κατωτερου του. Η διαρκεια του ειναι χορταστικη μεχρι αηδιας. Καθε map και κατι καινουριο. Σε συνδιασμο με το expansion του ειναι για μενα οτι καλυτερο εχω παιξει στη ζωη μου. Και που να έπαιζες και το Half Life 2...
Erthell Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Και που να έπαιζες και το Half Life 2... Ναι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;; xD
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 To DooM3 ειναι το game που με εβαλε στο pc gaming. Ειναι το παιχνιδι που αγαπησα οσο τιποτα αλλο. Δε ξερω ποσες φορες το εχω τερματισει. Ακομα παιζω online και θα παιζω. Εχει γραφικα και story που ακομα δεν εχω βρει σε αλλο game περαν του metro franchise που το θεωρω λιγο κατωτερου του. Η διαρκεια του ειναι χορταστικη μεχρι αηδιας. Καθε map και κατι καινουριο. Σε συνδιασμο με το expansion του ειναι για μενα οτι καλυτερο εχω παιξει στη ζωη μου. Τωρα για το νεο doom ειδωμεν. Πραγματικα το πρωτο doom και το δευτερο δεν μου αρεσουν καθολου και απορω πραγματικα με κοσμο που τα προτιμαει απο το 3 που για μενα εχει και το καλυτερο και ποιο μερακλειδικο Multiplayer μαζι με του Quake ever. Ειναι φως φαναρι οτι εχουν επειρεαστει στην id απο κοσμο που λατρευουν τα πρωτα που ειναι απλα τρεχω και βαραω αβερτα κουβερτα χωρις να νοιαζονται για γραφικα και λοιπα περιττα γι αυτους πραγματα. Απλα shooters βρε παιδι μου. Εμενα ομως με κερδισαν σε τεραστιο βαθμο και τα γραφικα και η απιστευτη ατμοσφαιρα του 3. Θελω να γινει στο νεο doom συνδιασμος αυτων των πραγματων: Καινουριο multiplayer καινοτομο που να εχει διαφορα goodies και καλουδια που να γουστερνουμε για καμια 20αρια χρονια ακομα. Singleplayer που να γαζωνει. Δε μπορω να φανταστω τι, αλλα νομιζω οτι θα απεχει κατα καποιο βαθμο απο τη στορυ φαση του 3. Ας ελπισουμε να γινει καποιο παντρεμα με τα πρωτα doom για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι Γραφικα κρυσταλλινα και κουκλιστικα που να μη χρειαζεσε 2 pc μαζι και να τριζουν να πατωματα ταυτοχρονα. Να εχει υποστηριξη συνεχομενη και για χρονια με διαρκεια. Το doom3 το κατακαημενο λες και ριξαν μαυρη πετρα πισω τους οι developers. Φτιαξαν 5 πιστες multiplayer και παπαλα. Ριξαν και 3 πατσακια συνολο καμια 30αρια Mb και τελος ΛΟΛ. Απαραδεκτοι. Αν δεν ηταν οι Moders και διαφορες klans οπως οι EMZ και EWZ το online θα ειχε πεθανει απο το 2005. Τα παιδια καναν θαυμασια δουλεια και φτιαξαν Maps που κρατησαν το game ζωντανο μεχρι και σημερα. Και φυσικα μιλαω παντα για το original doom3 και οχι το κακεκτυπο bfg edition που βγηκε για ποιο λογο ακομα το ψαχνω.. Ελληψη χρηματων μαλλον επαιξε... Αυτα προς το παρων. DooM FOREVER! Ναι το Doom3 ήταν υπέροχο, αλλά είχε σχετικά μικρά και Linear Maps, λίγους εχθρούς, με ελάχιστα μυστικά και ανύπαρκτο exploration factor σε σχέση με τα Doom I & II. Ακόμα καλύτερα με τεράστια Non-linear maps, φανταστική / επιβλητική μουσική, επικά story-lines / script, και υπέροχο game-play & τα πιο κακόβουλα όπλα που έχουν περάσει ποτέ από το FPS genre, είναι τα Heretic, Hexen, Hexen II και τα expansion τους, Εάν δεν τα έχεις παίξει το προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα εάν συνδυαστούν με κάποιο 3D HD textures pack / patch όπως το Doomsday που αξιοποιεί τις γραφικές δυνατότητες του Modern hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα