osakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδια! Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία αν μπορείτε. Σκοπέω να αγορασω μια καινούρια μοτοσυκλέτα από γνωστό κατάστημα με μηχανάκια δίνοντας την μηχανή που έχω στην κατοχή μου τώρα + καποια χρήματα. Αρχίκα μου ζητάνε να τους δώσω 3 εξουσιοδοτήσεις η μία αναγράφει πως εξουσιοδοτώ τον καταστηματάρχη να εκδόσει νέα άδεια κυκλοφορίας αντι εμού, η δεύτερη ότι δεν έτυχα απαλλαγής του ΦΠΑ, και η τρίτη ότι εξουσιοδοτώ τον καταστηματάρχη όπως την μεταβιβάσει και ένα χαρτι από την εφορία(βεβαίωση τελών κυκλοφορίας. Το θέμα είναι ότι αυτός θα μου δώσει την απόδειξη αγορας μετά από 2 μέρες διότι μου λέει πως θέλει τις εξουσιοδοτήσεις για να βγάλει τα χαρτιά. Δηλαδή θα του δώσω τις εξουσιοδοτήσεις χωρίς να μου δώσει καποια απόδειξη και μετά από 2 μέρες θα πάω να του παραδώσω το μηχανακι με την άδεια και τα κλειδιά + το πόσο της διαφορας και αυτός θα μου δώσει το μηχανάκι. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μήπως να του ζητήσω κάποια απόδειξη όταν του δώσω τις εξουσιοδοτήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 θα πρεπει να σου κοψει μια αποδειξη,Η εστω να κανονισεις να του δωσεις τα χρηματα με την μεταβιβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα