La_MoRt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά (RGB) είναι αρκετά τσιμπημένη. Μάλλον δε θα βρεις κάτι πιο φθηνό και ειδικά αυτό το καιρό λόγω CC η αγορά έχει αδειάσει και ότι υπάρχει η τιμή πάει ψηλά. Μια ματία που έριξα και στα amazone δε το βρήκα πιο χαμηλά. Για Ευρώπη μιλάμε πάντα, άντε να έχει μια διαφορά της τάξης των 10€ τα οποία με τα μεταφορικά θα σου έρθει μια η άλλη και αν είναι έτσι πάρτο καλύτερα από εδώ για να μην έχεις και θέματα με τις εγγυήσεις.
Allokotos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ναι και εγώ μία που κοίταξα ξανά δεν το βρήκα φθηνότερα πουθενά, οπότε θα το πάρω από εδώ με τους brown γιατί οι silent δεν νομίζω να με βολεύουν προσωπικά. Ευχαριστώ πολύ για το ψάξιμο! 1
kaliakman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα που μπορώ να βρώ το g170+ στην πιο χαμηλή τιμή? Πχ είδα mindfactory.de 97 ευρώ αλλά έχει 30 ευρώ μεταφορικά... Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1
simaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το rgb strafe μπορουμε να το βρουμε με ελληνικους χαρακτηρες?
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πάρτο με Αγγλικούς και πάρε αυτοκόλλητα και βάλε αν το θέλεις τόσο πολύ. Ούτως ή άλλως και η εταιρεία για να το βγάλει με Ελληνικούς αυτοκόλλητα βάζει. Δε νομίζω να το βρείς γιατί οι περισσότεροι το φέρνουν από έξω οπότε δύσκολο. 1
simaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πάρτο με Αγγλικούς και πάρε αυτοκόλλητα και βάλε αν το θέλεις τόσο πολύ. Ούτως ή άλλως και η εταιρεία για να το βγάλει με Ελληνικούς αυτοκόλλητα βάζει. Δε νομίζω να το βρείς γιατί οι περισσότεροι το φέρνουν από έξω οπότε δύσκολο. Ωχ!Υπαρχουν αυτοκολλητα στο εμποριο??Σορυ ειμαι τελειως ασχετος και δεν εχω ενημερωθει σωστα.Προσωπικα δε με νοιαζει για τα ελληνικα ,αλλα θα το χρησιμοποιει και η γυναικα και αν της φερω keyboard χωρις ελληνικα, οι παντοφλες θα σφυριζουν γυρω απο το κεφαλι μου σαν tie fighters. Nα ρωτησω και κατι αλλο...Τα Ο-Rings που κυκλοφορουν στο εμποριο σαν αυτα http://www.amazon.com/Cherry-Rubber-O-Ring-Switch-Dampeners/dp/B00AZQ2OF8 Τα εχει χρησιμοποιησει καποιος?Κανουν δουλεια η ειναι too much?
simaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω ακομα μηχ.πληκτρολογιο.Αλλα το Corsair rgb Strafe που εχω βαλει στο ματι βλεπω οτι βγαινει με μπλε κοκκινους η καφε διακοπτες.Επειδη δε μου πολυαρεσει ο θορυβος θα προτιμουσα αν κανω την αγορα τελικα να παρω αυτο με τους καφε διακοπτες.
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οι καφέ δεν είναι θορυβώδεις, μακριά από πράσινους και μπλε. Οι καφέ θα σε βολέψουν για να γράφεις αρκετά στο πληκτρολόγιο και οι κόκκινοι έχουν πολύ μεγάλη απόκριση για αυτό και είναι καλοί για gaming περισσότερο. Εγώ έχω κόκκινους και είμαι ευχαριστημένος και για γράψιμο και για gaming και βασικά όλα είναι θέμα συνήθειας. Για το θόρυβο όμως μακριά από μπλε και πράσινους.
simaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δικιο οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας.Παντως πιστευεις οτι θα ηταν overkill να παρω καφε διακοπτες και να βαλω και απο πανω και O-rings?
La_MoRt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω δεν έχω άποψη γιατί δε τα έχω δοκιμάσω να σου πω την αλήθεια, αν θέλεις περίμενε όλο και κάποιος θα τα έχει δοκιμάσει για να σου πει μια γνώμη.Αν και από ότι βλέπω το κόστος δεν είναι και μεγάλο θα μπορούσες να τα δοκιμάσεις και ότι βγει. 1
ADHD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δικιο οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας.Παντως πιστευεις οτι θα ηταν overkill να παρω καφε διακοπτες και να βαλω και απο πανω και O-rings? Εχω brown με o-rings, απαραιτητα για εμενα στο filco, ο θορυβος οταν χτυπαγε το πληκτρο πανω στην πλακετα ηταν αρκετος επισης το feeling ειναι πολυ καλυτερο. Μονο να παρεις λεπτα οχι πολυ thick γιατι θα χαλασουν την αισθηση αρκετα, παρε τα πιο λεπτα που υπαρχουν και θα εισαι οκ. Δεν ειδα τι keyboard θες να παρεις αλλα μερικα οπως το G710 εχουν ηδη οποτε δεν χρειαζεται, επισης σε μερικα η κατασκευη ειναι τετοια και δεν "κοπαναει" τοσο το πληκτρο οποτε θα ειναι μικροτερη η διαφορα. 1
Allokotos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις δικιο οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας.Παντως πιστευεις οτι θα ηταν overkill να παρω καφε διακοπτες και να βαλω και απο πανω και O-rings? Έχοντας ακούσει από κοντά μπλε , πράσινους και καφέ διακόπτες, δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα με τον θόρυβο των καφέ (αν τελικά πας σε καφέ). Σίγουρα κάνουν κάμποσο θόρυβο και οι καφέ αλλά στην τελική αυτό είναι και λίγο η μαγεία των διακοπτών, να έχουν αυτό το clicky sound. Δες εδώ πάνω κάτω πως ακούγονται όλοι οι διακόπτες και έχε υπόψη ότι ο τύπος γράφει και λίγο τρελά γρήγορα (το πρώτο comment λέει όλη την αλήθεια) οπότε δεν θα παίζει παραπάνω θόρυβος. Δοκίμασε το έτσι και αν δεν σου κάνει στην τελική πέρνεις τα rings στην συνέχεια.
ADHD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κανουν θορυβο οι καφε διακοπτες σαν actuation, δηλαδη αν εισαι touch typist κανουν ελαχιστο εως και καθολου θορυβο, οι μπλε απο την αλλη και οι παραλαγες τους κανουν, δεν εχει σημασια δηλαδη ποσο light θα το πατησεις το πληκτρο το κλικ θα το ακουσεις, στους καφε οταν το παταω ελαχιστα ισα ισα να κανει register δεν ακουγεται καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα