Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το roccat ryos tkl pro, φανταστικό πληκτρολόγιο, με καφέ διακόπτες. Είναι "gaming" αλλα μια 30σέλιδη αναφορά την έγραψα με περισσή άνεση. Πολλά βαλάντια, αλλά το per-key illumination  κτλπ με έχουν εντυπωσιάσει.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλήσπέρα φίλοι μου και απο μένα!!!ΣΤΟ insomnia καιρό αλλά αυτο είναι το πρώτο μου post!!!! (και θα είναι ωραίο)

Κωτσόβολος τώρα 98,91!!!!!!  αύριο 9 ώρα θα είμαι εκεί μην το μετανοιώσουν!!!Εγώ θα πάρω το red switch μιας και η χρήση του είναι αποκλειστικά για gaming!!

Δημοσ.

Οι brown πάντως για all around χρήση είναι αψογοι

Ειτε gaming είτε typing είναι αρκετά βολικοί

Δημοσ.

Οι brown πάντως για all around χρήση είναι αψογοι

Ειτε gaming είτε typing είναι αρκετά βολικοί

yep και αθορυβοι

Δημοσ.

yep και αθορυβοι

ανάλογα και την υλοποίηση

πχ στο δικό μου το corsair που είναι "εκτεθείμένοι"  είναι σαφώς πιο θορυβώδεις από ότι ήταν στο trigger μου οι μαύροι ή από ότι είναι στο g710 που έχει ο-rings 

αν βέβαια τους συγκρίνεις με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο με μπλε που κάνουν φοβερή φασαρία χωρίς λόγο τότε ναι..

πάντως πλέον έχω καταλάβει γιατί οι brown είναι αυτοί που έκαναν τους cherry γνωστούς και  αγαπητούς σε βάθος χρόνου

για όλους τους άλλους mx όλο και κάτι θα βρεις στραβό, με τους καφέ δεν έχω ακούσει κανένα να παραπονιέται και μετά από μερικούς μήνες χρήσης καταλαβαίνω απόλυτα το γιατί, οπότε αυτούς θα τους πρότεινα οπωσδήποτε τυφλά στον οποιοδήποτε θέλει ένα πιο ποιοτικό από το μέσο πληκτρολόγιο

δεν έχουν τίποτα το στραβό βρε παιδί μου :P και καταλαβαίνεις, νιώθεις και απολαμβάνεις μια χαρά τη "μηχανικίλα" 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά, σε blue έχεις θέμα λόγω actuation point για double tapping και θόρυβο(υποκειμενικό, εμένα μου αρέσει ο ήχος), τα red παραείναι ελαφρία οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις typos καταλάθος.

Μόνο οι brown δεν έχουν κάτι αρνητικό, είναι στην μέση all around...

Στο budget μου πάντως δεν παίζει τίποτα σε browns, θα περιμένω μπας και βγεί καμιά προσφορά.

Δημοσ.

για όλους τους άλλους mx όλο και κάτι θα βρεις στραβό, με τους καφέ δεν έχω ακούσει κανένα να παραπονιέται και μετά από μερικούς μήνες χρήσης καταλαβαίνω απόλυτα το γιατί, οπότε αυτούς θα τους πρότεινα οπωσδήποτε τυφλά στον οποιοδήποτε θέλει ένα πιο ποιοτικό από το μέσο πληκτρολόγιο

δεν έχουν τίποτα το στραβό βρε παιδί μου :P και καταλαβαίνεις, νιώθεις και απολαμβάνεις μια χαρά τη "μηχανικίλα" 

Έχω ένα Filco Majestouch 2 TKL με καφέ. Εξαιρετικό πληκτρολόγιο, αλλά από τότε που πήρα το Code με clear δεν έχω ξανακοιτάξει πίσω -- πλέον οι καφέ μου φαίνονται πολύ μαλακοί.

Ξαναλέω κανένα παράπονο από το Filco, απλά αν κάποιος πιστεύει ότι ένα ελαφρώς σκληρότερο πληκτρολόγιο θα τον βόλευε καλύτερα ας έχει ανοιχτά τα μάτια του για clear.

ΥΓ σχετικό/άσχετο: το backlight του Code είναι υπέροχο.

Δημοσ.

Δε λέω ότι κάποιος τύπος διακόπτη δε θα ταίριαζε σε πολλούς καλύτερα από τους καφέ, απλά πιστεύω ότι στο 90% + των χρηστών αν τους εδινες καφέ δε θα είχαν κάποιο ουσιαστικό παράπονο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις το ποσοστό που θα χαλιοταν από κάτι θα ήταν μεγαλύτερο.

Βέβαια παιζει ρόλο και το υπόλοιπο πληκτρολόγιο για να σχηματίσει κανείς άποψη και είναι πολύ πιθανό κάποιος να ενοχλείται από άλλα πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τους διακόπτες, αλλά ας μη το πάμε και εκεί

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω πάλι το θέμα γιατί τότε δεν είχα καταφέρει να βρω και να αγοράσω κανένα keyboard γιατί αυτά που έψαχνα είτε δεν υπήρχαν με brown switches είτε καθόλου. Τώρα μιας και το πληκρολόγιο που έχω δεν την βγάζει άλλο η αλλαγή είναι μονόδρομος.

Από μερικά review που κοίταξα νομίζω ότι είμαι κοντά στο Corsair strafe rgb. Τα 2 προβλήματα που έχω είναι η τιμή του, που στην Ελλάδα έχω καταφέρει να το βρω μόνο από το Eshop στα 180€ και ότι έχω δει ότι το βγάζουν και με silent διακόπτες, που δεν ξέρω άμα αξίζουν για αυτό που το θέλω.

Σχετικά με τους διακόπτες έχω γράψει και στο αρχικό post ότιτο θέλω κυρίως για coding και γράψιμο αλλά που και που για κανά παιχνίδι, οπότε είχα αποφασίσει για brown. Οι silent από ότι είδα είναι αθόρυβοι red switches, οπότε δεν νομίζω να μου κάνουν. Αν κάποιος θα μπορούσε να μου το επιβεβαιώσει αυτό θα του ήμουν υπόχρεος.

Τώρα όσο για την τιμή, είναι αρκετά λεφτά αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το βρω κάπου αλλού πέρα από όπως είπα του Link.png Site: e-shop , το οποίο έχει μόνο την έκδοση με τους brown. Αν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί που μπορεί να γίνει η αγορά του με χαμηλότερη τιμή (εντός ή εκτός Ελλάδος) ας μου το πει κάποιος μιας και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Επαναφέρω πάλι το θέμα γιατί τότε δεν είχα καταφέρει να βρω και να αγοράσω κανένα keyboard γιατί αυτά που έψαχνα είτε δεν υπήρχαν με brown switches είτε καθόλου. Τώρα μιας και το πληκρολόγιο που έχω δεν την βγάζει άλλο η αλλαγή είναι μονόδρομος.

Από μερικά review που κοίταξα νομίζω ότι είμαι κοντά στο Corsair strafe rgb. Τα 2 προβλήματα που έχω είναι η τιμή του, που στην Ελλάδα έχω καταφέρει να το βρω μόνο από το Eshop στα 180€ και ότι έχω δει ότι το βγάζουν και με silent διακόπτες, που δεν ξέρω άμα αξίζουν για αυτό που το θέλω.

Σχετικά με τους διακόπτες έχω γράψει και στο αρχικό post ότιτο θέλω κυρίως για coding και γράψιμο αλλά που και που για κανά παιχνίδι, οπότε είχα αποφασίσει για brown. Οι silent από ότι είδα είναι αθόρυβοι red switches, οπότε δεν νομίζω να μου κάνουν. Αν κάποιος θα μπορούσε να μου το επιβεβαιώσει αυτό θα του ήμουν υπόχρεος.

Τώρα όσο για την τιμή, είναι αρκετά λεφτά αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το βρω κάπου αλλού πέρα από όπως είπα του Link.png Site: e-shop , το οποίο έχει μόνο την έκδοση με τους brown. Αν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί που μπορεί να γίνει η αγορά του με χαμηλότερη τιμή (εντός ή εκτός Ελλάδος) ας μου το πει κάποιος μιας και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.

Το Logitech G710 επαιζε στο Amazon παντως στα 90ευρω  περιπου χωρις μεταφορικα(δεν θυμαμαι σε πιο ευρωπαικο το ειχα πετυχει αλλα σε καποιο τοσο ηταν)εδω και πολυ καιρο αρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι δεν υπηρχε.....

Αν κοιτας απο Ελλαδα δυστηχως η συγκεκριμενη περιοδος δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη καθως απο τοτε που ανοιξες το θεμα επεσαν και τα Capital controls και τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα.

Δημοσ.

Το Logitech G710 επαιζε στο Amazon παντως στα 90ευρω  περιπου χωρις μεταφορικα(δεν θυμαμαι σε πιο ευρωπαικο το ειχα πετυχει αλλα σε καποιο τοσο ηταν)εδω και πολυ καιρο αρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι δεν υπηρχε.....

Αν κοιτας απο Ελλαδα δυστηχως η συγκεκριμενη περιοδος δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη καθως απο τοτε που ανοιξες το θεμα επεσαν και τα Capital controls και τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα.

Όταν είχα ανοίξει το θέμα είχα ταβάνι τα 110€. Τότε το 710+ έπαιζε στα 150€ όπως και για κανά μήνα που το κοίταγα. Μετά τα παράτησα και το άφησα εντελώς. Τώρα που είναι αναγκαίο να πάρω άλλο, ξανακοίταξα, με αναβασμένο budget. Το κύριο θέμα μου τώρα είναι τι διακόπτες αξίζουν σε αυτό το keyboard.

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν είναι RGB δε το θέλεις; τα RGB είναι ακριβά αν τα θέλεις πρέπει να τα πληρώσεις, ακόμα και από εξωτερικό να αγοράσεις δε πρόκειται να τα βρεις φθηνά.

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν είναι RGB δε το θέλεις; τα RGB είναι ακριβά αν τα θέλεις πρέπει να τα πληρώσεις, ακόμα και από εξωτερικό να αγοράσεις δε πρόκειται να τα βρεις φθηνά.

Δεν είπα ότι δεν είναι ακριβά τα rgb ούτε ότι το θέλω τσάμπα. Απλά ρώτησα αν υπάρχει σε κάποιo site ποιο φθηνά γιατί στα μεγάλα που ξέρω και έχω δει πχ. amazon.co.uk βγαίνει παραπάνω από τα λεφτά που έχει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...