bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ενας φιλος εχει ενα levono καινουργιο , με win 8.1 , στο οποιο δεν μπορει να κανει log on .Η κλασσικη μπλε οθονη στην οποια ζηταει κωδικο προσβασης .Λογικα εβαλε στις επιλογες , στην αρχη , καποιο pass για το οποιο δεν θυμαται το παραμικρο. Ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος να λυθει το θεμα ?
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Υπάρχουν bootable προγραμματάκια που σβήνουν τον κωδικό. Δεν θυμάμαι όνομα τώρα, ψάξε για reset windows password
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ο user με κωδικο ηταν Local account ή microsoft account?
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ο user με κωδικο ηταν Local account ή microsoft account? local. Eυχαριστω για τις απαντησεις αλλα προβλημα τελικα λυθηκε , με πραγματικα απλο τροπο. Θυμηθηκα το κουμπακι που εχουν στα πλαγια τα lenovo και μεσω του boot nenu εκανα recovery απο το κρυφο partition (μην βαζοντας password σαν επιλογη, μην εχουμε παλι τα ιδια ) 1
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σε ρώτησα γιατί αμα ηταν microsoft account και δεν ηθελες να κανεις φορματ/recovery υπηρχε ενας πλαγιος τροπος. Αλλά αφού λύθηκε οκ!
smoke0man2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 http://www.hirensbootcd.org/download/ http://www.hirensbootcd.org/usb-booting/ για δες εδω εγω αυτο χρισιμοποιω και ειναι μια χαρα
Kostasspil Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σε ρώτησα γιατί αμα ηταν microsoft account και δεν ηθελες να κανεις φορματ/recovery υπηρχε ενας πλαγιος τροπος. Αλλά αφού λύθηκε οκ! Μπορείς να μου πεις ποιος? Έχει ένας φίλος μου αυτό το πρόβλημα
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μπορείς να μου πεις ποιος? Έχει ένας φίλος μου αυτό το πρόβλημα Εγώ είχα κάνει αυτό. Οποτε μεσα απο dos αφου ανοιξε στην login screen δημιουργησα ενα νεο local administrator account και μπηκα μεσα απο εκεινο στους φακελους του αλλου user και πηρα τα αρχεια και μετα το εσβησα και ησυχασα. Microsoft acc και μλκιες....
La_MoRt Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Κατέβασε hiren κάνε boot από το cd και παίξε με τις επιλόγες. Δε θα σου πει ποτέ ποιος ήταν ο κωδικός απλά θα σβήσει το αρχείο που το κρατάει και θα σου δώσει πρόσβαση στο pc. Όπισε ένα καινούριο ή άστο και κενό και όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα