Προς το περιεχόμενο

Αγορα tablet για E-books

nikosggg3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω ενα tablet για να διαβαζω τα βιβλια που εχω σε pdf. 

Τωρα τα διαβαζω στο λαπτοπ αλλα κουραζομαι ευκολα και σκεφτομαι μηπως στο ταμπλετ ειναι καλυτερα.

εχετε να μου προτεινεται καποιο με 250 ευρω το πολυ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά τα e-book readers έχουν άλλη τεχνολογία οθόνης και λένε ότι είναι κατάλληλη ώστε να κουράζει λιγότερο το μάτι. Αν το θες αποκλειστικά για να διαβάζεις βιβλία καλύτερα πήγαινε σε e-book reader. Δες αυτό το ερωτηματολόγιο. Θα σε βοηθήσει να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει 

Κι εγώ e-reader θα σου προτείνω αν το θέλεις μόνο για διάβασμα! Έχουν αισθητή διαφορά από τα συνηθισμένα tablets. Εγώ έχω αυτό  και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Τσέκαρε και τα reviews είναι πολύ αναλυτικά!

Έχω tablet (android, nexus10) για διάβασμα κυρίως!

Σκεφτόμουν τα e-reader αλλά έχουν πολλούς περιορισμούς.

Θα πρότεινα 8αρι ή 10αρι με ανάλυση 1900χ1200 το λιγότερο, καθώς παίζει ρόλο στην ομαλή απεικόνιση των γραμμάτων ώστε να μη "πιξελιάζουν" καθόλου.

Θα πρότεινα να τα δεις και από κοντά. Επίσης για να είναι άνετο το διάβασμα χαμηλώνεις τη φωτεινότητα.

Για διάβασμα pdf αρχείων δύο λύσεις υπάρχουν:

α) tablet 10άρι, κατά προτίμηση με 4:3 αναλογία οθόνης και καλή ανάλυση. Στα θετικά ότι μπορείς να μπεις σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις ποιό σου αρέσει καλύτερα στο διάβασμα, καθώς και το ότι πλέον βρίσκεις tablet σε καλές τιμές. Στα αρνητικά ότι και με το tablet θα κουράζονται τα μάτια.

β) e-reader 8 ή 9,7 ιντσών που κυκλοφορούν (δες και το σχετικό θέμα στην ενότητα gadget του forum). Τα 6ιντσα e-reader είναι μικρά για pdf και δεν θα τα πρότεινα. Στα θετικά ότι είναι ακριβώς φτιαγμένα για διάβασμα, σαν βιβλίο οπότε δεν κουράζονται τα μάτια. Στα αρνητικά το ότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σε φυσικά καταστήματα για να τα δοκιμάσεις, οπότε μόνο από το youtube μπορείς να τα δεις, καθώς επίσης και το ότι τα 8 και 9,7 ιντσών e-reader είναι ακριβά.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: kindle paperwhite φιλος, τα αλλα ειναι απλες οδοντοκρεμες 

υπαρχει ο Βασιλιας , υπαρχουν και οι υπηκοοι

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...