mary Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πόσοι από εσάς έχετε κουραστεί να λαμβάνετε στο Facebook ειδοποιήσεις προσκλήσεων σε παιχνίδια; Πως θα σας φαίνονταν αν τελικά μεταφερθούν τα παιχνίδια και στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, του Facebook Messenger;Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Information, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε συνομιλίες με δημιουργούς παιχνιδιών ώστε κάποια από αυτά να κάνουν την παρουσία τους στο Messenger. Με τον τρόπο αυτό, το Facebook επιθυμεί να διατηρήσει τους χρήστες στις υπηρεσίες του, ενώ αναμενόμενα μια τέτοια κίνηση θα έχει θετική επίπτωση και στα έσοδα της εταιρείας. Τα σχέδια βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα γίνει αυτό στη πράξη. Ήδη από το Μάρτιο, το Facebook έχει επιτρέψει σε τρίτες εταιρείες να προβάλλουν συγκεκριμένο περιεχόμενο στο Messenger, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση GIFs και stickers στα πεδία των συνομιλιών. Οι πληροφορίες πάντως παραμένουν ασαφείς, και μένει να φανεί αν τελικά το Facebook θα προχωρήσει στην ενσωμάτωση των παιχνιδιών στο Messenger ή θα προτιμήσει να χρησιμοποιηθεί σαν τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των παικτών. Site: The Verge
dj.disquo Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 καλα λεω γω...σε μερικα χρονια οι εφαρμογες fb και messenger θα τρεχουν μονο σε high end smartphones.. 2
Cyber_Spartacus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 αυτο το έκτρωμα που λέγεται Facebook messenger να παρει πόδι παρακαλώ..... 10
randomcat Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Facebook μόνο από browser. Ποιός ο λόγος να έχουμε το app ή ακόμα χειρότερα το messenger? Για να μας τρώνε RAM και μπαταρία? 3
spgkolem Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ειναι πραγματικα γελοιο να εχω καμια 50αρια apps και το πιο βαρυ να ειναι το messenger.. 4
Avatar_GR Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Facebook μόνο από browser. Ποιός ο λόγος να έχουμε το app ή ακόμα χειρότερα το messenger? Για να μας τρώνε RAM και μπαταρία? Για να σε φακελώνουν καλύτερα. 2
8-bitMUSIC Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ενω επαιζα σημερα witcher 3, σκεφτόμουν οτι κάτι χρειάζομαι για να ολοκληρώσω την ζωη μου ως gamer.. Ναι αυτο ηταν games στο messenger!! <Engadget> 5
vasdiam Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέχρι και σήμερα όταν μου ζητάει να κάνω εγκατάσταση απλά κάνω εκκαθάριση δεδομενων και δουλεύει για καμιά εβδομαδα.... ;-) Δεν πρόκειται να το βάλω το messenger!
kallair Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Νομιζω οτι η υπερβολη είναι στο μεγαλειο της.. πως γινεται ρε παιδια εμενα με τον snapdragon400 και 2400mah μπαταρια, με fb, messenger, viber και skype ανοιχτα να μην μου καταναλώνει τπτ σε αναμονή αλλα και όταν τα χρησιμοποιω και να μην κολάει πουθενα; To messenger για μένα άλλαξε επιπεδο πλέον τώρα που επιτρέπει και gif. σου δινει ελευθερια να εκφραστεις με memes gifakia, ευκολα και γρηγορα, πράγμα που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος messenger. 2
21century Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το βλέπω να γερνάει το φατσοβιβλίο και σε 5 χρόνια να μην μιλάμε για αυτό... 1
Avatar_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το βλέπω να γερνάει το φατσοβιβλίο και σε 5 χρόνια να μην μιλάμε για αυτό... Και εγώ το βλέπω να σβήνει σιγά σιγά.
Kostasspil Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 αυτο το έκτρωμα που λέγεται Facebook messenger να παρει πόδι παρακαλώ..... Facebook μόνο από browser. Ποιός ο λόγος να έχουμε το app ή ακόμα χειρότερα το messenger? Για να μας τρώνε RAM και μπαταρία? ειναι πραγματικα γελοιο να εχω καμια 50αρια apps και το πιο βαρυ να ειναι το messenger.. Μέχρι και σήμερα όταν μου ζητάει να κάνω εγκατάσταση απλά κάνω εκκαθάριση δεδομενων και δουλεύει για καμιά εβδομαδα.... ;-) Δεν πρόκειται να το βάλω το messenger! Μόνο εμένα βολεύει?
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το βλέπω να γερνάει το φατσοβιβλίο και σε 5 χρόνια να μην μιλάμε για αυτό... Και εγώ το βλέπω να σβήνει σιγά σιγά. Τα ιδια λετε καθε χρονο πιο γραφικοι πεθαινετε ... 1
DoYouNote Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Η γραφικότητα ορισμένων δεν έχει όρια. Το messenger είναι βολικοτατη εφαρμογή και το facebook βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα