chrismilo91 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά αποφάσισα να αλλάξω κινητό σε 20 μέρες θα το παραγγείλω και θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι καλύτερο επίσης άκουσα ότι το 4 πύρινο note 4 μετά από κάποιες ώρες χρήσης έχει πρόβλημα αν ανεβάσει θερμοκρασίες κολλάει πείτε μου αν ισχύει κάτι τέτοιο..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
voldemort Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ναι απο οσα τουλαχιστον εχουν ειπωθει και σε ξενα sites υπαρχει τετοιο θεμα αλλα νομιζω οι κατοχοι μοντελουν 910F μπορουνε να σου δωσουν περισσοτερες πληροφοριες. Παραταυτα εαν εχεις διαλεξει μεταξυ s6 και note 4(εχεις καταληξει στις ιντσες)υπαρχει και η επιλογη στο Note 4 με Exynos 5 5433 επεξεργαστη(910C octa)με ελαχιστες διαφορες που κατα τα δικα μου δεδομενα ειναι ανυπαρκτες.Εαν πας στο s6 τοτε επισης μιλαμε για Exynos 7 (7420).
kostas8080 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγώ έχω NOTE 4 f υπερφορτωμενο με 100+ εφαρμογές και χρηση 6-7 ώρες την ημέρα και κολλήματα δεν εγω δει ούτε υπερθέρμανσης (ίσα ίσα ζεσταμα μετά από βαρύ παιχνίδι ναι, οσον αφορά τα κολλήματα, πρόβλημα ειχα στο ανοιγμα της κάμερας μετά την φόρτιση που με ένα factory reset διορθωθηκε.... Τα προβλήματα που ανέφερες έχω ακούσει ότι τα βγάζει το οκταπηρινο
voldemort Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τα προβλήματα που ανέφερες έχω ακούσει ότι τα βγάζει το οκταπηρινο Σου το λεω κατηγορηματικα κανεις λαθος.Τα προβληματα αυτα εχουν αναφερθει για τον snapdragon 805 και 810 και μονο.Γι'αυτο και η samsung εβγαλε μετα τον exynos στην ναυαρχιδα της.Διαβασε ξενα sites και θα δεις τι εννοω... εχω το 910c octa και ουτε μια στο εκατομμυριο αυτο που λες. http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi-Note-Pro-suffering-from-overheating-issues-phablet-is-equipped-with-Snapdragon-810-SoC_id69242 Λεει χαρακτηριστικα... Xiaomi applied for five different thermal patents that were designed to prevent the overheating problems that have allegedly plagued the chip since it was first tested by Qualcomm. The problem caused Samsung to switch to its own Exynos 7420 chipset for the Samsung Galaxy S6 and Samsung Galaxy S6 edge. 1
kostas8080 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σου το λεω κατηγορηματικα κανεις λαθος.Τα προβληματα αυτα εχουν αναφερθει για τον snapdragon 805 και 810 και μονο.Γι'αυτο και η samsung εβγαλε μετα τον exynos στην ναυαρχιδα της.Διαβασε ξενα sites και θα δεις τι εννοω... εχω το 910c octa και ουτε μια στο εκατομμυριο αυτο που λες. http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi-Note-Pro-suffering-from-overheating-issues-phablet-is-equipped-with-Snapdragon-810-SoC_id69242 Λεει χαρακτηριστικα... Xiaomi applied for five different thermal patents that were designed to prevent the overheating problems that have allegedly plagued the chip since it was first tested by Qualcomm. The problem caused Samsung to switch to its own Exynos 7420 chipset for the Samsung Galaxy S6 and Samsung Galaxy S6 edge. Προβληματικός είναι μόνο ο sd 810Φίλε όπως είπα και στην αρχή το κινητο μου είναι υπερφορτωμενο και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα,(μια και μιση φορτώσεις κανω κάθε μέρα) και όπως καταλαβαίνεις απο το πόσο το ξέρω το κινητο μου δεν ισχύει τίποτα, όπως ειπα και πριν η κάμερα μόνο μου είχε κολλήματα μετα την φόρτιση που το κινητο είναι ψιλο ζεστο, κατα τα άλλα είναι αριστο και πολύ ανώτερο του s6 πιστεύω (πάρα την ταχύτητα του s6)
chrismilo91 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 έγινε παιδιά ευχάριστο περιμένω να ακούσω και άλλες άποψης αν νομίζω έχω κατάληξη στο note 4 f μια ακόμη ερώτηση είμαι κάτοχος του σξ και έχει πολύ bloatware στο note 4 έχει?
iMarilina Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Προβληματικός είναι μόνο ο sd 810 Φίλε όπως είπα και στην αρχή το κινητο μου είναι υπερφορτωμενο και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα,(μια και μιση φορτώσεις κανω κάθε μέρα) και όπως καταλαβαίνεις απο το πόσο το ξέρω το κινητο μου δεν ισχύει τίποτα, όπως ειπα και πριν η κάμερα μόνο μου είχε κολλήματα μετα την φόρτιση που το κινητο είναι ψιλο ζεστο, κατα τα άλλα είναι αριστο και πολύ ανώτερο του s6 πιστεύω (πάρα την ταχύτητα του s6) δεν είπε κανείς ότι βγήκε πρόβλημα σε όοοοοοοοοολες τις συσκευές. Μπορεί να ήσουν τυχερός. Και γω για το 4πύρηνο άκουσα θέματα. Έλεγα να αλλάξω το Note 3 να πάω σε 4 αλλά δεν το κουνάω έγινε παιδιά ευχάριστο περιμένω να ακούσω και άλλες άποψης αν νομίζω έχω κατάληξη στο note 4 f μια ακόμη ερώτηση είμαι κάτοχος του σξ και έχει πολύ bloatware στο note 4 έχει? Σε όλα έχει.
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους εγώ προσωπικά με βάση τις ανάγκες μου δεν θα έπαρνα το S6 και θα πήγαινα στο Note 4: - To S6 δεν έχει αφαιρούμενη θύρα microsd.Σημαντικότατο για μένα.Όχι μόνο σε δεσμεύει αλλά σε εξαναγκάζει να πάρεις το ακριβό μοντέλο του S6 με τουλάχιστον 64GB εσωτερικής μνήμης , ή ακόμα χειρότερα με 128GB που δεν ξέρω κι εγώ πόσο έχει σαν τιμή. - Μη αφαιρούμενη μπαταρία: Θα ήθελα πάρα πολύ να δώ όσους αγοράζουν τώρα το S6 στα 670 ευρώ (64GB), πόσο θα το πουλάνε σε 2 χρόνια όταν με τις φορτίσεις- εκφορτίσεις της μπαταρίας η απόδοση θα έχει πέσει αρκετά....(Σημείωση: οι κατασκευαστές μπαταριών δίνουν ένα χρόνο ζωής των Li-ion από 300-500 φορτίσεις-εκφορτίσεις).Το πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κάποιος μια μπαταρία στο S6/S6 Edge με μια καινούρια, ας μπει στο youtube να δει ένα disassembling και απλά θα βάλει τα γέλια μιας και είναι καλά κολλημένη στην πλάτη της amoled οθόνης με μεγάλο κίνδυνο να της προκαλέσεις ζημιά.
Masma Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά αποφάσισα να αλλάξω κινητό σε 20 μέρες θα το παραγγείλω και θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι καλύτερο επίσης άκουσα ότι το 4 πύρινο note 4 μετά από κάποιες ώρες χρήσης έχει πρόβλημα αν ανεβάσει θερμοκρασίες κολλάει πείτε μου αν ισχύει κάτι τέτοιο..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Kακα τα ψεματα και τα 2 κινητα ειναι απιστευτα. Αληθεια να ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο το μονο που θα σκεφτομουν ειναι το μεγεθος οποτε εγω θα επαιρνα το S6 επειδη δεν με βολευει τοσο μεγαλο κινητο οπως το note 4. Το σιγουρο θεωρω και τα δυο θα σε ικανοποιησουν. Για το μονο που εχω μια αμφιβολεια ειναι τη μπαταρια του s6 αλλα φανταζομαι σε reviews η εδω θα μαθουμε περισσοτερα!
kostas8080 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αν είσαι απο τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το κινητο 5-7 ώρες την ημέρα,θα το φορτίζεις 2 φορές την ημέρα το s6 , Αν φορτώνεις το κινητο με εφαρμογές, τραγούδια, φωτο κλπ δεν σου αρκούν τα 32 Απο την άλλη αν το χρησιμοποιείς το κινητο κανα 3ωρο το s6 θα σου βγάλει την ημέρα, Αν σου φτάνουν τα 32(24 νομίζω ελευθερα) Πάρε s6 Οπότε ή NOTE 4 Μπαταρία, Επέκταση χώρου, Μεγάλη Οθόνη ή S6 μικρό, ελαφρύ, Ταχύτατο, εκπληκτική οθόνη, 1
voldemort Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παντως εαν η samsung καταργησει την sd και την αποσπωμενη μπαταρια στο Note 5 τα NOTE 4 θα εξαφανιστουνε στην στιγμη απο τα shop sites και τις αποθηκες εν μια νυκτι.Πηρα το note 4 που ακομη για τις δικες μου αναγκες ειναι θηριο και τερατακι. Απλα με sd και αποσπωμενη μπαταρια ειναι ελευθερια σε ολα οπως και να εχει... Ιδιαιτερα για εμενα που το χρησιμοποιω παντου για καμερα και κανει βιντεοληψη σε υψηλα Frames και αναλυσεις.Εχω 2 καρτουλες sd μαζι μου και ξερω οτι ποτε δεν θα μεινω χωρις αποθηκευτικο χωρο.Θα παρω και μια δευτερη μπαταρια συντομα...
La_MoRt Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Κάτοχος note 4 octa κανένα απόλυτως πρόβλημα και ούτε ένα κόλλημα. Προσωπική άποψη δε συγκρίνεται με το s6 για μένα είναι ανώτερο. Ευτυχώς βγαίνει η μπαταρία και παίρνει και αποσπώμενη sd. Για τη χωρητικότητα θα πώ το εξής λόγω ανάλυσης χρείαζεσαι οπωσδήποτε εξωτερική sd. Για video 4 λεπτά σε full ανάλυση 1,5GB.
chris82gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερο,όσοι αναφέρουν προβλήματα μπαταρίας/υπερθέρμανσης να έλεγαν και για πια έκδοση android μιλάνε.Το περίεργο στην όλη φάση δε,είναι πως μπορεί 2 ολόιδια κινητά (π.χ. N910F) και έχουν αναβαθμιστεί απο kitkat σε lollipop το ένα να έχει θέματα και το άλλο όχι. Προσωπικά,μετά απο 2-3 κινητά android που πέρασαν απο τα χέρια μου (ένα φθηνοκινέζικο,το LG G2,το Oneplus One 64GB και το LG G3) έχω να πω μόνο θετικά πράγματα,εκτός το G3 που μου ήρθε με Lollipop όσον αφορά την μπαταρία. Το LG G2 μου έβγαζε 1,5 μέρα χαλαρά,με αρκετή χρήση WIFI και πολύ λίγο παιχνίδι. Το OnePlus One μου έβγαζε 2,5 μέρες χαλαρά,με αρκετή πάλι χρήση WIFI και λίγο παιχνίδι. Και τα 2 αυτά κινητά είχαν την kitkat και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Το δε G3 με ίδια χρήση,δεν μου έβγαλε μισή μέρα και μάλιστα οι περισσότεροι βλέπω αναφέρετε ίδια χρονικά όρια και για αρκετά άλλα τηλέφωνα.Ρε παιδιά,τι γίνεται με την lollipop; Κάποιοι θα πουν ότι άλλη χρήση κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος.Εγώ σας μιλάω σαν ένας χρήστης που δοκίμασα 3 παράδειγμα κινητά,τα 2 με kitkat και το 1 με lollipop που είχε την μισή διάρκεια μπαταρίας.Ενημερωτικά,γνωστός μου με G3,το πήρε με Kitkat και μου ανέφερε ότι έβγαζε 1 με 1,5 μέρα μέχρι που έβαλε lollipop και δεν έβγαζε ούτε 1 μέρα μετά. (Το έχει 2-3 μήνες).Στο θέμα γιατί βγήκα πολύ offtopic.Απο βδομάδα είναι να παραγγείλω το Note 4,εύχομαι απλά να μου έρθει με kitkat και όχι με ήδη προεγκατεστημένη την lollipop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα