The_Judas Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα που να κάνει αυτή την δουλειά; Δηλαδή να παίρνει π.χ 30gb αρχείων και να τα χωρίζει σε τμηματα μεγέθους dvd. Οχι να τα "καίει" απευθείας σε dvd, απλά να τα χωρίζει σε τμήματα.
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τώρα είδα ότι γίνεται και με το 7zip που το έχω ήδη...
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εννοείτε βέβαια ότι μετά, για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το μεγάλο αρχείο θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις στον δίσκο πρώτα. Επίσης, αν πρόκειται για ήδη συμπιεσμένο αρχείο (βίντεο, iso, bd κτλ) να μην επιλέξεις συμπίεση γιατί τζάμπα θα περιμένεις. Στο winrar επιλέγεις store αντί για συμπίεση, κάπως έτσι θα είναι και στο 7zip.
The_Judas Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Nαι λογικό αυτό, συμπιεσμένα αρχεία (βίντεο-εικόνες) δεν συμπιέζονται περισσότερο. Οπότε έβαλα αποθήκευση και κρυπτογράφηση στο 7zip και έγινε η δουλειά που ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα