Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα!

Είμαι κάτοχος ενός LG G2 16GB και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ'την συσκευή!Είναι rooted με unofficial rom φυσικά και πάει σφαίρα!

Λοιπόν,μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία πιστεύω...Δίνοντας το G2 και 40 ευρώ διάφορα μπορώ να έχω στα χερια μου ένα Xiaomi Mi4 16GB.Αξίζει αυτή η μετάβαση?

Θα ήθελα βοήθεια από όσους έχουν εμπειρία χρήσης απ'το περιβάλλον της miui,η ακόμα καλύτερα απ'το ίδιο το κινητό.

Δεν θέλω να μου παραθέσει κάποιος benchmarks και reviews,γιατί αυτά τα έχω ψάξει ηδη!

Μου αρέσει να αλλάζω συχνά συσκευές και έχουν περάσει αρκετές απ'τα χέρια μου!Απλά με το G2 έχω βολευτεί πολύ...Το είχα και παλαιότερα,αλλά ξαναγύρισα σ'αυτο!

Δημοσ.

Θα ήθελα να δοκιμάσω το miui και να έχω μια συσκευή καλύτερη σε κάμερα.

Κυρίως να πω την αλήθεια μου,για την αλλαγή!Με ελκύει σαν συσκευή,ο τρόπος κατασκευής της.Απλά έχω τους ενδοιασμούς μου μήπως τελικά δεν είναι upgrade και ξαναγυρίσω στο G2.

Βέβαια δεν ξέρω αν θα με καλύψει στο τομέα της μπαταρίας.Διαβάζω πάντως ότι έχει αρκετά καλή.Γενικά θα ήθελα να μάθω 2-3 πραγματάκια.

Δημοσ.

Έχει ο αδερφός μου το Mi3, που είναι το ίδιο σχεδόν με το Mi4, πιο αργό. Ξέρω που το έχω δουλέψει ότι το MIUI είναι πολύ καλό. Έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα και βγαίνουν κάθε εβδομάδα updates με βελτιώσεις. Βέβαια δεν έχουν πάρει ακόμα Lollipop, αλλά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να γίνει και αυτό. Το κινητό του είναι πολύ καλό που έχω παίξει παιχνίδια και δεν το βλέπω να ζορίζεται κάπου, οπότε το Mi4 που είναι πιο γρήγορο, θα πηγαίνει σφαίρα. Συγκριτικά με το G2, βλέπω έχει λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά, οπότε σίγουρα κερδίζεις. Σαν μπαταρία που έχουν την ίδια με του Mi4, του φτάνει για μέρα με όλα ανοιχτά. Υπόψιν το Mi4 έχει αποσπώμενη μπαταρία και αλλάζει το πίσω καπάκι.

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα!

Είμαι κάτοχος ενός LG G2 16GB και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ'την συσκευή!Είναι rooted με unofficial rom φυσικά και πάει σφαίρα!

Λοιπόν,μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία πιστεύω...Δίνοντας το G2 και 40 ευρώ διάφορα μπορώ να έχω στα χερια μου ένα Xiaomi Mi4 16GB.Αξίζει αυτή η μετάβαση?

Θα ήθελα βοήθεια από όσους έχουν εμπειρία χρήσης απ'το περιβάλλον της miui,η ακόμα καλύτερα απ'το ίδιο το κινητό.

Δεν θέλω να μου παραθέσει κάποιος benchmarks και reviews,γιατί αυτά τα έχω ψάξει ηδη!

Μου αρέσει να αλλάζω συχνά συσκευές και έχουν περάσει αρκετές απ'τα χέρια μου!Απλά με το G2 έχω βολευτεί πολύ...Το είχα και παλαιότερα,αλλά ξαναγύρισα σ'αυτο!

Λοιπον να σου πω και εγω την αποψη- εμπειρία μου. Καταχρας ειμαι πρωην χρηστης lg g2 αι δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω αν δεν το εσπαγα. Το κινητο παει τελεια(g2). Εχω ερθει σε επαφη με το mi4 προσφατα καθως το αγορασε ενας φιλος μου απο το minideal(εμπιστο site). Απο την μικρη εμπειρια που εχω με το mi4 θα σου πω οτι εχει σιγουρα πολυ καλητερη καμερα και καλυτερη κατασκευη(για την ακριβεια ειναι πολυ καλο ποιοτικα ). επισης ειναι πιο ομορφο απο το g2.  Πολυ γρηγορο δν κολαει καθολου (3gb ram). Πολυ ωραια οθονη(μου αρεσουν οι οθονες αυτου του μεγεθους 5'' δηλαδη).  Γενικα ενα πολυ καλο κινητο και οντως στην ελλαδα οπως διαβασα και πιο πανω υπαρχει πολυ καλη υποστηριξη στην ελληνικη κοινοτητα. 

Τωρα αν αξιζει η μεταβαση εγω θα σου πω ναι απλα εχω ολοκληρμενη αποψη για επιδωσεις μπαταρια και γενικα μονο για το g2.

Φανταζομαι αν σου αρκουν τα 16gb του lg g2 δεν θα εχεις προλημα με την εκδοση των 16gb που εχει τo mi4. Απλα δεν εχει ουτε αυτο επεκταση μνημης.

Υ.Γ. Για μπαταρια του mi4 οπως και του g2 βεβαια παντου λενε τα καλυτερα.

Δημοσ.

Ήδη το κανονίζω!Πιστεύω θα είναι καλή αλλαγή.Δεν είχα σκοπό να φύγω απ'το G2,αλλά "έκατσε" καλή ευκαιρία.

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...