maser69 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 γεια σας.σκεφτομαι να αλλαξω το καλωδιο απο τη ρεγκλετα μεχρι το σπιτι.τι μου προτεινετε?cat5 η cat6? stp/ftp???o ο τεχνικος λεει οτι απο κατω μεχρι το σπιτι χανω 1,5 με 2mb............θα δω διαφορα?σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!
mitsus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πριν μπεις σε όλη αυτήν την διαδικασία: Σου είπε ότι φταίει η κάθετη καλωδίωση? Κάθετη καλωδίωση= Από την εισαγωγή μέχρι το διαμέρισμα. Οριζόντια καλωδίωση= Τα καλώδια προς όλες τις πρίζες από το σημείο που καταλλήγει η κάθετη. Το έλεγξε χωρίς την οριζόντια καλωδίωση συνδεμένη?
maser69 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 μου ειπε απλα οτι απο ρεγκλετα μεχρι σπιτι 1,5 με 2 χαμενα.......................μια μπριζα εχω!!!!
Invader Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αν έχεις δυνατότητα ρίξε απλό καλώδιο χύμα για να δοκιμάσεις αν όντως έχεις διαφορά από καλώδιο.Αν δεις διαφορά τότε να προχωρήσεις σε εγκατάσταση.
mitsus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και με τον invader. Πριν το κάνεις καν αυτό, άλλαξε την πρίζα του τηλεφώνου. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες από χαλασμένες πρίζες. edit: Δεν βρήκα που έχω τις υπόλοιπες φωτογραφίες με πιο έντονες αλλοιώσεις. Με την πάροδο του χρόνου, πολύ συχνά, οι πρίζες οξειδώνονται, πιάνουν άλατα ή αλλοιώνονται οι επαφές τους. Με αποτέλεσμα χαμηλότερο συγχρονισμό,αποσυνδέσεις η και απώλεια τηλεφωνίας Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από mitsus
maser69 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 η μπριζα ειναι απο το 2010..................μου την εβαλε ο τεχνικος της cyta.της ακρες απο τα δυο καλοδια τις λειανα με μια ταναλια και αστραψανε.....................τι καλωδιο να βαλω για δοκιμη?
me3ikan Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 η μπριζα ειναι απο το 2010..................μου την εβαλε ο τεχνικος της cyta.της ακρες απο τα δυο καλοδια τις λειανα με μια ταναλια και αστραψανε.....................τι καλωδιο να βαλω για δοκιμη?UTP Cat5e (Δεν γράφω γκρικλις)
maser69 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ο τεχνικος της cyta μου ειπε να βαλω cat6 ειναι λεει καλυτερο............εσεις τι λετε να βαλω????
me3ikan Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Βάλε η cat5e η cat6 δεν έχει σημασια. Αν περνάει από εξωτερικό χώρο βάλε καλύτερα εξωτερικού χώρου το οποίο είναι λίγο ακριβότερο αλλά αντέχει στα καιρικά φαινόμενα.
soteras Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καταρχας πριν αλλαξεις ολο το καλωδιο υπάρχει άλλο ζευγος στο καλωδιο που παει στο διαμερισμα σου να δοκιμασεις μήπως εκείνο είναι κομπλέ και γλυτώσεις και χρόνο και χρήμα.Βάλε όσο πιο ψηλό όροφο είσαι πιο πολλά κουτάκια για άνοιγμα και μερεμέτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα