RaZ0rX- Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλημέρα έχω έναν επεξεργαστή Q6600 ddr2 μου είπαν πως το maximum ram μπορεί να πάει μέχρι 32G στα χαρακτηριστικά της motherboard που έχω τώρα γράφει ότι παίρνει 4G τελικά άμα κάνω αγορά μεγάλης μνήμης θα δουλεύει? Αν όχι τότε ποια μητρική να πάρω ddr3 για Q6600 Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πες τουλάχιστον το μοντέλο της μητρικής μπας και έχει κάποιος προσωπική εμπειρία να σου πει,αν λέει 4gb λογικά τόσα παίρνει αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά. Το να πάρεις μητρική για αυτόν τον επεξεργαστή πάντως σκέψου το καλά, θα πρέπει να βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή για να αξίζει,o q6600 πλέον δεν φτάνει ούτε σύγχρονο celeron.
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Στην μητρική σου μπορείς να βάλεις μέχρι και 4gb ram. Ο q6600 υποστηρίζει μέχρι 32gb ram (αρκεί να το υποστηρίζει και η μητρική σου βέβαια). Δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά σε τόσο παλιό socket αλλά αν ντε και καλά θες πάρε την πιο φθηνή που παίρνει ddr3 ram. (αν βγαίνουν ακόμα μητρικές για socket 775)
RaZ0rX- Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Άρα μου λες ότι πρέπει να κάνω ριζική αλλαγή. Έλεγα να πάρω καινούργια μητρική με ddr3 και να βάλω περισσότερο μνήμη και να κρατήσω το Q6600 γιατί είναι τετραπυρινος δεν είναι άσχημο Sent from my iPhone using Insomnia
RTW4ever Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά τι λέτε; Είχα τον επεξεργαστή αυτό για πέντε ολόκληρα χρόνια, από 2008 έως 2013, με την κορυφαία μητρική τότε, την Asus Formula X48. DDR2 μνήμες έπαιρνε, μέχρι 8 GB, και μέχρι 1066 Mhz ταχύτητα, και αυτό με overclocking από την μητρική, επίσημα έπαιρνε μέχρι 800 Mhz. Εγώ τον είχα στα 4 GB, γιατί οι μνήμες τότε ήταν πανάκριβες. Tι DDR3 λέτε του παιδιού;
RaZ0rX- Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 <p>Ρε παιδιά τι λέτε; Είχα τον επεξεργαστή αυτό για πέντε ολόκληρα χρόνια, από 2008 έως 2013, με την κορυφαία μητρική τότε, την Asus Formula X48. DDR2 μνήμες έπαιρνε, μέχρι 8 GB, και μέχρι 1066 Mhz ταχύτητα, και αυτό με overclocking από την μητρική, επίσημα έπαιρνε μέχρι 800 Mhz. Εγώ τον είχα στα 4 GB, γιατί οι μνήμες τότε ήταν πανάκριβες.</p> <p> </p> <p>Tι DDR3 λέτε του παιδιού;</p> Και εγώ το 2008 το πήρα αλλά δεν έχω κάνει κάτι το βαρύ γιαυτό λέω να πάω σε καινούργια μητρική για να βάλω μόνο μνήμη Sent from my iPhone using Insomnia GA-946GMX-S2 αυτο εχω τωρα στον υπολογιστη μου
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ναι η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 4gb ram μόνο , τώρα για αναβαθμίσεις κτλ που λες πρέπει να δεις εαν χρειάζεσαι παραπάνω ram . Τι χρήση κανείς με το pc ;
MeRo Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ναι η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 4gb ram μόνο , τώρα για αναβαθμίσεις κτλ που λες πρέπει να δεις εαν χρειάζεσαι παραπάνω ram . Τι χρήση κανείς με το pc ;
RaZ0rX- Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 <p>Ναι η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 4gb ram μόνο , τώρα για αναβαθμίσεις κτλ που λες πρέπει να δεις εαν χρειάζεσαι παραπάνω ram . Τι χρήση κανείς με το pc ;</p> Πιστεύω πως 4G είναι λίγο μόνο ένα παιχνίδι που ανοίγω πάει σχεδόν 2.5g + 1 που είναι το Windows 7 πάει 3.5 ε τι έμεινε Sent from my iPhone using Insomnia
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για αυτό σε ρώτησα τι χρήση κανείς με το pc εάν όντως χρειάζεσαι την παραπάνω ram αγόρασε μια μεταχειρισμένη απο εδω για να μην σου βγει και πολλά και κανε την δουλεία σου
RaZ0rX- Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 τώρα στον υπολογιστή μου φοράω 4 αλλά η μητρική μου δεν περνει παραπάνω γιαυτό είπα να αγοράσω μητρική με ddr 3 που να περνει το Q6600 η αλλιώς μητρική με ddr 2 που να δεχετε περισσότερο από 4 αν γνωρίζεις μητρικές πες μου. ευχαριστώ Για αυτό σε ρώτησα τι χρήση κανείς με το pc εάν όντως χρειάζεσαι την παραπάνω ram αγόρασε μια μεταχειρισμένη απο εδω για να μην σου βγει και πολλά και κανε την δουλεία σου τώρα στον υπολογιστή μου φοράω 4 αλλά η μητρική μου δεν περνει παραπάνω γιαυτό είπα να αγοράσω μητρική με ddr 3 που να περνει το Q6600 η αλλιώς μητρική με ddr 2 που να δεχετε περισσότερο από 4 αν γνωρίζεις μητρικές πες μου. ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δεν έχω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη γιατι καινούριες δεν υπάρχουν πολλές και αυτές που υπάρχουν δεν αξίζουν . Ριξε μια ματιά στης αγγελίες βρήκα π.χ αυτήν όπου κανείς την δουλεία σου κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα