Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Corsair air 540
Asus crosshair V Formula-Z
G.Skill Trident 8GB 2400MHz
Corsair H80i
CoolerMaster GM-Series 750w Modul

Εχει δωσει εναν σκασμο λεφτα για ολα αυτα και τελικα παιζει με FX 8350 και R9 270X (και εκδοση με 4 GB...)

Κοιτα ποσο απλο ειναι (με σημερινες τιμες):

1.

Κουτi των ~60€ (οχι Aerocool) αντι για το 540 των ~150€. Κερδος 90€

Αεροψυκτρα ή ΑΙΟ liquid cooler των ~50€ αντι για H80i των ~100€. Κερδος 50€

Συνολικο κερδος ~140€. Με αυτα τα φραγκα πηγαινες σε i7 4790, αντι της μπουρουχας που πηρες...

2. 

Μητρικη Η97 των ~100€ αντι για την Crosshair κλαινπουτς των ~240€. Κερδος 140€.

Με αυτα τα φραγκα πηγαινες σε R9 290....

(Πιστευω πως δεν υπαρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@ΛΑΚΙΑ στο χωρο των PC απο το να αγορασεις μητρικη των 240€ για να βαλεις πανω επεξεργαστη FX... Καλυτερα αυτα τα λεφτα να τα πεταξω σε σκουπιδοντενεκε... πιο πολυ τοπο θα πιασουν...)

Αν θες, μπορω να το μονταρω κι αλλο και να βαλω i7 4790K και Z97 για να κλοκαρεις κιολας... (γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχεις βαλει και φουρφουρια με LED, LED-οταινιες και τα ρεστα για να φαινεται γαματο το κουτι απο το μεγαλο του παραθυρο)

Και προσπαθεις τωρα να πεισεις οτι εκανες καλη επιλογη και οτι ο FX ειναι γαματος και παιζεις τα παντα ολα ultra... με την 270Χ... με 4GB κιολας....

Οσο για το multitasking, οταν ακουω αυτην τη λεξη θυμαμαι ενα φιλαρακι μου που αγορασε FX 8320 γιατι κανει multitasking... Οταν τον ρωτησα τι multitasking κανει, μου απαντησε "Εχω 10 tabs ανοιχτα στον Firefox, skype, foobar και παιζω LoL"...

applause.gif

Ολα τα παραπανω τα εγραψα επειδη εγραψες σε καποιο παιδι το εξης:

"αγορακι μου εισαι περα για περα βλακας πραγματικα...το συμπερασμα οτι θιχτηκα πως το εβγαλες...απλα εισαι τραγικος!!!"

Οποτε τωρα ξανασκεψου αυτο που εγραψες. 

για να καταλαβεις καραγκιοζοπουλε και εσυ γιατι περι καραγκιοζοπουλου προκιτε το μονο που με εχει θιξει προς το παρον στο ποστ ειναι ο ιρονικος τροπος που μιλανε οι κατοχοι των intel....ενο αν παρεις το ποστ απο την αρχη θα δεις ποσο ομορφα μιλαω εγω και απλος κανω ερωτισεις...αυτη η γαμωιρονια τους ειναι που μου την δινει στα νευρα οχι το αν ειναι καλιτερος ο intel απο των amd στα @@ μου κιολας...

Δημοσ.

καραγκιοζοπουλε ποιος σου ειπε οτι ειναι οβερκλοκ ο επεξεργαστις μου;

στα 4ghz δουλευει παντα χορις να εχει κολισει πουθενα....για ακομα μια φορα διχνεις ποσο κομπλεξικοι εισται φιλαρακο!!!

παρε το μπουλο σου τωρα 

Το γεγονός οτι έδωσες ένα σωρό λεφτά σε υδρόψυξη χωρίς να κάνεις overclock,επιβεβαιώνει το οτι είσαι άσχετος με το θέμα των αναβαθμίσεων.Τα ψευτονταηλίκια μέσω πληκτρολογίου τα προσπερνάω......

Δημοσ.

Ρε σεις εδω μέσα διαβάζω και έχω φρίξει, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Στο τέλος θα νιώθω άσχημα που έχω δηλαδή έναν 8320 και κάνω την δουλειά μου, διότι δεν είχα να δώσω 200 και 300 ευρώ να πάω σε Intel? Διαβάζω πάρα πολλά πράγματα που δεν ισχύουν, ο άλλος γράφει είναι τοστιέρα και ψευτο 8πυρηνος και κάποιος άλλος γράφει ότι πρέπει να έχεις κουτί με πάρα πολύ καλή ροη αέρα για να το βάλεις! Πάω να ξεράσω μια από τα αυτιά και έρχομαι. ΝΑΙ δεν έχει πολύ καλό stock ανεμιστηρακι η amd αλλά με 25 ευρώ πας και παίρνεις μια 212 evo. Έχω τον 8320 με μια seidon 120v που την είχα βρει σε προσφορά 37 ευρώ και είμαι σε idle 15-20 βαθμούς και μετά από πολύ ώρα σε gaming στους 40-50. Όλα είναι θέμα επιλογών με βάση των χρημάτων που έχεις να διαθέσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ όλοι τα χρήματα να σκάσουμε ένα καρο λεφτά για 10 (κατά μέσο όρο) fps στα παιχνίδια. Ένας 8350 και ένας i5 4690Κ έχουν διαφορά 70 ευρώ. Με τόσα λεφτά παίρνεις 120αρι ssd ή ανεβαίνεις ολόκληρη κατηγορία σε κάρτα γραφικών r9 280 -> 290. Σταματήστε να είστε προσβλητικοί και να σέβεστε τις επιλογές και τα χρήματα των άλλων

• Like 12
Δημοσ.

όσον αφορά την μαμα ψύκτρα του Ι5 4690 ...σε εργασιακό περιβάλλον ΔΕΝ ακούγεται ενώ η θερμοκρασία του σε μέτρια χρήση είναι χαμηλή πολύ. Σε αθόρυβο περιβάλλον αν του έβαζα μια βαρια/εφαρμογή/παιχνίδι πιστεύω ότι θα με ενοχλούσε ο θόρυβος και θα αναγκαζόμουν να του έβαζα τουλάχιστον μια EVO212.

Οσον αφορά τον AMD ..... απλά δεν μπορείς να κάτσεις σε καμία περίπτωση με την μαμά γιατί εκτός από τον πολύ δυνατό θόρυβο που τον ακούς ακόμη και σε εργασιακό περιβάλλον ανεβάζει και υπερβολική θερμοκρασία.

Οπότε οι χρήστες των I5 μπορούν να κάνουν το "κορόιδο" και να δουλέψουν χωρίς να δώσουν λεφτά. Σε αντίθεση με τους χρήστες των AMD που πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν καλό κουτί , καλά αεριζόμενο και με έξτρα ακριβή ψύκτρα για τον επεξεργαστή. Σημειώνω ότι ο Ι5 τρέχει σε κουτί/τρφοδοτικό που στο σκρουτζ κάνουν 31 έως 35ευρώ μαζί κάτι που δεν γίνεται με τους AMD.

χαχαχα βνασε καλα αδερφε με εκανες και λιγισα απο τα γελια μπα σε καλο σου!!!

Βρηκες παιχνιδι να δειξεις...

Σε Ultra preset και 4x MSAA ολα αυτα τα CPU ειναι φοβερα. Ολο το βαρος πεφτει στην καρτα, η οποια χτυπαει 99% usage και ολα μια χαρα...

Θα ηθελα πολυ να δω το συγκεκριμενο video με medium/high settings και MSAA OFF, με σκοπο να πιασει πολλα frames (smoothness, υψηλα minimum frames, 120/144Hz monitors). Ειμαι σιγουρος οτι το GPU usage θα ηταν πολυ χαμηλο στην περιπτωση του FX. Στον 4790Κ παντως δεν ισχυει κατι τετοιο. Το βλεπω σχεδον καθημερινα μπροστα μου. CPU usage ~50%.

Δεκτο!

Απλα ειναι αδικο να καθεται να κραζει και να προσπαθει να αποδειξει οτι το CPU ειναι καλο, ενω εχει κανει λαθος επιλογες. Αντε το κουτι να το δεχτω, αλλα την ROG...? Εντελως πεταμενα λεφτα.

-----------------------------------------------------------------------------------

Τελος παντως... δεν με νοιαζει καν ο πολεμος σας για το ποιος ειναι καλυτερος. Τις επιλογες μου τις εχω κανει και παιζω τα games μου οπως ακριβως θελω.

Απλα ειδα αυτο το "βλακας-τραγικος" και μου χτυπησε καπως...

GL/HF

αν ειδες που αμφιβαλω αν δαβασες το ποστ απο την αρχη του θα εβλεπες οτι δεν μιλουσα με τετιους χαρακτιρισμους αντιθετα μιλαγα πολυ ευγενικα...κατα δευτερον παλυ αν ειχες δει το ποστ προσεκτικα θα εβλεπες οτι παραδεχτικα πος η επιλογη της crosshair ηταν αρκετα τραβιγμενη και πως θα μπορουσα να επενδισω την διαφορα σε μια πολυ καλυτερη gpu...

Το προβλημα ειναι το ανουσιο σκουπιδοthread που δημιουργησε ο ts που στοχο ειχε να τρολλαρει καθαρα και να δημιουργησει αντιπαλοτητα στους χρηστες του φορουμ.Ας καθοταν να χαρει το pc του ησυχα χωρις να μας διατυμπανιζει ποσο ξεφτερι ηταν που πηρε amd αντι intel.

εισαι μεγιστος βαλακας αγορι μου το ξαναλεω για να το εμπεδοσεις...

Δημοσ.

Καλά εντάξει χαλάρωσε τώρα και μίλα καλύτερα,μάθε να τα κάνεις αυτά όταν έχεις τον άλλον απέναντί σου.

Δημοσ.

Καλά εντάξει χαλάρωσε τώρα και μίλα καλύτερα,μάθε να τα κάνεις αυτά όταν έχεις τον άλλον απέναντί σου.

αν σε ειχα απεναντι μου το μονο που σιγουρα δεν θα εκανα ειναι να σου μιλαω...

και κατι ακομα...μονο και μονο απο το ψευδονιμο σου μπορει ο κοσμος να βγαλει συμπερασμα του ποσο καραγκιοζοπουλος εισαι...

Δημοσ.

Το εχουμε πει και το θα το λεμε συνεχεια, μην παιρνεται fx επεξεργαστες ειναι "καβουρδιστηρια". Πραγματικα λαγκαρω τοσο πολυ αυτην την στιγμη που δεν ξερω αν γραφω σωστα αυτα που θελω να σας πω!! Εχω μετανιωσει για τα 150 ευρω που εδωσα εδω και 4 χρονια και λεω να το γυρισω σε κανα pentium να ξεκινησω να παιζω κανα παιχνιδι αξιοπρεπως....

* ευχαριστουμε τα intel fanboys που μπορουμε να αγορασουμε 8320 στα 140 ευρω.

** με την εργοστασιακη ψυχτρα ο 8320 παιζει 4.2 ghz με undervolt περιπου 1.25 απο 1.37 που δινει στο auto.

*** Παω να πραγματοποιησω το ονειρο μου να αγορασω εναν pentium ευχαριστω!!

• Like 8
Δημοσ.

γιατι πρεπει να το σκοτωσω για να φυγει και δεν λεει

να το σκωτωσεις ποσο δλδ;;;; λες να μην σου φτασουν τα λεφτα να παρεις εναν pentium g που οπως λενε μερικη εδω παιζι καλητερα απο εναν fx 6xxx 8xxx.

εχεται καταντήσει τοσο παράλογη μερικη που καλύτερα να πατε για ψαρερμα παρα να καθεσται να λετε χαζομαρες.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχουμε πει και το θα το λεμε συνεχεια, μην παιρνεται fx επεξεργαστες ειναι "καβουρδιστηρια". Πραγματικα λαγκαρω τοσο πολυ αυτην την στιγμη που δεν ξερω αν γραφω σωστα αυτα που θελω να σας πω!! Εχω μετανιωσει για τα 150 ευρω που εδωσα εδω και 4 χρονια και λεω να το γυρισω σε κανα pentium να ξεκινησω να παιζω κανα παιχνιδι αξιοπρεπως....

* ευχαριστουμε τα intel fanboys που μπορουμε να αγορασουμε 8320 στα 140 ευρω.

** με την εργοστασιακη ψυχτρα ο 8320 παιζει 4.2 ghz με undervolt περιπου 1.25 απο 1.37 που δινει στο auto.

*** Παω να πραγματοποιησω το ονειρο μου να αγορασω εναν pentium ευχαριστω!!

οι 8 πυρηνες σου δεν φτανουν ουτε εναν πυρηνα  pentium

:P

• Like 1
Δημοσ.

να σας πω !!Λιγα τα λογια σας για τον καραγκιοζοπουλο!!!

Επισης το dx12 θα ειναι multicore  και οι κονσολες εχουν multicore amd μην βιαστεις να αλλαξεις πλατφορμα ,παιζει να ειναι η πιο λαθος στιγμη

• Like 4
Δημοσ.

Ορισμένοι δυστηχώς δεν μπορούν ή δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν μια κόσμια συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...