Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου του ειπαμε οτι ο 8350 ειναι αντιστοιχος ενος ι5 του 2008 και θιχτηκε, λες και του λεμε ψεματα. Χωρις αυτο να σημαινει κατι, αφου ο 8350 μπορει να παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια στις μεγαλυτερες αναλυσεις, οπως μπορει και ενας φενομ η ενας 4πυρηνος 775.., Ποιος ειναι αντιστοιχος του 8350 απο τη τελευταια γεννια επεξεργαστων της ιντελ, κανενας δεν ειναι, ολοι (ι5/ι7) ειναι αρκετα καλυτεροι. Εγω αν ειχα το συστημα του, δε θα αλλαζα τον επεξεργαστη εκτως και αν επαιζα συγκεκριμενα παιχνιδια που θελουν δυνατοτερους πυρηνες, οποτε την αποψη μας τη διαβασε, κρινει και πραττει.

Αν εκανε το τοπικ για να διαβασει οτι ο 8350 ειναι καλυτερος απο τους αντιστοιχους (σε χρηματα) ιντελ, τοτε δυστυχως αυτο δε θα το διαβασει, και εμεις θελουμε την amd να τα παει καλα, και περιμενουμε τους ΖΕΝ.. αλλα για την ωρα τα γραφουμε οπως ακριβως ειναι τα πραγματα.

Επισης στο βιντεο που ποσταρε καποιος πιο πανω, δειτε λιγο και τις διαφορες του 8350 σε streaming, και εκει ειναι αρκετα εως πολυ χειροτερος, χωρις και αυτο να σημαινει κατι φυσικα, αφου δε streamαρουν ολοι οι χρηστες ετσι και αλλιως.

• Like 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εισαι πολυ swag εσυ αδερφε και δεν καταλαβενεις προφανως...

το οτι καποιος δουλευει εναν i5 με στοκ ψυκτρα δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο μιας και μονο απο θεμα βαβουρας θα ειχε τεραστιο προβλημα...τωρα αν γουσταρει να κρατισει την στοκ ψυκτρα και να βλεπει 10 βαθμους πανω απο οτι θα εβλεπε με μια υδροψυξη του τυπου h60-h80i τι να πω...υπαρχουν και βιτσια...

Καλυτερα να εκφερουμε αποψη οταν εχουμε δουλεψει και τις 2 πλατφορμες...αν και δεν ειχα 8350 αλλα phenom955 οταν εβαλα την στοκ του i5 απορουσα αν δουλευει,να μην αναφερω οτι 80%+ υtilization θα δεις μονο σε bench οποτε aftermarket λυση σε i5 χρειαζεται μονο σε κ σειρα,δυστυχως η amd μετα τους 955κλπ το εχασε στα cpu γιαυτο και η ιντελ κανει μονο ριμπραντινγκ απο τοτε αλλα για καθε χρηση εχει και ενα μοντελο που την εξυπηρετει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και δεν ξέρεις οτι η stock ψύχτρα της ιντελ δεν είναι σαν τις stock ψύχτρες της amd και γενικά δεν ξέρεις και πολλά γενικά και δεν έχω όρεξη να σου κάνω μαθήματα και ούτε θα έπρεπε.Σου ευχομαι να χαρείς τον υπολογιστή σου.

ναι προς θεου...εσεις θα μας πειτε στο τελος οτι τους intel τους κλοκαρετε κιολας με την μαμα αεροψυκτρα παιδια οι amd ειναι για πεταμα...παρτε intel και να γλιτωσετε και λεφτα σε ψυξη-κουτι-και μνημες(οχι γιατι μας βαλανε χερι και για αυτα)οι intel δεν χριαζοντε ουτε καλο case(τους πετας μεσα σε ενα aerocool των 25-30 ευρο και εισαι κομπλε)ουτε υδροψυξη(σιγα τωρα τους κλοκαρουν και με μαμα ψυκτρες τους intel ειναι πολυ μπροστα οπως λενε)σε φορουμ και να βρεις σοβαρο ανθρωπο και αντικειμενικο σπανιο πραγμα παντως!!!

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1
Δημοσ.

Ο 4690 δουλευει ανετα καταρχας με την stock ψυχτρα επειδη δεν ειναι σαν την τοστιερα που εχεις αγορασει για επεξεργαστη και επειδη δεν χρειαζεται υπερχρονισμο για να αποδωσει.Με λιγα λογια εχει καλυτερες επιδοσεις σε stock συχνοτητες απο τον δικο σου ψευτοχταπυρηνο ακομα και αν τον εχεις στα 5 ghz να ψυνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Corsair air 540

Asus crosshair V Formula-Z

G.Skill Trident 8GB 2400MHz

Corsair H80i

CoolerMaster GM-Series 750w Modul

Εχει δωσει εναν σκασμο λεφτα για ολα αυτα και τελικα παιζει με FX 8350 και R9 270X (και εκδοση με 4 GB...)

Κοιτα ποσο απλο ειναι (με σημερινες τιμες):

1.

Κουτi των ~60€ (οχι Aerocool) αντι για το 540 των ~150€. Κερδος 90€

Αεροψυκτρα ή ΑΙΟ liquid cooler των ~50€ αντι για H80i των ~100€. Κερδος 50€

Συνολικο κερδος ~140€. Με αυτα τα φραγκα πηγαινες σε i7 4790, αντι της μπουρουχας που πηρες...

2. 

Μητρικη Η97 των ~100€ αντι για την Crosshair κλαινπουτς των ~240€. Κερδος 140€.

Με αυτα τα φραγκα πηγαινες σε R9 290....

(Πιστευω πως δεν υπαρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@ΛΑΚΙΑ στο χωρο των PC απο το να αγορασεις μητρικη των 240€ για να βαλεις πανω επεξεργαστη FX... Καλυτερα αυτα τα λεφτα να τα πεταξω σε σκουπιδοντενεκε... πιο πολυ τοπο θα πιασουν...)

Αν θες, μπορω να το μονταρω κι αλλο και να βαλω i7 4790K και Z97 για να κλοκαρεις κιολας... (γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχεις βαλει και φουρφουρια με LED, LED-οταινιες και τα ρεστα για να φαινεται γαματο το κουτι απο το μεγαλο του παραθυρο)

Και προσπαθεις τωρα να πεισεις οτι εκανες καλη επιλογη και οτι ο FX ειναι γαματος και παιζεις τα παντα ολα ultra... με την 270Χ... με 4GB κιολας....

Οσο για το multitasking, οταν ακουω αυτην τη λεξη θυμαμαι ενα φιλαρακι μου που αγορασε FX 8320 γιατι κανει multitasking... Οταν τον ρωτησα τι multitasking κανει, μου απαντησε "Εχω 10 tabs ανοιχτα στον Firefox, skype, foobar και παιζω LoL"...

applause.gif

Ολα τα παραπανω τα εγραψα επειδη εγραψες σε καποιο παιδι το εξης:

"αγορακι μου εισαι περα για περα βλακας πραγματικα...το συμπερασμα οτι θιχτηκα πως το εβγαλες...απλα εισαι τραγικος!!!"

Οποτε τωρα ξανασκεψου αυτο που εγραψες. 

Επεξ/σία από InNomine
  • Like 3
Δημοσ.

Corsair air 540
Asus crosshair V Formula-Z
G.Skill Trident 8GB 2400MHz
Corsair H80i
CoolerMaster GM-Series 750w Modul

Εχει δωσει εναν σκασμο λεφτα για ολα αυτα και τελικα παιζει με FX 8350 και R9 270X (και εκδοση με 4 GB...)

Κοιτα ποσο απλο ειναι (με σημερινες τιμες):

1.
Κουτi των ~60€ (οχι Aerocool) αντι για το 540 των ~150€. Κερδος 90€
Αεροψυκτρα ή ΑΙΟ liquid cooler των ~50€ αντι για H80i των ~100€. Κερδος 50€
Συνολικο κερδος ~140€. Με αυτα τα φραγκα πηγαινες σε i7 4790, αντι της μπουρουχας που πηρες...

2. 
Μητρικη Η97 των ~100€ αντι για την Crosshair κλαινπουτς των ~240€. Κερδος 140€.
Με αυτα τα φραγκα πηγαινες σε R9 290....
(Πιστευω πως δεν υπαρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@ΛΑΚΙΑ στο χωρο των PC απο το να αγορασεις μητρικη των 240€ για να βαλεις πανω επεξεργαστη FX... Καλυτερα αυτα τα λεφτα να τα πεταξω σε σκουπιδοντενεκε... πιο πολυ τοπο θα πιασουν...)
Αν θες, μπορω να το μονταρω κι αλλο και να βαλω i7 4790K και Z97 για να κλοκαρεις κιολας... (γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχεις βαλει και φουρφουρια με LED, LED-οταινιες και τα ρεστα για να φαινεται γαματο το κουτι απο το μεγαλο του παραθυρο)
Και προσπαθεις τωρα να πεισεις οτι εκανες καλη επιλογη και οτι ο FX ειναι γαματος και παιζεις τα παντα ολα ultra... με την 270Χ... με 4GB κιολας....
Οσο για το multitasking, οταν ακουω αυτην τη λεξη θυμαμαι ενα φιλαρακι μου που αγορασε FX 8320 γιατι κανει multitasking... Οταν τον ρωτησα τι multitasking κανει, μου απαντησε "Εχω 10 tabs ανοιχτα στον Firefox, skype, foobar και παιζω LoL"...
applause.gif

Ολα τα παραπανω τα εγραψα επειδη εγραψες σε καποιο παιδι το εξης:
"αγορακι μου εισαι περα για περα βλακας πραγματικα...το συμπερασμα οτι θιχτηκα πως το εβγαλες...απλα εισαι τραγικος!!!"
Οποτε τωρα ξανασκεψου αυτο που εγραψες. 

Αυτό είναι κακή επιλογή του παιδιού και ΔΕΝ έχει να κάνει με την AMD ή την INTEL πλατφόρμα.

Και με έναν FX 8320 + GIGABYTE 970A-UD3P+ RAIJINTEK AGOS + RAIJINTEK THEMIS μπορείς να είσαι κλοκαρισμένος  και να έχεις αντί για 270X τηνς 290X και 500GB SSD ή και κάτι παραπάνω.

Συμπερασματικά αυτά που γράφεις δεν λένε κάτι ....

Πάντως να ξέρετε πως τα παριφερειακά μένουν  και πρέπει να είναι ποιότητας. Τα chipάκια αλλάζουν σαν τα πουκάμισα αν θες, ενώ χάνουν γρηγορα την αξία τους.

Τέλος φυσικά και κάθε FX 8/9 σε συνολική επεξεργαστική ισχύ είναι πάνω από ΚΑΘΕ I5 . Δεν υπάρχει σύγκριση ισχύος.

Το θέμα είναι αν μπορείς με τις εφαρμογές που τρέχεις να πάρεις από τους FX το σύνολο της επεξεργαστικής ισχύος που προσφέρουν.

Για εμένα ας πούμε είναι από τις καλύτερες αγορές που έκανα ποτέ και σε επίπεδο πλατφόρμας και σε επίπεδο ισχύος αλλά πάνω απ`όλα σε επίπεδο απόδοσης / τιμή ! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε....

Πλέον οι FX πιάνουν 3ετία στην αγορά  και στέκουν ακόμα. Αυτό λέει πολλά μάλλον.... Εξάλλου είμαιστε στο περίμενε των ZEN και των 14nm από την AMD, που θα αλλάξουν εντελώς το τοπίο των ενεργειακών απαιτήσεων και της στόχευσης των επεξεργαστών της στις εκάστοτε εφαρμογές/ απαιτήσεις.

• Like 5
Δημοσ.

διαβάζω συνέχεια ότι ο Ι5 (4690Κ) πάει ποιο γρήγορα σε παιχνίδια .... αλλά ο AMD 8350 έχει το πάνω χέρι σε βαριές εφαρμογές.

για πείτε μου ρε παιδιά και εμένα ......1 στις 100.000 εφαρμογές-παιχνίδια που κυκλοφορούν και είναι ποιο γρήγορος να μάθω και εγώ!

όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε .....

Στην τιμή του 8350 οι Ι5 πάνε περίπατο. εκτός απ τα μεγάλα μοντέλα.

Τώρα αν σαν κριτήριο βάζεις μόνο τα παιχνίδια πιστεύω ότι δεν θα δεις διάφορα. εκεί θες κάρτα γραφικών.

Για την τεκμηρίωση που ζητάς θα την δεις μόνο σε χαζα διαγράμματα, σε καθημερινή χρήση ότι και να κάνεις δεν θα δεις τίποτα.

Για να καταλάβεις τι διαφορά θα έχει ένας 8350 με έναν 4690κ θα πρέπει να έχεις δυο μηχανήματα δίπλα δίπλα και να πειραματικές.

Για να σου άνουν εντυπωσιακή εμφάνιση οι διάφορες στο μάτι τράβα σε ι7.

Δημοσ.

Αφου του ειπαμε οτι ο 8350 ειναι αντιστοιχος ενος ι5 του 2008 και θιχτηκε, λες και του λεμε ψεματα. Χωρις αυτο να σημαινει κατι, αφου ο 8350 μπορει να παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια στις μεγαλυτερες αναλυσεις, οπως μπορει και ενας φενομ η ενας 4πυρηνος 775.., Ποιος ειναι αντιστοιχος του 8350 απο τη τελευταια γεννια επεξεργαστων της ιντελ, κανενας δεν ειναι, ολοι (ι5/ι7) ειναι αρκετα καλυτεροι. Εγω αν ειχα το συστημα του, δε θα αλλαζα τον επεξεργαστη εκτως και αν επαιζα συγκεκριμενα παιχνιδια που θελουν δυνατοτερους πυρηνες, οποτε την αποψη μας τη διαβασε, κρινει και πραττει.

Τώρα τι χαζομάρες είναι αυτές που λες ......

Εχω/ είχα INTEL C2D E6600/ INTEL Q9450 / PHENOM 955BE / INTEL Ι5 750 /  PHENOM 975BE / PHENOM 1090T / PHENOM 960T unlocked =6core / Α6- 3670Κ κ.λ.π.

Κανένας τους δεν έπαιζε όπως οι FX 8-core.  Μπορεί σε ένα game να έπαιζαν στα ίδια κάποιοι αλλά σε γενική εικόνα σε πλήθος games, εφαρμογών οι επεξεργαστές έχουν μεγάλες διαφορές .

Οπότε αφήστε τις τρολιές .... Αμάν πια.

Φυσικά και κανένας από τους παραπάνω δεν έχει / είχε σχέση με τους FX .... Ούτε καν οι THUBAN στα 4Ghz που είχα.....

Το συμπέρασμα για τον φίλο που ρωτά, ποιος είναι αντίστοιχος INTEL με τον FX 8350 , θα του πω πως απλά ΔΕΝ υπάρχει !

Οι επεξεργαστές των δυο εταιριών είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής η οποίες έχουν  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ στόχευση .

Αρα είναι θέμα των εφαρμογών που τρέχεις κάθε φορά και της ποσότητά τους, το αν θα έχεις την ομαλότητα , την ταχύτητα  κ.λ.π. από τον ένα ή τον άλλο.

Αν θες να πάρεις σήμερα επεξεργαστή και ΔΕΝ έχεις πρόβλημα χρημάτων πάρε το τερατάκι τον INTEL I7 5820K με του 6 -πυρήνες του ταν 15mb cache του και του εικονικούς πυρήνες του.

http://www.skroutz.gr/s/5297910/Intel-Core-i7-5820K-Box.html

Είναι ο πιο VFM επεξεργαστής της INTEL στην κατηγορία επιδόσεων ... Όλοι οι άλλοι απλά δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητούν, ειδικά οι I7 του 1150 socket που έχουν πιάσει τα 370€ πλέον .

Με αυτόν θα έχεις και καλό single thr. και multi thr. και multitasking και αντοχή στον χρόνο.

Αν έχεις είδη τον ΦΧ 8350 μην τον αλλάζεις. Με το Mantle και την έλευση του DX12 , ο FX παίρνει και θα πάρει τα πάνω του και στα games . Υπάρχει με τον mantle και θα υπάρξει και με το DX12 που είναι κλώνος του MANTLE μεγαλύτερη αξιοποίηση της ισχύος του επεξεργαστή σου στα games .

• Like 5
Δημοσ.

John-lamia

"Στην τιμή του 8350 οι Ι5 πάνε περίπατο. εκτός απ τα μεγάλα μοντέλα. 
Τώρα αν σαν κριτήριο βάζεις μόνο τα παιχνίδια πιστεύω ότι δεν θα δεις διάφορα. εκεί θες κάρτα γραφικών. 
Για την τεκμηρίωση που ζητάς θα την δεις μόνο σε χαζα διαγράμματα, σε καθημερινή χρήση ότι και να κάνεις δεν θα δεις τίποτα. 
Για να καταλάβεις τι διαφορά θα έχει ένας 8350 με έναν 4690κ θα πρέπει να έχεις δυο μηχανήματα δίπλα δίπλα και να πειραματικές. 
Για να σου άνουν εντυπωσιακή εμφάνιση οι διάφορες στο μάτι τράβα σε ι7. "

εξήγησε μου

άσε τα παιχνίδια ....σε ποιο πρόγραμμα πάει ποιο γρήγορα ο AMD??? Βρες μου 1 από τα εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν

η τιμή τους είναι ίδια γιατί ο AMD χρειάζεται ακριβή αεροψύκτρα και έρχεται στα ίδια λεφτά με έναν ι5

Για να μην αναφέρω τον ι3 4170 με 125ευρώ που έπεσε στα χέρια μου και πάει σαφώς πολύ ποιο γρήγορα από τον 8πυρηνο AMD. Υποψιάζομαι ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο 95% των εφαρμογών/παιχνιδιών θα πηγαίνει ποιο γρήγορα ....θα ψάξω να βρω που ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ πάει ποιο ο AMD και θα σας πληροφορήσω.

ΥΓ

Εχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν Ι3 που είναι ποιο ακριβοί από τους οκταπύρηνους AMD και παρόλα αυτά η AMD χάνει συνεχώς ποσοστά αγοράς? Αν πιστεύετε ότι όλος ο πλανήτης είναι χαζός και θύμα μάρκετινγκ .... πάω πάσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξήγησε μου

άσε τα παιχνίδια ....σε ποιο πρόγραμμα πάει ποιο γρήγορα ο AMD??? Βρες μου 1 από τα εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν

η τιμή τους είναι ίδια γιατί ο AMD χρειάζεται ακριβή αεροψύκτρα και έρχεται στα ίδια λεφτά με έναν ι5

Για να μην αναφέρω τον ι3 4170 με 125ευρώ που έπεσε στα χέρια μου και πάει σαφώς πολύ ποιο γρήγορα από τον 8πυρηνο AMD. Υποψιάζομαι ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο 95% των εφαρμογών/παιχνιδιών θα πηγαίνει ποιο γρήγορα ....θα ψάξω να βρω που ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ πάει ποιο ο AMD και θα σας πληροφορήσω.

Capture_bbbbbb.png

Capture_ttrtr.png

κοκτέιλ radial blur, shape blur κ.λ.π. σε photoshop cs6

photoshop.png

FX-6300-FX-4300-56.jpg

truecrypt.png

x264-2.png

7zip-comp.gif

7zip-decomp.gif

index.php?ct=articles&action=file&id=404

51137.png

Σε οτιδήποτε κάνει rendering θα δεις FX γρηγορότερο πολλές φορές και από I7 και σε εφαρμογές που παίζουν με integer πολύ.

Αν εσύ τώρα νομίζεις πως ο I3 σου έχει τέτοια επεξεργαστική ισχύ μέσα του .... νομίζεις ....

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 10
Δημοσ.

Ο 4690 δουλευει ανετα καταρχας με την stock ψυχτρα επειδη δεν ειναι σαν την τοστιερα που εχεις αγορασει για επεξεργαστη και επειδη δεν χρειαζεται υπερχρονισμο για να αποδωσει.Με λιγα λογια εχει καλυτερες επιδοσεις σε stock συχνοτητες απο τον δικο σου ψευτοχταπυρηνο ακομα και αν τον εχεις στα 5 ghz να ψυνεται.

επιστημονικές αναλύσεις σε βάθος από τον κύριο παρατηρώ !!

έλεος με τον κάθε να μη πω εδώ μέσα, πάνε γράψε για ομάδες καλύτερα κύριε...για εκεί σε κόβω πιο πολύ.

• Like 4
Δημοσ.

adtakhs

καταρχάς συγκρίσεις με την προηγούμενη γενιά των Ι3 , Ι5 , Ι7 (σειρά 3) ενώ εδώ και 2 χρόνια κυκλοφορεί η σειρά 4.

Πράγματι 1 στις 100.000 εφαρμογές χρησιμοποιεί κατα κύριο λόγο τους 8 integer των 8κταπυρηνων AMD τα πάει καλα ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ (για κάθε 100.000 εφαρμογές υπάρχει 1 που τρέχει καλά ο AMD). Αν κάνω κρυπτογραφία λοιπόν θα χρησιμοποιήσω 8πύρηνο AMD για όλες τις άλλες εργασίες συμπεριλαμβανομένου και του ρεντερινγκ στις σύγχρονες εκδόσεις (όχι σε παλιά προγράμματα με παλιους ιντελ και καινούριους AMD) θα πάρω Ι5 που κάνει όσο οι "φθηνοι" οκραπυρηνοι με αεροψυκτρα αντί για χιουι ελικοπτερο. Τα σύγχρονα ρεντερινγκ δίνουν σημασία στις κινητής υποδιαστολής πράξεις που και εκεί η Ιντελ είναι 10 χρόνια μπροστά.

Να σου πω όμως την αλήθεια προσωπικά ,  τον Ι3 4170  για το 95% των χρηστών και το 99% των προγραμμάτων/παιχνιδιων τον βρίσκω γρηγορότερο.

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις πολύ κόμπλεξ στην ζωη σου έτσι ? Μην παραπληροφορείς τον κόσμο κάτσε με τον i5/ι7 σου και μεγάλωνε το e-penis σου να δω τι θα καταλάβεις. Δεν έχουν ολοι τα χρήματα να πανε σε i5/i7 ο καθένας κάνει οτι μπορεί και να με τον fx μπορείς να παίξεις παιχνίδια αξιοπρεπώς. Οσο για τις στοκ ψύκτρες και οι 2 εταιρίες θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα. Και για να σε προλάβω εχω και ι7 και μπορώ να πω οτι ουσιαστικές διαφορές στα παιχνίδια δεν εχω δει ακομα

• Like 3
Δημοσ.

όσον αφορά την μαμα ψύκτρα του Ι5 4690 ...σε εργασιακό περιβάλλον ΔΕΝ ακούγεται ενώ η θερμοκρασία του σε μέτρια χρήση είναι χαμηλή πολύ. Σε αθόρυβο περιβάλλον αν του έβαζα μια βαρια/εφαρμογή/παιχνίδι πιστεύω ότι θα με ενοχλούσε ο θόρυβος και θα αναγκαζόμουν να του έβαζα τουλάχιστον μια EVO212.

Οσον αφορά τον AMD ..... απλά δεν μπορείς να κάτσεις σε καμία περίπτωση με την μαμά γιατί εκτός από τον πολύ δυνατό θόρυβο που τον ακούς ακόμη και σε εργασιακό περιβάλλον ανεβάζει και υπερβολική θερμοκρασία.

Οπότε οι χρήστες των I5 μπορούν να κάνουν το "κορόιδο" και να δουλέψουν χωρίς να δώσουν λεφτά. Σε αντίθεση με τους χρήστες των AMD που πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν καλό κουτί , καλά αεριζόμενο και με έξτρα ακριβή ψύκτρα για τον επεξεργαστή. Σημειώνω ότι ο Ι5 τρέχει σε κουτί/τρφοδοτικό που στο σκρουτζ κάνουν 31 έως 35ευρώ μαζί κάτι που δεν γίνεται με τους AMD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...