SwagJim Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Το βίντεο του manzah προφανώς ήθελε να δείξει το πόσο αδύναμος είναι ο 8350 στα παιχνίδια.Αν χάνει απο τον i3 σε κάποια games,φανταστείτε πόσο πιό πολύ συμφέρει ένας 4690 σε σχέση με έναν 8350.
manzah80 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σιγουρα δεν θα του προτεινω amd παντως με αυτα που εχω δει στον δικο μου και αυτα που διαβαζω.Ε ναι στα cpu intensive θα δεις την διαφορα που θα την δεις.Σου λεω οπως τον εχω σεταρει τωρα στα 4.8 κατι κανει αλλα κατω απο 4.5 ειναι τραγωδια.Δεν καταλαβαινω γιατι αντιδρατε ετσι λες και σας εβρισα σιγα μηχανηματα ειναι.
akis.ak Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σχολιάζω τις επιλογές αγοράς που έχει κάνει.Εσύ βλεπεις να έχει αγοράσει ψύχτρα των 30-40 που λές?Τον σύμφερε ένας απλός 4690 σε σχέση με αυτά που έχει αγοράσει. εισαι πολυ swag εσυ αδερφε και δεν καταλαβενεις προφανως... το οτι καποιος δουλευει εναν i5 με στοκ ψυκτρα δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο μιας και μονο απο θεμα βαβουρας θα ειχε τεραστιο προβλημα...τωρα αν γουσταρει να κρατισει την στοκ ψυκτρα και να βλεπει 10 βαθμους πανω απο οτι θα εβλεπε με μια υδροψυξη του τυπου h60-h80i τι να πω...υπαρχουν και βιτσια...
MrLifeguard Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Το βίντεο του manzah προφανώς ήθελε να δείξει το πόσο αδύναμος είναι ο 8350 στα παιχνίδια.Αν χάνει απο τον i3 σε κάποια games,φανταστείτε πόσο πιό πολύ συμφέρει ένας 4690 σε σχέση με έναν 8350. Μαλλον δεν ειδες τι ανεβασα ακριβως πριν...Συγκριτικο του 4690K vs 8350!Δεν θελουμε να φανταστουμε κατι,μπορουμε και βλεπουμε στο διαδικτυο οτι πληροφορια θελουμε!
akis.ak Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Άλλο ενα troll and flame thread στο οποίο κάποιοι έτρεξαν να διατυπώσουν την υψηλής τεχνολογικής αξίας αποψή τους επιστημονικά τεκμειριωμένης μετα απο αλλεπάληλα,αδιάκοπα και εξαντλητικα τεστς σε hardware,overclocking,multithreaded εφαρμογες θελεις να πεις κατι; προσοπικα κουβεντα κανω και λεω και ακουω γνωμες... τωρα το αν οι αποψεις διισταντε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
manzah80 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Και για να κλεισω και για να απαντησω και στο αρχικο σου ερωτημα οχι δεν θα τον αλλαζα γιατι δεν σε συμφερει η τιμη που θα τα δωσεις αναλογικα με ποσο τα πηρες αν ηταν να διαλεξεις απο την αρχη αυτο ειναι αλλο ζητημα.
nikolas_kriti Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Παιζει να μ απαντήσει κανείς για αυτό το widget που φαινεται ενώ παίζουν games και δειχνει πάρα πολλές πληροφοριες??Θερμοκρασιες fps usage κτλ!!
zackeron Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Παιζει να μ απαντήσει κανείς για αυτό το widget που φαινεται ενώ παίζουν games και δειχνει πάρα πολλές πληροφοριες??Θερμοκρασιες fps usage κτλ!! ειναι το msi afterburner http://gaming.msi.com/features/afterburner 1
looproll Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Eπειδή είναι ώραίος ο καιρός, και αξίζει για καμια βόλτα στην παραλία και δυστυχώς το insomnia αποτελείται απο διάφορες φυλές μην τις αναλύσουμε.......γενικά το δυσκολότερο είδος είναι ημιάσχετος ιδεοληπτικός με αυτοπεποίθηση.......και εκτός απο ΟΣΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ) χαλάμε λ7 ετσι για το χαβαλέ στα pc, χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος απλά για το χομπι και επειδή το vfm (value for money), έχει ξεχειλώσει που αν βάλουμε και τον fanboism μεσα (εντλώς ηλίθιο για εμένα να γίνεσαι οπαδός μιας ιδιωτικής εταιρίας) ΟΛΑ καταλήγουν σε ενα one vs. another ΟΡΙΣΤΕ λοιπόν ενας mainstream 9 πλησιάζει τα 10 έτη core 2 e8400 είναι υπέραρκετός για να δώσει πάνω απο 45 fps min se μια high end gtx 970 στα 1400p στο assasins creed επίσης ο ίδιος με μια gtx 650 στα gta v που( ανδεν έχεις τουλάχιστον 4 πύρηνο θα είναι unplayable (ειρωνεύομαι φυσικά) https://www.youtube.com/watch?v=wIOgW8fXiJw TO ΠΟΣΤΑΡΩ ενδεικτικά τώρα αν ακολουθήσουν τρολοποστ και να εβαζες sli και αν ήταν 4Κ και αν ήθeλα 3 way sli,.....δεν θα απαντήσω η μερα είναι υπέρχοχη και ο καφές ακόμα ωραιότερος 8
bc00l Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 akis.ak μια χαρά είναι το θηριάκη σου ο FX8350 Για μένα κράτα τον και πήγαινε σε 2-4 χρόνια σε κάτι άλλο όταν αυτός δεν θα σου αρκεί για αυτά που κάνεις. All-Around μια χαρά είναι ο επεξεργαστής σου, έχεις βάλει και πανάκριβη μητρική. Αν αλλάξεις κάτι στο μέλλον ίσως καμιά κάρτα γραφικών οταν αρχίσει να μην σε καλύπτει και αυτή 1
MrLifeguard Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Looproll,μόλις εκανα τη βουτιά μου και καθησα στη ξαπλώστρα να πιω το καφεδακι μου... Δεν μπορω όμως να αντισταθω και να μην απαντήσω σ'αυτα που βλέπω!Είναι εκνευριστικο μερικοί να ισοπεδώνουν τα πάντα!Δηλαδή οποίος δεν έχει i5-i7,δεν μπορεί να παίξει κανένα παιχνιδι...Και οποιος δεν έχει να παει γρήγορα να πάρει για να κερδίσει το σουπερουαου 10 fps κατα μέσο ορο περισσότερα! Είναι κρίμα που σχεδόν όλα τα topic καταλήγουν έτσι! 5
hliastsek Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Looproll,μόλις εκανα τη βουτιά μου και καθησα στη ξαπλώστρα να πιω το καφεδακι μου... Δεν μπορω όμως να αντισταθω και να μην απαντήσω σ'αυτα που βλέπω!Είναι εκνευριστικο μερικοί να ισοπεδώνουν τα πάντα!Δηλαδή οποίος δεν έχει i5-i7,δεν μπορεί να παίξει κανένα παιχνιδι...Και οποιος δεν έχει να παει γρήγορα να πάρει για να κερδίσει το σουπερουαου 10 fps κατα μέσο ορο περισσότερα! Είναι κρίμα που σχεδόν όλα τα topic καταλήγουν έτσι! Συμφωνω απολυτα... 1
looproll Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Συμφωνω μαζί σου, το θέμα είναι οτι ΤΟΣΟΣ κακόs χαμός για το τίποτα, εννοώ την ισοπέδωση, αν ξέρεις τι πληρώνεις και γιατί οκ π.χ. εγω πήγα σε πλατφόρμα χ99 ΜΟΝΟ για καλύτερα bench scores, και το ψυχολογικό που λέει ΟΤΙ δεν θα πήγαινα σε mainstream socket ποτε, απο την άλλη ο προηγούμενος xeon μου στα 4,4 ήταν τόσο γρήγορος που επαρκούσε για τα πάντα, το ξαναπόσταρα για να μην γ΄ραφω τα ίδια και τα ίδια αν εξαιρέσεις τα benchmarks στα παιχνίδια δεν υπήρχε ΟΥΤΕ 1 fps διαφορά με τις r9 270 σε xfire (crysis 3, bf4, asseto corsa) Και επειδή οι περισσότεροι εδω ενδιαφέρονται για παιχνίδια, δεν κατανοούν ΟΤΙ το 90% της απόδοσης παίζει ρόλο η vga και ο driver σε λογικά πλάισια δεν λέμε να βάλεις p4 me gtx 680, αλλά για να πουλάνε οι εταιρίες προιόντα κάθε χρόνο δημιουργούν την ψυχολογία στον καταναλωτή οτι πρέπει να αναβαθμίσει ΑΜΕΣΑ αλλιώς χάθκηκε έμεινε πίσω Ξέρεις ΠΟΣΟΙ θα θεωρούν οτι το 1150 πάλιωσε και θα έχουν ανάγκη το 1151 για να παίξουν τα ηλίθια console ports, και αν αναβαθμίσουν εν γνώση τους είναι δεκτό (απο εμένα), αλλά όταν το κάνουν ΑΣΧΕΤΟΙ επειδή νομίζουν οτι το σύστημα πάλιωσε και ΘΕΛΟΥΝ το νέο έτσι επειδή διάβασαν ενα review ή είδαν το powerpoint της εταιρίας καταλαβαίνεις τι γίνεται 2
SwagJim Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) εισαι πολυ swag εσυ αδερφε και δεν καταλαβενεις προφανως... το οτι καποιος δουλευει εναν i5 με στοκ ψυκτρα δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο μιας και μονο απο θεμα βαβουρας θα ειχε τεραστιο προβλημα...τωρα αν γουσταρει να κρατισει την στοκ ψυκτρα και να βλεπει 10 βαθμους πανω απο οτι θα εβλεπε με μια υδροψυξη του τυπου h60-h80i τι να πω...υπαρχουν και βιτσια... Προφανώς και δεν ξέρεις οτι η stock ψύχτρα της ιντελ δεν είναι σαν τις stock ψύχτρες της amd και γενικά δεν ξέρεις και πολλά γενικά και δεν έχω όρεξη να σου κάνω μαθήματα και ούτε θα έπρεπε.Σου ευχομαι να χαρείς τον υπολογιστή σου. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2015 από SwagJim 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις